Q/A

En underbar bild från Malta! Ser ni mej? Jag är helt totalmosad av Sofie i hörnet haha.

Q - Kan du berätta om Malta hur det är och så och vad man gör där?:)
A - Självklart! På vardagarna har man skola, man går varannan vecka 9-12 och 13-16. Man har två lektioner om dagen, den ena är "tråkig" då jobbar man med böcker, den andra är rolig då gör man t.ex. teatrar eller videofilmer osv. Efter skolan får man göra vad man vill, shoppa, bada, äta på restaurang. Man behöver inte gå runt med någon ledare utan man får röra sej fritt! På kvällarna är det oftast aktiviteter, inte alltid. Det kan vara sport, disco, strandmys osv. Man måste vara hemma en speciell tid, bor man på hotell är det kl 23.00 på vardagar och kl 00.00 på helger. Om man bor i värdfamilj så bestämmer familjen tiden och det kan vara att man får vara ute hela natten eller att man inte får gå ut alls på kvällen. På helgerna är det utflykter, då åker man buss iväg till finare stränder eller till Valletta (huvudstaden) för shopping! Man får inte dricka alkohol eller något så om det är det du vill göra så borde du inte åka på språkresa. Dock så kan du ju vara lite sneaky och smyga in på klubbar/barer men det är på egen risk hihi. Hoppas jag gav ett bra svar, om du undrar något mer så är det bara att kommentera! :)

Q - Hej! vilken modell har du på dina jeans? Tacksam för svar! hittar inte dom på bikboks hemsida :( älskar dig blogg! Kram
A - Modellen heter JP GROUPIE. Jag köpte mina för ungefär ett år sedan. Jag hittade inte exakt den färgen jag har på hemsidan men det finns andra färger i den modellen som antagligen sitter lika bra? :) TACK!!

Q - Vad heter du på kik? ;)
A - Jag heter ericaingerstad. Det är bara att skriva till mej där! Dock bör ni veta att det kanske tar några dagar innan jag svarar, min kik krånglar ibland.

Q - går du på gymnasiet? isf vilket? om inte, vilket gymnasium vill du börja på? Vilken linje och program går/ska du gå på?
A - Ja, jag går på gymnasiet. Värmdö Gymnasium, även kallat VGY, som ligger vid gullmarsplan. Jag går Naturprogrammet med inriktning forskning och journalistik! :)


Torsdag

|    Tröja - Gant    |    Linne - Hollister    |    Jeans - Gul&blå    |    Klocka - Guess    |
 
Idag har jag varit i skolan. Är frisk och mår bra nu vilket är skönt! Efter skolan åkte jag hem direkt och började fixa i mitt rum här hos pappa. Jag möblerade om och det var sjukt jobbigt och tungt eftersom jag gjorde det själv. Jag var hemma vid tre och blev klar med ommöbleringen vid halv åtta, tog 4 timmar! Märkte hur hungrig jag var när jag var klar... Nu ser det i alla fall heeeeelt annorlunda ut i mitt rum och det känns jättekonstigt, som om jag flyttat eller något haha. Men det är mysigt. Jag längtar även tills när jag ska tapetsera en fondvägg, det kommer bli så fint och ljust i mitt rum då! Jag ska försöka fota mitt rum i helgen och lägga upp om ni vill? :) 

Drömoutfit

En helt underbart fin outfit! Jag har jättesvårt att sätta ihop outfits utan något rosa plagg i... Har ni tänkt på det?
 
Ni tycker säkert att jag borde ha bloggat jättemycket nu när jag varit sjuk, bara för att jag har haft tid. Men sanningen är att jag inte har någon inspiration alls! Jag måste komma ut och se världen, typ lämna hemmet för att få inspiration haha! Jag har bara degat i sängen och kollat filmer dom här dagarna. Jag har bl.a. sett Mean Girls, jag hade helt glömt bort hur sjukt bra den är!! 

Länkbyte

 
Läs Alicias jättefina blogg!
Hon har en jättefin klädstil och gör inspirerande klädcollage. Verkligen värt att kika in på hennes blogg, jättesöt tjej och sjukt snygga kläder! 
 
http://aliciafornstams.blogg.se/ http://aliciafornstams.blogg.se/ http://aliciafornstams.blogg.se/ http://aliciafornstams.blogg.se/

Svar på frågor


Kan knappt kolla tillbaks på bilder från min språkresa på Malta utan att gråta, allt var så perfekt underbart!

Q - jag ska köpa en Michael Kors väska nu denna vecka och jag har en hemsk beslutsångest! Det står mellan en vit eller en orange! tänkte att det oranga kunde bryta av lite snyggt till våren/sommaren men samtidigt kanske man tröttnar på det! Eftersom vitt passar till allt så kanske den är bäst att köpa,men åh vad svårt! du som har sån koll och stil,vad skulle du gjort? :)♥
A - Jag skulle köpt den vita! Det var faktiskt den jag letade efter från början :) Men den orangea är också skitsnygg men jag tycker att om man ändå ska lägga pengar på en dyr väska så ska man kunna använda den till allt. Om du vill bryta av lite snyggt med någon galen färg så skulle jag föreslå en blus eller kanske shorts/byxor? Men om du har mycket pengar så tycker jag absolut att du ska köpa den orangea, men tänk på att du inte kommer att kunna använda den lika mycket :) 

Q - vad har du för data? och är den bra och vad kostar den? skulle verkligen vilja ha svar för jag ska få/köpa en ny data snart :)
A - Jag har en Samsung Ultrabook och den kostar runt 8000kr. Jag tycker inte att den är bättre än någon annan laptop, dock är det bra att den är tunn och väldigt lätt men det är enda skillnaden. Jag fick den av skolan så tror inte jag hade köpt den själv!

Q - Hejsan, såå snygga kläder du har! Jag undrar vart du har köpt din Michael Kors väska, är nämligen ute efter en sådan har du köpt den via datorn eller butik? :) kram
A - Tack du! Jag har köpt den i butik, på NK.

Q - Hej! skullle inte du kunna låta någon av dina vänner som känner dig bäst skriva ett inlägg om hur du är som person? typ som bekännelser :D
A - Hehe jo visst kan fråga mina vänner och fixa det någon gång!

Q - hej, hur mycket kostade det att åka på språkresa till Malta och skulle du vilja göra det i sommar också? Åkte du med en kompis?
A - Tror det kostade 15.000 och sen extra fickpengar utöver det... Jag åkte med en kompis och vi bodde på hotell, alltså inte i värdfamilj. Jag skulle jättegärna vilja göra det i sommar igen, det är det roligaste jag någonsin gjort! Men jag har andra planer inför sommaren tyvärr, men du borde verkligen åka! :)


Godnatt

Ser ni den lila väggen på bilderna? Den ska förmodligen bort nu i helgen är nästa! Can't wait!
 
