Dagens klädsel

|    Kofta - Hunkydory    |    Linne (Nippans!)    |    Jeans - Bikbok    |    Skärp - Liebskind    |    Armband - Thomas Sabo    |
 
Jag vet att dessa mobilbilder är stört tråkiga!! Men det är så mörkt och grått ute så jag känner att bilderna kommer antagligen bli fula vare sig vilken kamera jag fotar med, om jag inte fotar tidigare om dagarna när det är ljusare. Nu ska jag möta upp Elsa och Signe för att festa! Tjingeling 

TGIF

Min älskade halsduk från Monki som var spårlöst försvunnen hemma hos en kompis hela förra vintern. Nu är vi äntligen återförenade<3
 
Nu är det äntligen fredag, wehoooo! Jag har varit i skolan och sedan i stan med Tove en snabbis. Hon skulle kolla på en jacka men det slutade med att JAG köpte den jackan... haha impulsköp! Den var snygg men funderar dock på att lämna tillbaks den, så snygg var den kanske inte, eller? Anyways så är jag hemma nu och gör ingenting och ikväll ska jag på fest med Signe. Fun fun fun!<3
 
Igår bloggade jag inte för att jag och Signe åkte till stan efter skolan och var där till kl 21 på kvällen. Då åkte vi hem till mig och hon sov över, mys! Jag köpte även lite saker igår som jag kanske kan visa sen.
 
PUSSAR

Säsong för mössa

 
Min söta mössa från HPI som jag köpte förra vinern. Fuskpäls, mycket viktigt! Jag kan tycka suddiga mobilbilder med en fin instagram effekt kan vara riktigt coola, härliga och personliga. Jag älskar dom! 
 
Visst är det lite mysigt med höst endå? Använda sköna mössor, halsdukar och sockor känns alltid kul i början tycker jag! Just höstmode är väldigt roligt eftersom det finns så mycket att variera mellan och fina färger. Men vintern är betydligt mycket tråkigare då man bosätter sig i samma varma jacka, samma varma skor samt samma vantar dag ut och dag in. På hösten kan man fortfarande variera sin klädstil rätt mycket så då tycker jag man ska passa på! Använd kjol och strumpbyxor och svalare skor ex. converse innan det blir för kallt. Jag ska bli bättre på att sätta ihop collage med outfits, stay tuned!

25.09.2013 onsdag

|    Jeans - Bikbok    |    Linne - Chealsea    |    Kofta - Gina Tricot    |    Jacka - Jofama by Kenza    |    Mössa - HPI (fuskpäls!)    |
 
Idag har jag varit i skolan. Jag var hemma från skolan vid kl 5 och kände för att totalfokusera på plugget så jag vägrade sätta på datan för att uppdatera bloggen. Jag upplevde ingen specifik skillnad på förbättrad koncentration till plugget utan datan så det hela var lite meningslöst. Nu ska jag fortsätta plugga och dricka té, jag har två prov imorgon i spanska och idrott så jag måste fokusera. Puss

Pumpakärnor = lycka

 
I somras fick jag reda på att jag hade järnbrist. Då började jag tänka mer på vad jag åt så att jag verkligen skulle få i mig allt jag behöver. Och nu när jag gör det, så mår jag bättre än någonsin! Jag har så mycket mer energi, är glad, lycklig, mindre stressad (dock är jag nu stressad över skolan men det känns mindre än förra terminen iaf!) och är nästan aldrig trött längre (det kan dock bero på min överkonsumtion av kaffe...).
 
Något jag äter varje dag är pumpakärnor! Jag lägger det i yoghurt eller smoothie varje dag till frukost och mellis och ibland blandar jag ner det i min lucnh eller middag också! Pumpakärnor är bra för att det innehåller jättemycket nyttiga fetter men även proteiner, vitaminer, mineraler etc. Bl.a. järn som jag behöver! Men vet ni? Pumpakärnor innehåller även ett ämne som ökar produktionen av ett så kallat lyckohormon som minskar vår stress, ger oss avslappning och gör oss lyckligare m.m. Jag tycker detta är sååååå coolt eftersom att det faktiskt har fungerat på mig och jag mår jättebra! Sen kan jag inte säga att det var just pumpakärnorna som gjorde mig lycklig, men kanske? Jag tror nästan det, eftersom jag äter så pass mycket av det varje dag och började känna såhär när jag började äta dom hihi! TIPS!!!

Winter wanties

Winter wanties
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån
 
Jag älskar den här jackan! Den liknar min Tommy Hilfiger jacka, bara att denna är en mycket snyggare verision! Jag älskar att den inte är svart också, för svart kan bli så tråkigt. Så tips till er som letar efter en vinterjacka i år, Tommy Hilfiger har skitsnygga, billigt pris OCH deras pälskragar är av fuskpäls, bra va?!?!
 
Bootsen från Johnny Bulls är ju to die for. Jag har tänkt på att köpa dom jättelänge. Jag har bara inte orkat ta mig ut på stan för att leta efter dom haha. Men jag ska faktiskt köpa dom, fast i brunt, så fort jag orkar gå och shoppa.
 
Nya jeans måste jag typ ha. För det första var det ganska länge sedan jag köpte ett par (host host) och sen har jag gått ner i vikt så mina jeans känns så stora. Måste införskaffas!