Nu ska jag gosa ner mej i sängen och äta lite vindruver, mys! Jag stannar nog hemma imorgon också, känner mej verkligen ostabil när jag står upp eller går runt, jättejobbigt. Men nu får jag verkligen tid att vila ut, har hela tiden så hetsigt schema annars. Så kan ju säga att det endå är rätt skönt att vara sjuk, förutom att jag mår illa och somnar små stunder under hela dagarna. Nu säger jag i alla fall godnatt, det blir ingen mer uppdatering ikväll. Godnatt vänner, tack för att ni har blivit så måååånga hihi!

Justin Bieber!!!!!

 
Nu är allt helt klart. Jag ska gå på Justin Biebers concer!! Min bästavän och hennes lillasyster kommer upp till Stockholm så ska vi gå tillsammans, gud vad jag längtar! Vi har inte alls bra platser, vi ska sitta på läktaren, men endå! Jag är så lycklig att vi ens har biljetter! Och det är superbra för vi fick dem till orginalpris för vi köpte av min kompis lillasyrras pappas dotters kompis eller något sånt blabla. Så vi behövde inte betala flera tusen för dem, prima! Nu ska jag sätta på massa låtar av honom och drömma lite, hihi. I hemlighet är jag ett sånt där jättetöntigt och förälskat fan... Haha nu vet ni det! ♡

Tisdag

Just nu!
 
Godmorgon på er! Jag är jätteledsen för jag är fortfarande sjuk och hemma, medans min skola är i Bjursås och åker skidor! :( Jag skulle ju också vart med, vi hade ju betalat och allt. Jaja vad ska man göra lixom? Pappa köpte en tidning till mej igår som jag ska läsa nu och så ska jag äta den där yoghurten som ser jättefrestande ut här framför näsan på mej, hoho! Hoppas ni får en bra dag, puss!      

Strawberry cheesecake

Världens godaste smak på Ben & Jerry är strawberry cheesecake, spring och köp!
 
Vet att detta inte är vad jag borde äta just nu eftersom det är magsjuk jag är. Men jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde imorse och igår. Och eftersom jag endå inte ska med på skidresan imorgon så skiter jag fullständigt i vad jag äter nu. Jag får inte följa med av min pappa, och visserligen så vill jag nog inte det heller riktigt. Jag skulle inte orka en heldag, vi skulle ju åkt 6.30 och vart hemma sent på kvällen. Känns lite ostabilt att åka buss i 6 timmar också. Nu ska jag fortsätta äta glass, kolla Gossip Girl och sova. Sämst uppdatering men mår för dåligt för att skriva och så finns det heller inget att skriva om. Dagens höjdpunkt är lixom min glass haha? Blog u later, kisses ♡

Sjuk

Naturell yoghurt, special-K flingor, hallon, blåbär och banan
 
Stannade hemma från skolan idag. Mår inte alls bra och har vaknat hela natten och varit varm/kall och illamående osv. Har ingen aptit och har inte ätit på hela dagen, ska försöka få i mej lite yoghurt nu (den på bilden). Måste verkligen krya på mej tills imorgon så jag kan följa med på skidresa med skolan! Nu ska jag kolla ett avsnitt Gossip Girl och sen plugga kemi, biologi, matte, spanska osv. Orkar ej!!!

Dagens

|    Jeans - Hollister    |    Tröja - Bondelid    |    Klocka - Guess    |
 
Förlåt för dålig uppdatering, har inte gjort någonting idag och skulle kunnat fixa massa intressanta inlägg till er om det inte var så att jag har mått skit och sovit från klockan fyra tills nu. Jag har jätteont i huvudet och är illamående på samma gång. Jag känner mej jätteyr och hoppas verkligen inte min bror har smittat mej med magsjuka. Jag har i alla fall gått till min pappa nu så nu kan jag inte bli smittad längre, dock finns det ju en risk att jag redan är...! Nu ska jag gå och lägga och fortsätta sova, hoppas min huvudvärk har gått över tills imorgon. Godnatt sötisar och TACK för höjd statistik idag, som alltid på söndagar! L o v e 

Söndag

 
Godmorgon finisar!
Igår kväll var jag och fikade med Vendela på café 60. Jag var hemma runt 12 och då var min lillebror jättemagsjuk så jag fick panik! Jag är jätterädd för att bli smittad så jag flydde hem till Signe och sov där, vi bor endå grannar! Nu är vi hemma hos mej, min lillebror har åkt till sjukhuset stackarn. Så vi vågar vara här nu. Dagens planer är att plugga massa matte och kanske åka med pappa och köpa nya skidkläder. Jag ska till Bjursås med skolan på tisdag och åka snowboard, längtar!!

Wanted


Lördag

 
Ligger i min säng och kopplar av med en bok, en latte och min rosa mjukisdress. Njuter av helgen och ledigheten. Jag har inte sån jättestor lust att hitta på något egentligen pga mörkret, det får mej att bara vilja sova. Men ikväll ska jag förhoppningsvis göra något. Men tills dess hade jag tänkt stanna här i min rosa dress hihi. Hoppas ni också tar det lungt och njuter utav helgen. ♡

Brunch

 
Lyxade till det med proteinpannkakor imorse. Det är ju helg lixom. Det var lika gott som förra gången och om ni vill ha receptet så kolla under kategorin träning. Idag har jag inga planer, skööönt. Ska bara ta det lungt och förhoppningsvis hitta på något senare ikväll. Juste! Jag såg ju Sinister igår på bio, måste verkligen rekommendera den! Av mej får den 5/5 för att vara en skräckfilm. Jag skrek flera gånger och en gång hoppade jag och Isabelle till och skulle gömma oss mot varandra och då krockade vi våra huvuden jättehårt samtidigt som vi skrek för den var så läskig hahaha! Om ni gillar skräckfilmer så borde ni verkligen gå och se den. 

Tränat med en PT

Haha åhh jag ser ju ut som en tunnis...
 
Jag och min kompis Isabelle tränade ju som sagt med en PT idag. Det var så sjukt jobbigt men endå så jävla kul och det kändes verkligen som att vi fick ut maximalt av träningen. Vi började med att värma upp på roddmaskinen i 5min sen körde vi först crossfit som jag tror det heter, att man ska göra så många repitetioner så snabbt man kan under en viss tid. Då körde vi plankan, upphopp från liggandes på golvet, saxen, dragspelet, knäböj, utfallssteg, armhävningar, bergsklättraren, skridskohopp och något mer som jag glömt (om ni inte vet vad allt detta är så tror jag att ni kan googla). Vi gjorde dessa i 20sek med 10sek vila emellan, gjorde detta 3 gånger och man var helt slut efter. Sen tränade vi biceps, triceps och övre och undre rygg på maskiner. Detta tog en timme och det var sjukt kul och huuuuur jobbigt som helst! Jag kommer att ha jättemycket träningsverk i helgen. Jag ska nog överväga att fortsätta att träffa en PT ibland, det är dyrt men då kan man få ett bra upplägg på sin träning och den blir mer effektiv! Dom hjälper ju en att planera osv! 
 
Ni får ha en superbra fredagskväll, jag ska röra mej mot Isaballe och Sofia nu och ikväll kl 12 ska vi ses sinister på bio, hjälp!! Förresten tycker ni om att läsa när jag bloggar om träning? Ska det vara mer/mindre eller är det bra som det är?

Freeeeeedag!

|    Blus - Odd Molly    |    Jeans - Bikbok    |    Skor - Primeboots    |    Klocka - Guess    |    Armband - Thomas Sabo    |
 
Hej vänner! Äntligen fredag! Jag tycker att veckan har gått riktigt fort så det är jätteskönt. Nu är jag i skolan och ska dra hem, har precis slutat. Vid 5 har jag och Isabelle en tid med en personlig tränare på gymmet. Ska bli sjukt kul, jag hoppas jag lär mej något nytt. Sen har jag inga mer planer för helgen, vi får helt enkelt se vad som händer! P U S S ♡

Bekännelser

 
♡ Jag tycker att folk som använder skinnjacka eller converse ute nu i -10c är seriöst helt dumma i huvudet. Ursäkta mej, men jag förstår verkligen inte hur ni kan göra så mot eran kropp?
 
♡ Mitt hår är bara slitet på ena sidan, min högra. Det är antagligen pga. att jag alltid har min väska där!
 
♡ Jag tycker att axelremsväskor (ni vet såna som man har på ena axel och som hänger ner till höften) är otroligt fula. Visst, jag använde själv en sån för lite mer än ett år sen men just nu tycker jag att de är fula.
 
♡ Jag typ missbrukar appen Snapchat. Lägg till mej om ni vill, jag heter ericai där!
 
♡ Jag hatar när folk leker blonda, blåsta, korkade osv. Det är ju sååååå pinsamt herregud!
 
 
Det blev lite mycket dissar nu, men så får det vara. Nu vet ni lite mer om mej och mina åsikter!

Kvällen

Jag just nu och min efterätt tidigare ikväll
 
Nu sitter jag i sängen med nyrakade insmörjda ben! Jag har även släkt alla lampor i mitt rum och tänt ljus, jag räknade och just nu har jag 16st ljus tända. Jag behöver lixom inga lampor haha? Åt även världens godaste efterätt ikväll, busenkel att göra men endå bland det godaste man kan äta. Det var blåbär, hallon, banan och vaniljkvarg! Man måste ju passa på när brorisen fyller år. Nu ska jag fortsätta plugga så jag kan sova snart, 8 timmar vare ja. Förresten vet ni? Imorgon är det freeeeedaaaag!!!!       

Dagens jag

|    Jeans - Hollister    |    Kofta - Joy    |    Tröja (under) - Odd Molly    |    Skärp - H&M    |    Armband - Thomas Sabo    |

Såhär såg jag ut idag. Hade också min MK väska, sparkeluggs och min dunjacka. Så varmt och skönt.Tyvärr så glömde jag mössa när jag åkte till skolan idag så jag frös ju öronen av mej! Heeelt hemskt! Annars har dagen spenderats i skolan och sedan hemma. Min lillebror fyller 1 år idag så vi har firat honom lite. Han fick en liten brandbil av mej som kunde göra lite olika ljud och han blev överlycklig! Han är så himla gullig, kryper runt överallt men kan inte gå än. Perfekt ju, nu får han stanna i växten och utvecklingen tycker jag!

Tulpaner och choklad

Älskar mitt rum när solen skiner in, så fint och mysigt och jag får massor av sommarkänslor!
 
Fick detta av min mor idag. Så himla gulligt. Även om min bror fyller år tyckte hon att min namnsdag inte skulle glömmas bort, så när jag kom hem från skolan så väntade en chokladask och rosa och lila tulpaner på mej. Blev faktiskt lite chockad över hur mycket fräshare och mysigare mitt rum såg ut med vasen med tulpanerna, jag ska nog börja köpa hem blommor till mej själv lite då och då, det är vardagslyx som jag brukar säga!

Instagram

ericai     @    instagram
 
Om ni vil så kan ni ju följa mej på instagram! Jag heter ericai där, samma som bloggnamnet. Jag har börjat uppdatera där väldigt mycket på senaste tiden. Men de flesta bilderna hamnar även uppe på bloggen sen. 

Can't take my eyes of you

 
Detta skulle inte sitta helt fel just nu! Eller jo skorna skulle sitta fel nu, men om kanske tre månader skulle de sitta finfint! Vill verkligen ha ett par Tory burch-ballerinor i brunt, vi får se vad min ekonomi säger i vår! Utöver skorna så borde jag införskaffa mej en skjorta. Jag är kanske den enda på jordklotet som inte äger någon? Vet inte ens om jag skulle passa i det, men tycker i alla fall att det är sjukt snyggt på andra. Marc Jacobs armbandet är också så himla fint, åhh wanted!                 

Dagen i lite bilder

Jag, Signe och Ida ida på lunchrasten och min goda juice/saft jag drack idag
 
Hej vänner! Idag åt jag lunch med Ida, Jennifer och Signe. Det här kommer nog bli min nya onsdagstradition! Vi åt på pizza hut och jaaa det var jävligt gott! Ibland får man vara onyttig. Mest för att jag var duktig igår och åt en äcklig sallad som bara smakade blad/gräs, det vill säga kaninmat... Nu ska jag in till stan eller Nacka för att köpa present till min lillebror, hihi mysigt! PUSS!

Onsdag

|    Kofta - Odd Molly    |    Jeans - Zara    |    Blus - Vila    |    Stövlar - Hunter    |    Väska - Michael Kors    |    Sjal - H&M    |
|    Klocka - Guess    |    Armband - Gina Tricot    |

Detta myser jag runt i idag. Tänkte jag skriva innan jag kom på att mina stövlar inte är så pass mysiga. Skulle varit uggs istället, hmm... Idag går jag i skolan till tre och efter det ska jag direkt till Nacka Forum och kolla efter en present till min lillebror, han fyller nämnligen 1 år imorgon! Har även ledarutbildning ikväll ute i Nacka. Jag känner på mej att den här dagen kommer att sluta med att jag kommer hem och somnar på en gång kl 8, kommer antagligen att vara heeeelt död! Hoppas ni får en bra dag, puss! 