Årets värsta dag

Espresso, varm skummad mjölk, oboy, kakao, kanel, vaniljsirap
 
Nu överdriver jag inte alls med rubriken. Dagen började med att jag försov mig en och en halv timme. Jag hade tänkt åka hem till mamma på morgonen för att hämta ett par bra gympaskor att orientera i, men det hann jag självklart inte då jag hade 20min på mig imorse innan jag behövde börja åka till Kärrtorps skog. Så jag hade på mig ett par tygskor som blev helt genomblöta och äckliga, usch!! Inte nog med det så glömde jag mina nycklar hemma, men det löste sig tack och lov. 
 
Vi hade 2h och 30min på oss för att orientera. Jag sparng C-bana och då skulle man ha hittat ALLA kontrollerna på kartan, dvs 16st, och alla var ca 1km ifrån varandra... Jag var klar med alla men kom tillbaks 2 minuter försent, alltså efter 2h och 32min. Jag var alltså 2min från att få C och nu får jag... F! Lärarna bedömmer alltså min insats likgiltigt med att jag inte ens skulle ha kommit dit idag. Fyfan vad arg jag är just nu. Jag kunde alltså ha stannat hemma och kollat film istället för att springa runt i regnet och frysa... Jag hatar skolan!!!!

Ser inte fram emot imorgon

|    Jeans - Dr. Denim    |    Skor - Primeboots    |    Klocka - Guess    |    Solglasögon - Ray Ban    |    Tröja - (vet inte)    |
 
Jag och Signe tog bilder i helgen. Jag blev helt ärligt ful på varenda en. Jag är så kräsen... Har ni märkt så kallt det har blivit ute? Burrrrr, inte alls mysigt. Dock säger väderprognosen att det ska bli sol hela veckan, varje dag, förutom imorgon då min skola ska orientera, då ska det nämnligen regna! Härligt härligt. Vi ska ha en patetiskt seriös orientering. ALLA ska springa ensamma, mobiler är strikt förbjudna, man måste ta alla kontroller och får 2h på sig och alla har varsin starttid. Min starttid är 9.46 -.- SERIÖST?! Hur orkar idrottslärarna?! Jag hatar att dom kallar det "tävling" också... Jag är mycket irriterad på detta, morgondagen kommer ju lätt bli årets sämsta dag. Tisdagar alltså, dom är nästan alltid hemska. Men jag ska genomlida detta och göra det till något bra. Tänk positivt!

Snapple och Kesella

 
Jag var i skolan och hade 3 lektioner, innan jag åkte hem köpte jag med mig en liten lunch med matkortet, Snapple och Kesella! Blandade även i lite frukt i kesellan mums! Idag hade jag tänkt gymma men jag mår inte tillräckligt bra. Nu har jag inte tränat på 2 veckor pga min jävla förkylning som ännu inte är helt över, synd. Nu har jag kommit ifrån träningsrutinerna också... suck! Men ska försöka komma igång igen den här veckan. Idag, restan av eftermiddagen och kvällen har jag en dejt med matteboken. Vi har ett komplicerat förhållande. Han är väldigt krävande, tar all min tid, och ibland är han en douchbag och tycker att jag är korkad, men endå kan jag inte lämna honom fast än han får mig att må så dåligt. :'(</3

Jag är rädd

 
Min största dröm har i flera år varit att åka som utbytesstudent. Det har varit typ det enda jag har snackat med min pappa om det senaste året... Han har hela tiden svarat kanske, men nu ikväll, svarade han ja! Jag kan knappt förstå det! Jag skulle alltså kunna leva ett liv i USA nästa år?! Men vågar jag? Vill jag ens? Det är så mycket jag måste fundera över. Om det verkligen är min dröm, varför tvivlar jag ens då? Just nu har jag bara panik. Jag är rädd för att lämna min trygghetszon och missa något i Sverige, samtidigt som jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte åker. Gaaaah, jag vet inte vad jag ska göra...

Sleepover party

 
Igår hade jag det jättemysigt med Lova, Vendela, Julia och Hanna! Vi lagade vego-tacos, snackade, fixade våra naglar, dekorerade muffins (+ åt dom!), la massa madrasser, kuddar sovsäckar i en hög och myste och kollade film! Verkligen jättemysigt, det måste göras om! 
 
Idag vaknade jag upp hemma hos Lova och städade lite med henne och nu är jag hemma. Söndagsångest som vanligt eftersom jag ska plugga, suck. Hoppas ni har haft en bra helg! 

Muffinsbak

Receptet hittar ni HÄR
 
Igår var jag och Signe på fest i Mariatorget, det var i verkligen världens finaste lägenhet! Vi kom hem till Signe vid halv 4 på natten och vaknade imorse vid kl 10. Jag har belönats med gåvan att kunna leva utan sömn, haha!
 
Idag bakade vi muffins. Vi smakade dom nyss och dom var jättegoda! Vilka wifeys vi är hihi. Det har varit jättebra väder idag så vi gick ut och fotade lite och på torget var det bröllop så vi kollade när folk kastade ris på brudparet osv. Kul att se eftersom att jag aldrig varit på bröllop!
 
Nu ska jag åka hem till Lova för att mysa med brudarna från klassen! Vi ska äta tacos (igen haha!), mysa runt i pjamasar, ha kuddkrig, snacka massa skit, äta massa godis och kolla massa tjejfilmer. Pjamasparty/sleepover/tjejkväll, kalla det vad som helst men vi kommer ha det så mysigt i alla fall! 