Too much pink

Min chiafrö-smoothie som jag drack tidigare idag
 
Kvällen spenderades på gymmet, gick på ett pilatespass och det var jätteskönt. Behöver verkligen all avslappning jag kan få just nu, det är hur mycket som helst i skolan nu känns det som! Det är matten som är jobbigast, inte för att jag har svårt för matte utan för att vi gör så himla mycket under kort tid så jag hinner knappt lära mej! Och det resulterar i att jag får svårt i matte, blää. Förlåt ni vill nog inte lyssna på detta. Nu ska jag plugga lite och sen sova, åtta timmar ska det ju vara, det får ej glömmas bort!

Smoothie med chiafrön

Ca: ½ banan, 1dl mjölk, 2msk proteinpulver, 1dl blåbär och 3tsk chiafrön!
 
Min mamma har köpt hem såna här chiafrön som alla hälsotidningar hypar om just nu. De innehåller massa protein och viktiga aminosyror och 2msk frön innehåller mer omega3 än en hel laxfilé. Ganska sjukt ju?! Fröna är i alla fall jättegoda att ha i smoothie. TIPS! Jag har dock ingen aning om vart man kan köpa dem men ni kan ju alltid kolla i vanliga mataffärer eller hälsobutiker.

Tisdag

|    Tröja - Bondelid    |    Jeans - Cheap Monday    |    Klocka - Guess    |    Armband - Thomas Sabo    | Söta strumpor va??
 
Hej på er! Sitteri skolan nu på engelska letion. Slutar vid tre och då ska jag skynda hem, hämta träningskläder och sen dra till gymmet. Ikväll ska jag på middag hos en kompis, vardagslyx! Ska försöka uppdatera er mer under dagen med olika "intressanta" inlägg. P u s s !

Master in poledance

Omg tack för besöksrekordet igår! Blir så himla glaaaaad!
 
Hej på er! Nu ska jag snart springa till bussen för att bege mej till en ny kursstart i poledance. Nu blir jag officiellt en mästare, hihi så coolt ju?! Jag har förberett en proteinshake som jag tar med mej för att dricka efter träningen. Visste ni att poledancing är en jättebra träningsform? Man jobbar med sin egna kroppsvikt och det är verkligen skitjobbigt ibland! Sen är det kul eftersom det alltid finns nya mål att nå, t.ex. nya spins eller inverts att lära sej! Nu måste jag skynda, puss puss! 

Only miss the sun when it starts to snow

|    Tröja - Gant    |    Blus - Saint Tropez    |    Jeans - Bikbok    |    Skor - Primeboots    |    Väska - Michael Kors   |    Klocka - Guess    |    Armband - Thomas Sabo    |

Mina ben ser verkligen snygga ut i dehär jeansen! Satan så hett! :D Älskar denna outfit och älskar min väska, det är ren kärlek. Idag har jag skola as usual och ikväll poledance träning, längtar redan dit! Hoppas ni får en bra dag, P U S S 

New in ♡

|    Blus - Odd Molly    |    Handkrämer - The Body Shop    |
 
Fick dom här handkrämerna idag som mamma köpt på tax free när hon var utomlands, så himla gulligt. Jag älskar allt som har med krämer och The Body Shop att göra, tar på mej flera gånger om dagen! Sen fick jag hälften av den underbara Odd Molly blusen av pappa i för tidig namnsdagspresent, jag har namnsdag på torsdag (samma dag som min lillebror fyller 1 år!). Jag "förhandsbokade" blusen från country-dreams.se någon gång i höstas eftersom det är vårkollektionen, och funderade flera gånger på att avboka den. Men den var såååå högt över förväntningarna! Den är helt underbart fin och nu det finaste plagget jag äger! YEY. :) ♡

Inspo

 
Godmorgon söndag. Den officiella ångestdagen. Idag ska jag plugga.

Outfit

|    Jeans - Bikbok    |    Kofta - Odd Molly    |    Klocka - Guess    |    Väska - Michael Kors    |
 
Får bli mobilbilder idag. Men seriöst vem går ut i 15 minusgrader och tar fina bilder utomhus? Haha okej jag erkänner jag skulle faktiskt kunna göra det... Men det är i alla fall så här jag ser ut idag, jag sitter fortfarande hemma, har inte kommit längre. Men jag tänkte dra till stan eller någon större galleria snart för att kolla lite. Har inget att köpa egentligen men vill bara komma ut så ska ringa någon nu. Ikväll ska jag festa med brudsen i klassen! ♡

Proteinpannkakor

 
God morgon på er!
Varje helg känner jag alltid för att göra en lite lyxigare frukost, bara för att man har tid lixom. Igårkväll var jag och mina älsklingar hemma hos Vendela, vid halv 1 åkte jag och Tove hem till mej och sen sov hon här. Imorse fick jag världens bästa idé att göra amerikanska pannkakor men att byta ut allt mjöl mot proteinpulver! Vi var lite oroliga först över hur det skulle smaka men det blev ingen skillnad, sjuuuukt bra ju. Slänger in receptet här under.
 
2,5dl proteinpulver (vaniljsmak)
2msk smält margarin
2,5dl mjölk
2tsk bakpulver
1 ägg
½tsk salt
 
Det är bara att blanda ihop ingredienserna och sen börja grädda. Servera med frukt, bär och vaniljkvarg!

Drömväskan

Michael Kors 2679:-
 
Shiett!! Kolla vad jag köpte idag på lunchrasten!! Jag är helt sjukt lycklig just nu och får nya glädjerus varje gång jag kollar på den! Jag och Tina var på NK bara spontant för att hon ville köpa en Barbour jacka, så då tänkte vi bara kolla lite på väskorna och så fanns den inne! Så jag köpte den på en gång och ville sen skynda ut från NK bara för att kunna skrika av glädje haha. Nu är jag hemma och ska chilla ett tag innan jag ska träffa mina brudar ikväll, ska kolla lite Gossip Girl och göra en läxa i engelska. P U S S ♡

Outfit

|    Jeans - Zara    |    Blus - Vila    |    Skor - Ugg Australia    |    Klocka - Guess    |    Armband - Gina Tricot    |
 
Ihhh sparkeluggs, älskar dom! Idag framhävs de verkligen tillsammans med vita jeans. Jag myser också runt i min beigabruna OddMollykofta (som inte är med på bilderna), den är riktigt varm och gosig. Det är så fruktansvärt kallt ute och när man äntligen kommer in i skolan då är det lika kallt som ute bara för att alla ens klasskompisar vill ha fönstret öppet?!?! Åhh snark, hatar dom ibland... Sen har jag det jättekallt hemma i lägenheten för att föreningen inte vill slösa pengar på el och värme typ?!?! Det är sånt här jag hatar med vintern, inte själva snön och kylan utomhus, utan mest att allting ska bli påverkat. T.ex. så är det helt omöjligt för mej att sova utan min vetekudde eller gå runt utan tjocktröja på mej hemma för att jag fryser så mycket! Och när man ska ta sej någonstans så måste man vänta på bussar hur länge som helst, SUCK!!!