Perfekt fredag

|    Tröja - JC    |    Kofta - JC    |    Jeans -  Dr. Denim    |    Klocka - Guess    |    Skor - Primeboots    |
 
Fredag idag älsklingar! Åhh vilken bra dag det har varit. Och den är ännu inte över! Jag slutade skolan vid kl. 11 men stannade kvar med några från klassen ända till kl. 15 och gjorde allt och inget. Sen gick vi på bio och såg inget mindre än Alfons Åberg Hokus Pokus, hahaha så mysigt! Efter det drog jag hem till mamma och umgicks med familjen och åt tacos och nu ska min mamma göda mig lite mer, hon förbereder vaniljglass med varma hjortron mums! Snart ska jag möta upp Signe med flera och dra på fest på söder. Perfekt fredag woopa!

Höst = Primeboots

|    Jeans - Bikbok    |    Kofta - H&M    |    Väska - Michael Kors    |    Skor - Primeboots    |
 
Det här hade jag på mig idag. Nu när det blivit höst har jag byggt bo i mina primeboots. Dom är så jävla sköna och passar till allt. Perfekta höstskorna då de tål vatten. Det är också skönt att jag haft mina 1 år nu, så jag är inte lika rädd om dem som jag var i vintras, så nu använder jag dem när det regnar också! 

U smile, I smile

Jag idag. Fejkpälskrage! Kom ihåg: Fur are worn by beautiful animals and ugly people
 
Regn kan ju vara så otroligt mysigt men idag när jag var tvungen att vandra runt i det så nja, då kändes det inte så mysigt. Idag har jag varit i skolan, ovanligt va? Jag har haft en jättebra hårdag (haha!!), mitt hår har varit sjukt lent så jag har suttit och klappat/smekt det hela dagen! Älskar när det känns så, för man känner sig så mycket finare då och då blir allting runtomkring också mycket bättre. Nu sitter jag hemma och lyssnar på Lars Winnerbäcks nya album, försöker plugga och dricker en latte, dumma mig nu kommer jag få svårt att sova. Men det gör inget, för imorgon är det fredag och vi har också några inställda lektioner så vi slutar kl 11! Sen är det helg och på lördag ska jag på pjamasparty, längtar! 

Bekännelser

 
Earth Hour är för mig en nästan lika självklar tradition som julafton. Jätteviktigt och mysigt att släcka lamporna! Bjud in några vänner till mörkermys.
 
Jag är bäst i världen på att spara pengar. När jag gick i 8'an sparade jag lite av min månadspeng i månaden och köpte sedan en kaffemaskin (för 3400kr) till min pappa i födelsedagspresent. Jag ville ge tillbaks för allting han har gett mig!<3
 
Jag älskar allt med banan! Frukten banan, bananläsk, banangodis, bananglass (ben&jerrys chunky monkey omg!) osv. Men dock tycker jag att torkad banan är bland det äckligaste som finns.
 
♡ Jag är livrädd för framtiden och vad som ska hända efter att jag tagit studenten.
 
Förut älskade jag att fixa med naglar. Jag hade alltid jättelånga fina naglar som jag målade olika coola mönster på! Nu har jag inte samma tid eller intresse för det längre :(

Dagens klädsel

|    Jeans - Dr. Denim    |    Tröja - Bondelid    | 
 
Det här hade jag på mig idag. Jag hade dock inte mössan hela dagen. Men under den jobbiga mattelektionen när jag kände mig totalt värdelös så var det enda jag ville att bara flytta in under en sten, och då tänkte jag att gömma mig i en mössa ger ungefär samma effekt. Så tips allihopa, ha alltid en mössa i väskan! Den är räddaren i nöden om du har en dålig hårdag, fuldag, känner dig lite deppig, totalt värdelös eller fryser! ♡ (=

Dear stress, let's break up

 
Onsdagar är såååå krävande! 8 timmars skola står på schemat. Nu har schemat ändrats också så att lunchrasten är 30min kortare OCH DESSA 30MIN VAR FAN VÄRDEFULLA. Jag höll även på att bryta ihop på mattelektionen för vi fick göra ett oförberett E-prov som var skitsvårt så tänkte ge upp och gå hem eftersom jag kände mig så korkad och värdelös. Sen visade det sig att jag tydligen hade rätt på det mesta på provet så jag blev på bra humör igen!
 
Jag kom hem från skolan vid kl 5, och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Men snart ska jag plugga plugga plugga. Orkar inte med hur mycket vi har att göra just nu. Tiden räcker inte ens till, det är helt galet mycket, ni förstår inte... (Tips: välj inte naturlinjen!)

Önskeinlägg/önskerubrik?

Kommentera ett ord som jag sedan ska döpa en rubrik till och skriva ett inlägg om, eller ge mig bara allmänt lite tips!
 
Eftersom att jag har fått jättemånga nya läsare så tänkte jag fråga er vad ni vill att jag ska skriva om! Personligen tycker jag att bloggen är lite enformig just nu, bara mat, outfit och vardag. Men jag har inte så mycket mer inspiration för det händer inte så mycket utöver det. Träning ska jag börja skriva mer om hade jag tänkt, för det har jag fått önskemål om förut. Men fler idéer? Det vore jättekul, ni gör mig så motiverad hihi! Kärlek ♡

Dagens

|    Jeans - Cheap Monday    |    Linne - Monki    |    Kofta - Zara    |    Klocka - Guess    |
 
Detta hade jag på mig idag. Kände att det blommiga linnet matchade vädret... Nu efter det här så får det vara slut på användet av sommarkläder, nu ska jag börja klä mig i svart och grått och andra mörka färger. Okej nej, men inte blommigt i alla fall. 