Proteinpulver

Proteinpulver från Great blandat med arlas proteinblåbärsmjölk och två omega3 kapslar

I eftermiddags/kväll innan jag tränade så åkte jag och Isabelle till närmaste hälsoaffär för jag skulle köpa proteinpulver. Jag blev lite chockad över priset, 350kr kändes lite mycket men man måste ju i alla fall testa! Jag köpte en variant som var fri från kolhydrater eftersom jag bara är ute efter proteinet och då blev det lite dyrare. Jag ska se till att dricka lite av detta varje dag, man kan ju alltid smyga ner lite i sitt vatten eller mjölk när man t.ex. äter frukost osv. Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mej direkt och låta mina muskler växa under natten. Ni som tränar, kom ihåg att sova era 8 timmar, det är då musklerna växer och bygger upp sej själva ju!
 
Dagens träning:
Löpbandet 15min (-150kcal)
Insida lår på maskin 35kg 12x3rep
Utsida lår och rumpa på maskin 30kg 12x3rep
Leg press (lår och rumpa) 70kg 12x3rep
Gruppträningspass med fokusering på core-muskulaturen. (mage&rygg)
 
Det där var det enda jag hann göra idag innan core-passet började. Efter passet hade jag och Isabelle ett bokat möte med en PT (personlig tränare) för att diskutera våra mål osv, nästa fredag ska vi träffa han igen och då ska vi träna, jag är faktiskt rätt nervös hihi!

Torsdag

 
Slänger in ~typ~ samma bild som för några dagar sen, men jag sitter faktiskt och dricker en liknande smoothie och taggar till inför träning. Jag ska snart åka till gymmet med min kompis som nyligen har varit i USA i en månad, jag är helt sjukt avensjuk! Men jätteskönt att hon är hemma och att jag har någon att träna med igen. Då tycker jag att det är mycket roligare och får mycket mer motivation!

Outfit

|    Tweedjacka - BikBok    |    Linne - Gina Tricot    |    Jeans - Only    |    Skor - Primeboots    |    Klocka - Guess    |
 
Hej vänner. Idag har jag ett Samhällsprov om svenskt valsystem, riksdag, regering osv. Det är faktiskt riktigt svårt! Efter skolan ska jag gymma och sen hem och plugga ännu mer hela kvällen. Men men hoppas det går bra för mej och att ni får en bra dag, puss puss bebisar! ♡

Frågor och svar

 

Q - hej jag undrar går du i tvåan? för de står 2c på matteboken :p
A - Nej jag går i ettan. Men det är termin 2 så därför har jag ny mattebok, vi jobbar klart en mattebok på en hel termin, stressigt tempo!

 

Q - asså åhhh jag älskar din blogg! 
Du har sjukt snygga kläder osv så kan du inte göra mer dagens outfit, mode collage osv 
A - Åh tack!! Jo det kan jag försöka ordna :)

Q - kan inte du visa hur du sminkar dig? Kanske video?;D annars vilket smink osv:D
A - Nej sminkvideo känns inte så aktuellt haha, kanske i framtiden. Men jag kan självklart fixa ett inlägg där jag visar mitt smink :)
 

Q - Åh så fin! Färgar du ditt hår? Hur isf? :D
A - För ett år sen var jag ljusbrunett, mörkblond, råttfärgat hår osv kan man kanske säga, sen använde jag John Friedas schampoo och balsam Go Blonder som blekte mitt hår när jag tvättade håret. Använde det i ca tre månader och resultatet blev lite gulaktikt så då använde jag ett silverschampoo från Matrix några tvättar. Sen kom sommaren och mitt hår blektes av solen. Och i december hade jag en stor utväxt så då gick jag till frisören och slingade hela håret!

Q - hej Erica! vad får du mest komplimanger för med ditt utseende och din personlighet? du är jättesöt!
A - Tack!! Jag får nog mest komplimanger för mina ögon eftersom de är bruna (medans jag är blond) och att mina ögonfransar är långa... Dock blir mina ögon inte snygga på bild då jag typ skelar på alla foton på mej, som ni ser haha! Min personlighet får jag inte komplimanger för, jag är inte tillräckligt snäll :3

Nej men faktiskt, har ni tänkt på att folk inte ger komplimanger för personligheter? Jag har aldrig ens tänkt på det förräns nu för jag fick tänka jättelänge för att komma på någon komplimang jag fått för min personlighet och det slutade med att jag inte kom på något. Vissa av mina vänner har väl sagt någon gån "gahh du är så rolig" när man fått dem att skratta. Men jag tror faktiskt inte att någon seriöst har gett mej en komplimang för min personlighet, och jag brukar inte heller göra det till folk. Människor snackar så jävla mycket skit om varandra, ha-ha dagens samhälle... Vad är det för värld vi lever i? xD


Onsdag

Dagens skolmat, älska matkortet!
 
Hej vänner! Tar en paus ifrån pluggandet för att uppdatera er lite. Den här dagen började med att jag kom till skolan och fick gurgla min mun med världens äckligaste saltvattenblandning, usch!!, vi skulle nämnligen kolla upp vårt DNA och det var en lång och tråkig process och den hann inte ens blir klar... Men annars har dagen gått riktigt fort, antagligen för att jag har haft rätt kul! Nu sitter jag hemma och pluggar Samhälle tills imorgon då jag har prov! Unnar även mej själv lite choklad, äter aldrig onyttiga saker på vardagar annars, jag spar mej till helgen. Men nu tycker jag att jag förtjänar det, så måste man ju tänka ibland! 