These rainy days

 
Jag kan inte låta bli att tycka regnet är jättemysigt! Då har man ursäkt till att krypa upp i sängen, kolla film och stanna inne hela dagen hihi. Idag har jag varit i skolan, det var en jättekonstig dag eftersom vi inte har gjort någonting alls förutom att flumma runt och måla teckningar typ. Kul hade jag i alla fall! Nu är jag hemma och tar det lugnt. Jag måste skriva på en engelskatext som ska vara klar tills imorgon så det är så jag kommer spendera min kväll. Standard vardagskväll helt enkelt. Men jag ska försöka bli klar snabbt så att jag faktiskt kan mysa till det med en film senare ikväll. Puss 

Cravings på långt hår

Bland det finaste som finns är att ha långt hår. Det är något som jag verkligen vill ha! Om man har långt hår då blir man snygg, helt enkelt. Det är verkligen sant att man blir snyggare i långt hår, det går inte att motbevisa. Självklart kan man vara snygg i kort hår också, men ett långt svall slår allt i hårväg. 

Det är ju alltid så att man vill ha det man inte har. "Gräset är grönare på andra sidan" osv. Det är nog därför jag suktar så mycket efter just långt hår! Innan jag klippte mitt hår så kort som det är nu, ville jag inte ha långt hår alls lika mycket som jag vill nu. Visst är det synd? Att man aldrig blir nöjd. Men någonstans gillar jag endå mitt korta hår, det passar väl mig antar jag. Så jag ska väl försöka vara nöjd endå, för jag vet ju att, om jag hade haft långt hår hade jag säkert velat ha kort hår... ;)


Dagens


|    Jeans - Only    |    Tröja - H&M    |    Klocka - Guess    |

Så här såg jag ut idag. Mitt ansikte=för fult för att visas på bild... Jag får också lite panik pga att jag har gått ner 2kg och nu sitter alla mina byxor lite stort i midjan?! Dom här byxorna använde jag jättemycket hela 1'an och nu känns dom helt konstiga, suck... Jag tycker också att det är konstigt att jag har gått ner i vikt när jag faktiskt styrketränar, jag borde ju gå upp i muskelvikt istället för ner? Undra om jag har blivit smalare, ser jag smalare ut? Jaja, detta får vara en anledning till att jag måste shoppa hehe!

Anytime is coffee time

Latte med soyamjölk, kanel och vaniljsyrup

Gaaaahhhh! Pga mitt sommarjobb så har jag blivit en riktig kaffemissbrukare. När jag inte hade något att göra på jobbet så sa alla "drick lite kaffe, det finns kaffe, ta en kaffe, vila lite och drick lite kaffe, vill du ha kaffe? DRICK KAFFE!" osv. Det slutade med att jag drack 3 koppar kaffe varje dag bara på jobbet! Nu har kaffe blivit en jättestor del av min vardag och det är sjukt jobbigt eftersom jag mår dåligt om jag inte får mitt koffein...

I alla fall så är jag hemma nu. Jag gick tidigare från skolan för jag skulle till läkaren, så jag har bara haft 2 lektioner idag, riktigt najs! Nu har jag laddat upp med en kaffe, haha, så nu ska jag nog kunna ta och plugga lite. Vi hörs senare ♡

Cosy times med bestie

 
Idag har jag bara pluggat. Jag tränade inte (men kunde ju faktiskt inte), färgade inte håret och gick inte och röstade heller. Borde jag känna mig dålig pga att jag inte röstade? Jag kanske borde göra det... :(
 
Nu är Signe hemma hos mig och vi dricker thé och har tänt ljus och rökelser. Vi kollade precis på Just My Luck, nostalgi! Hon ska sova över och vi har det superdupercosy. Vi har börjat göra såhär nästan varje söndag, vi kallar det ~sundayverymuchfunday~ hihi! Det är som medicin för söndagsångesten, och att spendera början av nya veckan tillsammans gör hela den veckan bra också! Det är inte alla som hänger med sin bästa vän varje måndagsmorgon, men det borde man göra tycker jag. Hoppas ni också har en bra kväll! Puss ♡

Breakfast in bed

 
Idag har jag lite panik över några saker: 1. Hur jävla mycket jag borde plugga. 2. Om jag ska gå och rösta i kyrkovalet och i så fall vilka ska jag rösta på?! 3. Om jag idag ska färga om mitt hår (typ tona det?) för att få bort de gula och blå nyanserna. 4. Att jag äntligen är frisk men glömde mina gymkläder i skolan så kan endå inte träna. 
 
Utöver ovanstående problem så är allt bra. Har tagit sovmorgon och ätit en väldigt najs frukost! Igår kväll träffade jag Nathalie och vi gick ut och åt på en asiatisk restaurang på söder, jättemysigt! Sen gick vi på bio och såg The Conjuring. Den var skitläskig så jag rekommenderar den! Skräckfilmer är bäst på bio, och jag älskar gemenskapen i salongen när alla skriker till för att det är läskigt haha!

He's smiling & I'm melting

Något jag älskar att göra är att söka runt på bilder på Weheartit. Främst är det alla fina quotes som lockar mig! Jag kan ligga hemma i sängen och bara söka och bläddra igenom Weheartit i timmar! Gillar ni också quotes hihi? "If you want to get to know me for real, check my weheartit, not my facebook"
 

Lördagsmorgon

Spenat och grönkålssmoothie
 
Klockan är 12, det är mitt på dagen, och jag ligger i min säng med en smoothie och läser en tidning. Jag planerar inte att röra mig härifrån på ett långt tag! Idag ska jag ta det lugnt och förhoppningsvist få lite plugg gjort! Ska kanske träffa Nathalie också.
 
Igår kväll såg jag Oskar Linnros på grönan och efter det var jag på utefest i vitabergsparken. Det var en trevlig kväll! 

Friday the 13th

|    Jeans - Dr. Denim    |    Cardigan - JC    |    Väska - Michael Kors    |
 
Mitt ansikte fastnade inte på bild idag, jag skyller på att det är fredag den 13de... Jag har som tur är inte råkat ut för något "olyckligt" idag! Jag hade min redovisning, jag kan inte säga att den gick bra, men den är i alla fall över, pjuuuh. (Har dock massa annat att plugga lalalala...) Nu är jag hemma och tar det lugnt, andas lite ni vet. Jag ska nog kolla ett avsnitt av PLL nu och senare möta upp Signe och Mikki för att se Oskar Linnros på gröna lund! Äntligen helg, som jag längtat! 

Fredag den 13de

Jordgubbssmoothie, nomnomnom
 
Hjälp! Idag är det fredag den 13de och vi har muntlig redovisning i 30min för hela klassen! OMG, döda mig, detta kommer att gå sämst! Jag förväntar mig verkligen det värsta... *nervös* Jag kommer nojja hela dagen, inte gå under stegar, spotta över axeln om jag ser en svart katt eller vad man nu ska göra! Annars är jag glad för att det är fredag! Mina planer för ikväll är antingen Oskar Linnros på grönan, och/eller ett nollningskrök med sam-klasserna på värmdö. Får se vart kvällen slutar! Om 30min ska jag börja röra mig mot skolan, önska mig lycka till på redovisningen... 

Jeans med hög midja

|    Jeans - Cheap Monday    |    Linne - Bikbok    |    Klocka - Guess    |
 
Inatt sov jag skitdåligt, jag vaknade flera gånger varje timme och när klockan var 6.00 så orkade jag inte försöka sova mer. Så då gick jag upp och åt frukost och njöt av att ha mycket tid på morgonen (vilket är väldigt ovanligt för att vara jag). När jag testade det här linnet, som jag faktiskt aldrig har använt, så märke jag att banden var för långa. Så jag sydde in dem för hand, haha! Vad gör man inte? Annars har jag varit i skolan idag. Skoldagen kändes jättekort, de 8 timmarna bara flög iväg och helt plötsligt var klockan 16.30 och det var dags att gå hem.
 
Nu ska jag plugga. Imorgon ska vi redovisa ett projekt som vi arbetat med sen skolstarten i biologi, fysik och engelska. Jag hoppas jag blir frisk snart också, har träningsabstinens och vill träna! 

Tomorrowland

 
Alltså OMG! Ni förstår inte hur mycket jag vill dit. Jag har velat det i flera år! Nästa sommar har jag fyllt 18 år så jag vill så gärna dit! Kolla på videon, jag får fan rysningar av den! Det verkar helt stört underbart!<3

Mitt Thomas Sabo armband

 
Jag fick en kommentar om att jag skulle visa vilka berlocker jag har på mitt armband från Thomas Sabo Charm Club. Jag har en jordgubbe/smultron, rosett, ankare och snöflinga. Min favorit är snöflingan (den är billigast också, ping!). Men dock så fastnar den i allt! Den fastnar i mina kläder hela tiden. Om jag t.ex. har en kofta som jag ska sätta på mig eller ta av mig så fastnar den alltid! Ibland så fastnar jag även i andra personer haha! Det kan ju faktiskt vara ett bra sätt att ta kontakt med folk. Typ om man är på fest och så fastnar man (med flit...) i en snygg kille och så måste man bah "ojj vänta mitt armband sitter fast i din tröja... vad heter du förresten?" så börjar man snacka, smart eller hur?! Det ska jag testa någon gång :D

And all at once, summer collapsed into fall.

Hela sommaren hade jag en slags ångest över att sommaren kommer ta slut, och att det bara blir mörkare och mörkare, och att snart kommer det komma ett halvårs lång vinter. Jag var rädd för att jag skulle sluta vara lycklig, och som vanligt bli ledsen på hösten/vintern, vilket jag brukar bli. På något sätt kändes det meningslöst att det ens var sommar när det skulle komma en höst efteråt. Men nu har jag accepterat att sommaren är över och jag vet vad som väntar, det känns okej. Det gäller att tänka positivt och att umgås med folk man tycker om så mycket som möjligt.
 
Det är jättevanligt att lida av s.k. årstidsdepression, de flesta gör det i stort sätt mer eller mindre. Jag antar att jag är en av dem som gör det mer, eftersom jag är ledsen hela vintern och har ångest hela sommaren för att jag vet att vintern snart kommer igen. Det är faktiskt främst Sveriges mörka vinterhalvår som är anledningen till att jag i framtiden vill flytta härifrån till ett annat land. Det är inte pga. vädret eller kylan, det är mörkret jag inte klarar av. Men det bästa vi kan göra nu, är att peppa oss själva och ägna oss åt saker som är roliga! Vilket dock är svårt eftersom vi går i skolan och pluggar sjukt mycket... Men nu under hösten kan vi i alla fall se fram emot bl.a. höstlovet, halloween, första snön, advent, julafton och nyårsafton!
 