Dagens jag

Jeans - Zara    |    Peplumlinne - Topshop    |    Kofta - Only   |    Klocka - Guess    |    Armband - Gina Tricot    |    Skor - Primeboots
 
Ni ser på mina kläder att jag längtar till våren eller hur? Eh skitsamma jag tänker inte gå runt i mörka kläder bara för att det är en mörk årstid. Fast egentligen är den rätt ljus, tack vare snön! I love snöööö ♡ Nu sitter jag på spanskalektion och när den är slut har jag en två timmars lång lunchrast och sen bara en lektion till sen slutar jag. Hoppas ni får en bra onsdag! Tack för besöksrekord btw, tack tack.

Önskeoutfit

 
Jag satte ihop en skitsnygg outfit. Jag vill verkligen köpa den vita ullkappan, men den finns bara i stora storlekar just nu :( Men om någon hittar den någonstans i XS eller S så snälla kommentera min blogg på en gång då!! Sen vill jag också ha den gråa hunkydorytröjan men det finns liknande billigare varianter på Gina Tricot så jag kanske köper en där istället. Och Longchamp väskorna är så enkelt stilrena och passar till allt! Om jag inte ska köpa en Michael Kors väska så får det nog bli en sån.
 
Primeboots (i svart) och de svarta jeansen har jag redan och tips till er. Jag älskar dom byxorna helt sjukt mycket! De är mycket bättre än Dr.Denim jeanstightsen alla hypar om + att de är billigare, finns på Nelly.com. Och Primeboots är så himla sköna, jag har dock hört jättemånga klaga på att dom ger skavsår men det gäller verkligen att du köper rätt storlek, hellre för stora än för små eftersom de är rätt hårda.

Tisdag eftermiddag med smoothie och Gossip Girl

 
Nu har jag kommit hem från skolan och gjort mej en helt underbart god smoothie. Den innehåller banan, kiwi, mango, blåbär, hallon, yoghurt och arlas nya proteinmjölk med smak av blåbär. Den blev i alla fall underbart gooood. Nu ska jag kolla något avsnitt av Gossip Girl och sen plugga, jag har prov på torsdag... Ikväll ska jag på Pilatespass på gymmet eftersom jag gillade det så mycket när jag var där förra veckan!

Pole love ♡

Bilder från i måndags. Varför började jag på pole? Nu är jag fan helt addicted.
Nästa måndag har jag tränat polefitness ett helt år. 

Dagens outfit

|    Tröja - Only    |    Jeans - Club L    |    Skor - Primeboots    |    Klocka - Guess    |
 
Dagens lilla outfit hehe. Man ser inte så bra på bilderna men tröjar har massa silvriga paljetter på sej så idag glittrar jag massor. Dock så kliar och skaver paljetterna så tröjan är inte alls skön, men fin är den och jag gillar den!

Måndag

 
Hej på er! Kul att ni har blivit flera! Idag har jag varit i skolan, sista lektionen var idrott och jag fick en jättejobbig migrän. Så jag gick och klunkade typ en liter vatten, migrän beror ganska ofta på vätskebrist, och sen mådde jag mycket bättre. Så jag och Signe åkte in till stan och satte oss på Espresso House för att plugga. Vi sitter fortfarande kvar, vad duktiga vi är hihi! Ikväll har jag poledanceträning och det är avslutning för den här kursen, så Signe ska följa med och kolla på. Nästa vecka börjar en ny kurs och då kommer jag officiellt att vara en mästare, för kursen heter Master!!!

Tally Weijl

|    Linne - Tally Weijl    |    Jeans - Zara    |    Skor+strumpor - Hunter    |    Klocka - Guess    |    Armband - Gina Tricot    |
 
Ser ni linnet? Det är så himla gulligt! Jag köpte det när jag var på Malta i somras i en affärskedja som heter Tally Weijl, handlade mycket där när jag var i Italien också. Jag verkligen älskar deras kläder. 

Did you know...?

 
 Ni vet när alla 2-säten är upptagna på bussen och man måste sätta sej bredvid någon? Då blir jag alltid så sjukt irriterad när någon sätter sej bredvid mej. Men om det är flera personer som väljer att sätta sej bredvid andra de inte känner istället för mej, så känner jag mej lite sårad :(
 
 Jag ska åka till Åre på sportlovet!
 
 Min magsäck är typ liten. Jag kan inte äta stora portioner så jag äter små portioner oftare istället.
 
 Jag är en sån person som är snyggare i verkligheten än vad jag blir på bild.
 
 Jag bäddar min säng varje dag med överkast och massa prydnadskuddar. Om jag inte gör det så blir hela dagen jättedålig. Jag har fobi för att sitta eller låta andra sitta i min säng med byxor som man haft ute, typ suttit på en smutsig nerspydd tunnelbanestol med (Gud vet vad som har hänt med dom där stolarna). Så äckligt!! Därför bäddar jag alltid.
 
 Min högsta dröm just nu är att få vara utbytesstudent i USA eller Australien i ett år. Det kommer dock alrig att hända... </3
 
 Den jag älskar mest av allt i hela världen är min pappa, ingen kommer nånsin att kunna mäta sej med honom.

B&J

Perfekt avslut på helgen med mina pojkvänner Ben och Jerry.
 
Söndagar är elaka, de försvinner så fort! Idag har jag bara vart med Signe en stund och sen gymmat och nu är det kväll. Jag är trött som satan efter igår och ska nog gå och lägga mej tidigt, läsa lite Fifty shades of Grey kanske, vore mysigt! Men först Gossip Girl! Jag har världens panik att jag måste kolla klart på det snart för annars kommer någon att avslöja vem som är Gossip Girl, för jag vet inte och jag vill inte veta det heller... :(
 

Helgen

Crazy night out bitches yeeah motherfuckers
 
I fredags var jag med mina tjejkompisar hemma hos mej och vi hade världens myskväll! Vi snackade massor, åt chips och spelade sällskapsspel i lag, så otroligt underskattat för det är verkligen så jävla kul!
 
Igår var jag med några kompisar på en skitbra fest. Det var massor av folk från andra klasser i min skola där vilket gjorde det ännu bättre. Dock var festen ute på Värmdö och det tog en och en halvtimme att åka hem sen, snark... Men alla på festen tog typ samma buss så det var sjukt kul endå. 

Rosa våroutfits

 
Jag har fått en riktig crush på rosa! I'm deeply inlove. Jag satte ihop två söta outfits, som skulle passa bra på våren eller sommaren. Min favorit är nr 2. Åh vad jag läntar till att gå klädd såhär! Blev faktiskt lite sugen på att köpa rosa Hunters nu också... hmm??