En vanlig onsdag

|    Jeans - Gina Tricot    |    Kofta - H&M    |    Armband - Thomas Sabo    |
 
Idag har jag varit i skolan, gick dock hem lite tidigare för mådde inte så bra, jag är fortfarande förkyld. Jag sov hos mamma inatt för jag var här igår kväll och orkade inte gå hem till pappa sen, så jag hade inga kläder imorse så tog mammas kofta och ett par för stora jeans, haha ja vad ska man göra. Det känns dock lite tragiskt att jag fått många fler komplimanger igår och idag över att ha fina kläder, när jag haft på mig Signes tröja (igår) och mammas kofta (idag)... Nu är jag också hemma hos mamma, men ska nog gå tillbaks till pappa ikväll för det är där jag har alla grejer. Så nu ska jag passa på att gosa med min lilla broder! Han är så söt, har lärt sig säga massa nya ord, han är så duktig! ♡

Gör mig frisk

Jeans - Hollister    |    Armband - Thomas Sabo    |    Tröja, vet inte (Signes)
 
Jag vill verkligen bli frisk! Jag försöker lura mig själv att jag är det och det funkar faktiskt lite så länge jag är med folk, men nu när jag är hemma så känner jag verkligen av min huvudvärk, halsont och svaghet. Jag får träningsabstinens också, känner mig lat och fet över att jag inte tränar, vilket är konstigt och onödigt eftersom att jag inte tränade på hela sommaren och då inte brydde mig ett dugg, haha... 
 
I alla fall så har jag varit i "skolan". Vi var egentligen inte i skolan, utan vi var på en äng och lekte lekar med våra ettor. Det blev ingen poängjakt för att lärarna godkände den inte, trist. Men det var kul endå. Nu ska jag skriva en svenskatext och ikväll ska jag träffa Nathalie för en fika. XOXO ♡

Pannkaksbrunch

 
Igår sov jag hos Signe och vi snackade bara hela kvällen och myste. Jag sov knappt ingenting inatt för jag är fortfarande sjuk, jättejobbigt. Imorse kom Lova hit till Signe och så lagade vi amerikanska pannkakor, mums! Idag börjar vi sent, vid kl 13 ungefär. Vi ska ha en "snäll" nollning för våra ettor i på vår inriktning, våra lärare kommer att vara med haha! Vi ska låta dem ha en pinsam poängjakt med lite priser osv, vad jag vet. Det kommer nog att bli kul. Ha en bra dag, puss! ♡

Har blivit sjuk

|    Jeans - Bikbok    |    Kofta - Joy    |
 
Jag har dragit på mig en jättejobbig förkylning. Hela dagen igår hade jag ont i halsen så jag antar att jag blev sjuk av att vara ute hela lördagsnatten. Idag har jag varit helt seg i kroppen och haft sjukt ont i huvudet och halsen så jag åkte hem från skolan tidigare, och då hade jag faktiskt lite feber! Så jag sov en stund och sen var den borta. Jag vill verkligen bli frisk! Jag är för taggad på livet för att ligga hemma! Jag vill vara ute, umgås med folk, skratta, ha kul, vara lycklig osv. Haha okej jag överdriver, har varit hemma en halv dag bara ju! Men endå, jag är sjukt uttråkad och vill verkligen bli frisk, seeeeegt. Ikväll ska jag om jag orkar gå hem till Signe och smitta henne och sova över. Jag känner mig så ensam när jag är ensam, logiskt kanske haha. Nu ska jag krya på mig, puss på mig 

Ännu en bra helg

| 1. Nause på grönan i fredags | 2. Picknick på lunchen i fredags, maaaatkort<3 | 3. Nause | 4. Frukosten imorse haha | 5. Jag igår kväll innan utgången | 6. Utefesten igår kväll |
 
Igår så mötte jag min klass i hammarbybacken där det var ett stort utekrök med hela vår skola. Det var några klasser som nollade sina ettor, men vår klass var mycket snällare så vi umgicks bara med våra ettor haha. Jag hade sjukt kul där och det var en lyckad kväll! Vendela sov hos mig och vi var hemma vid halv 4 men var uppe till kl 5 utan anledning haha! Idag när hon åkt hem så gick jag ut med Nippan och vi köpte pizza och satt ute på en filt och åt, jättemysigt att njuta av de sista varma dagarna innan hösten kommer. Nu ligger vi hemma i min säng och ska kolla på film. Hoppas att er helg var lika bra som min, puss! ♡

Weekend

 
Äntligen helg! Igår efter skolan var jag med några kompisar på gröna lund och såg Nause, det var grymt kul! Efter det drog jag, Vendela, Jessica och Sofie till en utefest. Det var inte så jättekul där och jag hade även helt sjuk träningsverk som störde mig så vi drog hem istället. Imorse vaknade jag vid kl 10 och har pluggat och kollat film idag! Nu ska jag möta upp några från klassen och vi ska typ umgås/festa, allt är väldigt oklart just nu men vi får helt enkelt se hur kvällen slutar! Vi hörs imorgon, puss ♡
 

Vita Dr. Denim

Från nelly.com
 
Beställde hem dessa från nelly.com förra veckan och fick dem igår. Tidigare hade jag ett par likadana men då i strl S men de satt väldigt "otight" på mig, nästan lite pösigt vid smalbenen till och med. Så jag gav dem till Signe och köpte ett par nya. Men trots att de här nya bara är en strl mindre så är dom sjukt tighta och kräver lång tid för att sätta på sig dem!? Jag har några Dr. Denim jeans i andra färgen i samma strl men dom sitter bra...? Så irriterande att dom vita inte alls stämmer i storlekarna. Eller så var det bara jag som hade otur kanske. Men förhoppningsvis så kommer de töja sig lite när jag använder dem. 

Brandy & Melville

Brandy Melville 150kr
 
För någon vecka sedan när jag var i stan med Joanna så hittade vi en relativt nyöppnad men jättesöt butik på Kungsgatan! Den heter Brandy Melville och hade jättemycket fina sommarkjolar, klänningar och linnen osv. Dock kändes det inte så aktuellt att köpa någon klänning eller kjol nu när sommaren nästan är slut, men den här skitsnygga bandeu-toppen fick följa med mig hem! Jag måste snart gå tillbaks dit för att kolla om de har fått in några snygga höstkläder!

Torsdag

Två instagrambilder från dagen
 
Signe sov över hos mig och det är jättetrevligt att ha någon att umgås med på morgonen när man äter frukost och fixar sig till skolan med osv. Jag hade en tidigt lektion och efter den hade jag tydligen 3 jävla timmars håltimme, så irriterande...! Sen slutade jag vid halv 5 och då mötte jag upp Isabelle och vi gymmade. Vi tränade ben idag och mycket med fria vikter, så stört jobbigt. Jag fick gå jättelångsamt när jag skulle hem sen för att mina ben darrade så mycket haha! Men det är ju så det ska vara. Nu sitter jag hemma och pluggar, ska försöka sova tidigt ikväll och ta igen sömnen jag missade igår natt när jag sov med Signe. Puss 

Vegan-onsdag & lill-lördag

Veganbuffé på Hermans, helt sjukt god!    |    Mobbad mobilbild på mig men skitsamma
 
Hej vänner! Idag har jag varit i skolan i 8 timmar, våra onsdagar (och torsdagar också för den delen) är så långa och krävande. Vi hade i alla fall en ganska lång lunchrast så vi åkte till Hermans i slussen och åt veganbuffé! Jag älskar verkligen den restaurangen, det är alltid vegetarisk mat, buffé, billigt, och det finns olika rätter att välja på! Jättenajs att vi har matkort där också! Efter skolan drog jag till gymmet, tränade armar idag, superkul! Köpte en celcius att dricka innan också och energin från den sitter fortfarande i, jag är fortfarande väldigt hajp haha! Signe är här just nu och vi sitter och pluggar och äter donuts, jag vill kolla film eller något, "lillördag" idag ju! 

Frågor & svar

Q - Kjolen är ju hur fin som helst! Vart har du köpt den? :)
A - Tack så mycket! Den är köpt på H&M :)

 

Q - Går du runt i odd molly kopior?
A - Haha finns det ens kopior på odd molly? x) Jag har i alla fall inga, mina odd molly är av äkta vara ;)

 

Q - Hej! Var har du köpt den här tröjan? Jättefin!
A - Den är från Gina Tricot, tack!

 
 

Q - vrf dricker du inte? är det någon historia vrf du inte dricker?
A - Det är nog ganska många anledningar bakom det. Men mest för att det är farligt för kroppen... jag har typ hypokondri och får ångest över allt, bl.a. över att jag kommer bli alkoholist eller få leverskador osv om jag dricker för ofta! Så jag mår typ psykiskt dåligt och blir stressad efter att jag har druckit för att jag tänker på hur det påverkar min kropp... panik!! Utöver det så har väldigt tragiska saker hänt några av mina vänner på fyllan så jag känner att jag inte har sådan stor lust för att dricka just nu. 

 

Q - kan man få recept på pannkakorna? :) älskar din blogg!
A - 2,5dl proteinpulver (vaniljsmak), 2msk smält margarin, 2,5dl mjölk, 2tsk bakpulver, 1 ägg, ½tsk salt. Det är bara att blanda ihop ingredienserna och börja steka! Obs så har jag halvt hittat på det här receptet själv, så lita inte på att det är speciellt gott! Orginalreceptet innehåller 2,5dl mjöl istället för proteinpulver! 

 

Q - var kmr skålen från? :)
A - Den hjärtformade skålen kommer från Dimoda<33

 

Q - Den koftan är så fin, tror du den finns nu att köpa? 
Hur längesedan var det du köpte den? Kram
A - Jag köpte den för lite mer än en månad sen, dock var det på rea så skulle nog inte tro att den finns kvar, men kanske värt att kolla/fråga personalen? :)


Tack nya som gamla läsare

Tidigare idag
 
Det är jättekul att se att min statistik stiger! Den är fortfarande väldigt låg men det är faktiskt stor skillnad från när jag bloggade i våras! Så jag vill säga hej till alla nya läsare, hoppas att ni stannar kvar! Kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om, ni gör mig motiverade till att blogga, skitkul! Puss och godnatt!