Ungefär 100 minusgrader

|    Kofta - Odd Molly    |    Jeans - Zara    |    Skor - Ugg Australia    |    Klocka - Guess    |
 

Jag gillar verkligen snön, tycker den är härlig, den lyser upp allt så det ser ljusare ut. Och på bilderna var det även fint att det snöade samtidigt! Men fy så kallt det är! Jag ser helt sjukt stel ut på bilderna pga att jag var en riktig isbit. Men jag tycker att det är bättre att det är -1 grad än +1 grad för då skulle det vara slask, och jag gillar snön massor! Nu har jag kommit hem från skolan och ska städa lite, sen kommer antagligen mina brudz hit och då ska vi mysa!
 
 

Länkbyte

 
Läs den här söta tjejens blogg. Hon heter Olivia och bor i Stockholm!
http://oliviaalm.blogg.se/http://oliviaalm.blogg.se/http://oliviaalm.blogg.se/http://oliviaalm.blogg.se/

Q/A

 

Q - var har du köpt skorna och va kostar dom? 
A - Mina primeboots är köpta på Jackie och kostar 3600kr.

 

Q - kör du poledancing??
A - Yes! Bästa sporten som finns (ja det är faktiskt en sport). Prova vettja!!! :)

 

Q - var kan man köpa dom i stockholm?
A - Michael Kors väskorna kan man köpa på NK och på My Closet i Sturegallerian. Säkert på fler ställen, men jag vet inte om några andra...

 

Q - va har du för nyårslöften? :)
A - Sova minst 8 timmar per natt, plugga nästan varje dag, inte äta onyttigt på vardagar, träna minst 3 gånger i veckan, vara glad, ta vara på tiden osv. Mycket standardsaker. Men jag ska verkligen försöka att satsa på träningen, sömnen och skolan. Det får vara prio 1!

 

Q - va kosta den ?
A - Odd Molly koftan kostade 1700kr.

 

Q - Hej! Jag undrar bara hur du har råd att köpa alla kläder? Det är ju ganska mycket märkeskläder och så :) Jobbar du? Eller är du bortskämd? ;)
A - Nej jag jobbar inte och jag är inte bortskämd... Men jag köper inte kläder så jätteofta (jämfört med vad jag gjorde förut) vilket gör att jag har råd med dyrare kläder när jag väl köper. Men jag får pengar av min pappa om jag äter mat ute, så jag behöver aldrig lägga pengar på mat, men det är inte för att jag är bortskämd, det är mer för att min pappa är bortskämd och inte orkar laga mat till mej! :(((

 

Odd Molly

 
Omg hey baby! Denna kom nyss med posten, åhh den är så fin! Kan dö lycklig nu, hihi. Jag ska ha på mej den imorgon så då får ni bättre bilder (förhoppningsvis)! Den är lite mörkare i verkligheten. Btw - tack för höjd statistik de senaste dagarna, ni börjar bli många!

Wanted

 
Jag gillar egentligen inte kläder från Gina Tricot. Det enda jag tänker på är dålig kvalité, barnarbete och att ALLA i Sverige går runt i deras kläder. Jag har verkligen fördomar om allt, haha! Jag kollade i alla fall in deras hemsida och hittade detta. Jag blev lite förälskad, tycker att dehär plaggen är jättesöta. Vi får väl hoppas att någon av dem flyttar hem till mej inom kort framtid!

Bootcut jeans

|    Jeans - Hollister    |    Linne - Mango    |    Kofta - Rosebud (Joy)    |    Skor - Uggs Australia    |    Klocka - Guess    |
 
Åh jag bara älskar dessa jeans! Förutom att jag alltid råkar visa mina trosor när jag sitter ner pga av den låga midjan..ehhh. Förresten så början alla mina jeans bli jättestora i midjan, antar att jag gått ner lite i vikt? Jag får väl ta och väga mej och kolla upp saken. Jag väger mej aldrig längre, vilket är skönt. Förut var jag verkligen besatt av min vikt och vägde mej flera gånger om dagen och var jättelessen om jag bara gått upp typ 0.2kg... :( Tur att jag kommit över det nu!

Dagens jag

|    Tröja - Odd Molly    |    Jeans - Zara    |    Stövlar - Hunter    |    Klocka - Guess    |
 
Hej! Idag började jag skolan igen, det kändes precis som vanligt. Dagen gick fort som fan och nu är det redan kväll. Tycker det är läskigt när dagarna springer iväg så fort från mej, men samtidigt rätt skönt när jag ändå inte gör något speciellt. Idag åt jag världens godaste skollunch i Söderhallarna och efter skolan åkte jag direkt till kyrkan för att umgås med vänner och hjälpa till på en högmässa typ. Hoppas er dag varit bra!

Pilates

 
Ikväll ska jag gå mitt första pilatespass på gymmet! Jag är typ sjukt taggad och ser fram emot det jättemycket. Jag vet inte ens varför, jag vet knappt vad pilates är ju! Tänk om det är svårt? Jaja whatever jag klarar allt. Nej men det ska bli intressant, uppdaterar er senare. Pussar! 

Tid för att städa...

 
Idag är sista dagen på lovet för mej, jag börjar skolan imorgon. Jag har faktiskt ingen ångest, det ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla! Nu ska jag göra något bra, har bara latat mej största delen av lovet, så nu ska jag städa i min garderob. Det kommer säkert att ta flera timmar, jag har två såna garderober som är på bilden och sen också två stycken byråer, suck... Sen ska jag skruva ihop en lådställning som ska stå under kläderna som hänger på bilden. Fast än jag har så många garderober så får inte mina kläder plats! Och även fast jag har massor av kläder så har jag aldrig något att ha på mej... I-LANDSPROBLEM HALLÅ?!!

Tonfiskröra

Min frukost just nu
 
Ett litet hälsotips nudå. Nu efter jul och nyår kanske ni försöker att äta mer nyttigt, men då är ju frågan - vad ska man äta? Oftast blir det så att man äter någon frukt eller grönsak för att det ligger framme eller gör en smoothie för att det är enkelt. Ett tips från mej till er som gillar tonfisk, är att göra en egen tonfiskröra! Det är helt sjukt gott (och nyttigt såklart) och tar bara ca 3minuter att göra.
 
Recept
                                                                                    En burk tonfisk (ca150g)
                                                                                    En burk Creme Fraiche (ca2dl)
                                                                                    Majonäs
                                                                                    Svartpeppar
 
Jag brukar inte följa något recept utan bara gå lite på känsla, men det som står ovan är på ett ungefär. Jag brukar smaka av lite under tiden för att veta hur mycket majonäs jag ska ta i.Har ni ingen creme fraiche eller vill köra på ett fettsnålare alternativ så funkar naturell yoghurt också! Men då får ni ta i mindre än 2dl för yoghurt är mer rinnande.