Dagens

|    Bootcut jeans - Hollister    |    Kofta - Zara    |    Linne - Chealsea    |    Sjal (signes!) - Tessie    |    Klocka - Guess    |
 
Jag är inte så mycket för leopardmönstrat men Signe glömde sin sjal här i helgen så jag passade på att använda den. Tycker den är fin och livar upp en outfit, men skulle dock tröttna om jag använde den för ofta. Puss ♡

Kanellatte

 
Är hemma från intervjun nu och försöker pigga upp mig med lite mellis, vindruvor och latte med kanel i, gott! Det får bli en pluggkväll ikväll för jag har massor att göra, ligger redan jättemycket efter! Jag förstår inte hur vi kan ha så jävla mycket plugg... livet som naturare asså -.- Återkommer strax med min outfit! 

I skolan

Alldeles nyss
 
Just nu sitter jag i skolan. Vi arbetar med ett projekt hela dagen och det är såååå tråkigt. Min grupp ska typ undersöka vad som är sant och vad som är myt med akupunktur och skriva om det, uföra en labb och snart ska vi åka till en akupunkturklinik för att intervjua en av dom som jobbar där. Men sen får vi i alla alla fall gå hem! Btw alla som bor i Stockholm borde åka till Hemköp för dom har jäääääättemycket rea! Jag köpte en stor låda vindruvor för endast 7kr och snickers för 2kr/st!! Omg...

1D in 3D

 
Kom för en liten stund sen hem från stan. Det fick bli en spontanbio med Vendela och vi såg inget mindre än One Direction filmen, woho!! Den var gryyyym, alla borde se den! Jag är inte ens en directioner men kunde inte stoppa mig själv från att bli helt förälskad i dom under filmen! Harry är ju för underbar<3 Den var i alla fall jättebra och mysig och rekommenderas som sagt till alla, inte bara directioners! Nu ska jag sova, jag är dödstrött efter den här dagen. En måndag som faktiskt var riktigt rolig, vardagslyx med bio lixxxom. Godnatt! 

Botar järnbristen

Smoothie: 1 banan, ca 1dl apelsinjuice, ca 1 msk pumpakärnor, spenatblad! (obs: ingen mjölk!)
 
Idag har varit en bra dag. Jag hade bara tre lektioner i skolan, dock en 2 timmars lunchrast innan den sista lektionen... men endå! Efter skolan drog jag till gymmet, körde benen och rumpan idag! Nu är jag hemma och försöker bota min järnbrist, pappa är inte hemma så jag lagade min egna middag bestående av broccoli, böner och spenatsmoothie. Går fort att laga, stört jävla nyttigt och faktiskt rätt gott även om man aldrig kan tro det! (tips: krydda krydda krydda...)

And I don't want to forget how your voice sounds

Alla bilder från Kreta i somras
 
Sommaren 2013 är heeeeelt oförglömmlig.
Förra året var jag på språkresa på Malta. Det är den roligaste resan jag någonsin varit på. Men Grekland nu i somras, nådde nästan upp till samma nivå som Maltaresan! 3 veckor i Grekland, Kreta, med världens bästavän, mycket bättre kan det faktiskt inte bli! När jag förra hösten bestämde mig för att följa med Signe och hennes familj till grekland över sommaren så hade jag inga förväntningar alls. Signe hade pratat om byn Paleochora som om det vore en tråkig, folktomt och öde by. Det jag förväntade mig var några, en strand och en mataffär. Helt seriöst så förväntade jag mig inte att det fanns varken restauranger, barer, shopping eller någonting (men det fanns det såklart). Det var bra att jag inte hade några förväntningar, för Paleochora tog mig med storm och jag var supernöjd dygnet runt med hur vi hade det! Byn var jättemysig och väldigt personlig, superskönt att det inte var många turister där. En sak som jag älskade jättemycket var att det gick runt massa lösa hundar, katter och getter på gatorna. Ofta när det är så utomlands så är dom oftast ovårade osv, men dom här mådde bra och hade hem, bara att de fick gå runt och promenera som vanliga människor haha, hur härligt som helst!
 
Även om Paleochora var en liten by med inte så mycket drag i, så hände dom konstigaste, roligaste, spontanaste sakerna någonsin! Bl.a. så träffade vi några skitroliga brittiska pojkar på stranden en natt som klädde av sig helt nakna och tvingade oss sedan att bada med dom hahaha and ofc we did, yolo lixom. En kväll lärde vi känna några tyskar killar på en klubb och festade där med dem, för att sedan vid 3 på natten ta ett nattdopp och sitta ute och snacka tills morgonen för att lära känna dem. De där tyska killarna hade många andra vänner där också, det var så vi lärde känna de andra ungdomarna från Europa och blev en del av deras s.k. "Kreta-gäng" haha! Kanske hade jag även en liten sommarflört med en av dom, maybe? ;)<3 Det finns så sjukt mycket mer att skriva och berätta om. Allt var så underbart och jag saknar det så mycket! 

Slut på en bra helg

|   Jeans - Bikbok   |   Tröja - Gina Tricot   |   Skärp - Liebskind   |   Väska - Michael Kors   |   Armband - Thomas Sabo   |
 
Igår kväll var jag hemma hos Vendela med några från klassen och myste. Hon bor i stort sett ute på landet så vi satt vid en lägereld på hennes tomt och grillade marsmallows innan vi gick in till en mysig lite vedstuga och snackade. Jag och några andra sov över där och åkte hem imorse. Idag ska jag plugga, har alldeles för mycket matte att göra... Söndagsångesten är stor!