Träning - check

Min mage, snart så!
 
Poledance träning ikväll avklarad. Jag hade glömt bort hur kul det var nu under lovet, sjukt kul! Och jobbigt. Vi avslutade passet med ca 500st situps. De är dock inte riktiga situps utan man går inte hela vägen upp utan jobbar med huvudet från golvet bara upp en liten bit så att man kan se sin navel typ. Det låter inte alls jobbigt eller hur? Prova då att göra 500st och känn den smärtan! HERREGUD säger jag bara, och ajj. Jaja jag är stolt, ett sexpack är faktiskt synligt på mej då jag skrattar eller andas ut! Nu ska svälla min mage dock, jag ska äta glass och kolla på Gossip Girl.

H&M Home

 
Jag ska göra om i mitt rum, jag ska tapetsera om och eventuellt köpa någon ny möbel/kasta ut några gamla. Jag vill att mitt rum ska bli så ljust som möjligt och jag tycker den romantiskt franska inredningsstilen är urgullig. Det finns mycket sånt på H&M Home och Åhléns. Det på bilden ovan är från H&M och jag vill ha allt!

Details


|    Kofta - Odd Molly    |    Jeans - Zara    |    Klocka - Guess    |    Armband - Gina Tricot    |    Skor - Primeboots   |

Elsa fotade mej lite ute på sin balkong, hon har typ världens finaste lägenhet, världens största balkong och utsikt över hela Stockholm! Jättefiiiint. Har gjort en ny header. Vad tycks?

Smält choklad och frukt

En grön apelsin som kallades Sweetie, wtf?
 
Sov hos Elsa inatt och vi hade lite girlytime. Först var vi i Kista galleria och kollade i affärer, de stänger ju vid 9 så det är ju sjukt bra. På vägen hem köpte vi med oss frukt och choklad som vi la i vattenbad och sen gjorde vi fondüe med frukterna! Ett tips till er som inte provat detta än, underbart gott. Vi testade med vit choklad också och jag tycker det var godare, det smakade gino (min favoritefterätt). Sen spelade vi ett frågesportsspel som om vi vore gamla tanter (hoho), det var en mycket trevlig kväll.

Söndagsmys med chailatte och en bra bok

Fifty shades of Grey   /   Femtio nyanser av honom
 
Tips!! Den här boken är beroendeframkallande. Jag har inte alls läst mycket men jag är helt fast. Den handlar om 22-åriga Anastasia som faller för miljadären Christian Grey. Och han har en rätt annorlunda syn på sex, tänker inte skriva ut vad ifall ni vill läsa den. Mer än så vet jag faktiskt inte, har inte kommit längre. Men ska nog läsa ett tag nu. Jag läser aldrig böcker annars, har inte tid helt enkelt.

Frukost / Träning

Chailatte gjort med ett chailattepulver jag har hemma, smoothie med blåbär, banan och rått ägg, grovt bröd med avokado och tomat.
 
Jag passar på att äta en stadig frukost nu i min ledighet. Jag älskar lovet, orkar inte börja skolan igen på onsdag... Idag ska jag träna! Woho! Jag ska till gymmet. Orkar egentligen inte, och det är inte för att jag inte orkar träna, utan för att det är ca 20% mer folk på gymmet nu efter nyår, och jag orkar inte med massa folk. Förhoppningsvis kommer deras nyårslöften om att börja träna bara att hålla i kanske en månad, så kommer alla försvinna sen (hoppas!!).

Gant | Guess | Hunter

|    Cardigan - Gant    |    Blus - Saint Tropez    |    Klocka - Guess    |    Byxor - Zara    |    Stövlar - Hunter    |

Känns så jävla mongo att skriva att stövlarna är Hunters för det är ju sjukt uppenbart haha menmen. Jag har varit i stan med Vendela idag. Jag köpte inget speciellt, typ läppbalsam och örhängen bara. Jag kollade på Michael Kors väskan men varken brun eller vit fanns inne (såklart). Men den fanns i rosa och det var ett tag där som jag blev riktigt förälskad och var nära på att göra ett impulsköp, hmm... Men det var bra att jag inte gjorde det. Jag hade kännt mej alldeles för rosa och typ wannabe barbie. Jag får leta vidare efter den bruna eller vita. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll, jag ska röra mej mot min killkompis Henning nu för att kolla filmer, käka popcorn och vara en deg. PUSS♡

Time for some shopping

 
Hej underbaringar! Jag har varit lite upptagen så har inte haft tid att uppdatera er. Nu ska jag ut på stan med min käre vän Vendela. Jag ska leta efter Michael Kors-väskan, wish me luck, det kommer att vara helt omöjligt! Jag får se om jag får med mej något annat hem. Jag hoppas egentligen inte det, jag borde spara mina pengar hehe!

Bekännelser

 
Att lyssna på vad folk har drömt under natten är bland det tråkigaste jag vet. Så sjukt jävla ointressant att veta vad för något konstigt/läskigt/bra som hände i andras drömmar. Och alla berättar också så jävla detaljerat i typ 10minuter. Seriöst fy så tråkigt!!!
 
♡ När jag rostar bröd så vill jag att brödet ska bli så rostat som möjligt innan det blir svart.
 
Jag kan inte vara på stan utan att störa mej och snacka skit om alla okända runt omkring mej. Värst är om någon med en äcklig pälskrage eller liknande går förbi mej och jag får hela pälsen i ansiktet. Seriöst människor DÖ!
 
♡ Mina favoritefterrätter är cheesecake, chokladmousse och gino. Helt underbart, bland det bästa som finns här i livet hihi.
 
Jag använder bara guldfärgade smycken. Tycker att guld är mycket finare än silver och jag passar mycket bättre i det.

Michael Kors

Någon utav dessa kommer att bli min! Åh vad jag längtar! Kommer dock att behöva leta som en galning efter de eftersom de tar slut på 10sekunder när de kommer in i butik. Men hjälp mej välja färg? Jag har ångest över att jag inte kan bestämma mej. Det känns som den bruna passar till mer, men samtidigt har jag alltid varit lite extra förälskad i den vita.

2013

Bilderna ovan har jag redigerat med hjälp av bilder som jag och Signe tog på fyrverkerierna samma kväll! Det blev som coola bokeh-effekter.
 
Gott nytt år!
Firade nyår på en skitbra fest. Det var pyntat med ballonger och girlanger överallt, det var najs folk där, alla var finklädda och alla drack champagne. Jag hade riktigt kul och jag och Signe agerade fotografer under kvällen haha! Det blev en jättelyckad start på 2013!