Téèëê i mitt hjärta

 
Köpte nyligen alla dessa godingar. Som ni antagligen vet så älskar jag te och dricker det nästan varje kväll. Så jag var bara tvungen att testa dom här som är nya i Liptons sortiment (inte vanilla caramel). Jag rekommenderar verkligen, dom är jättegoda! Med lite mjölk och en tesked honung. Nu kommer jag klara av vintern. Längtar efter snön!

Halvt ledig

 
Jag vill verkligen göra om i mitt rum hemma hos mamma. Nu har jag en mörkbrun vägg och tre ljusrosa väggar och färgerna på detaljerna går även i dessa färger. Ibland kan det vara lite mysigt men jag känner först och främst att det är FÖR rosa och även att jag har tröttnat på att ha en mörk fondvägg. Jag känner mig så himla tråkigt men jag skulle vilja måla hela rummet vitt så att det blir enkelt och stilrent. Dock är det faktiskt lite mysigt som det är nu trots allt hihi.
 
Idag hade jag bara 2 timmars skola för ovanlighetens skull! Det var bara en mattelektion och sedan drog jag och lunchade med några från klassen på Hermans (vegetarisk underbar restaurang!). Nu är jag hemma och ska försöka plugga lite, men först ska jag nog kolla lite tvserier upps... 

Nytt halsband igen

 
Köpte ju precis ett liknanade halsband men så hittade jag detta för endast 25kr på Ur&Penn förra veckan! Klart jag slog till, var ju bara tvungen! Tycker halsbandet är skitsnyggt och kommer passa perfekt på fest. Fynd yeyeye.

Jag, min lillebror och poledance

 
Hola amigos! Idag har jag varit i skolan, helt okej dag, tiden har gått fort och och jag har fått mycket gjort. Otroligt skönt! Ikväll är jag sugen på att hitta på något. Kanske ta en kvällsfika, bjuda hem en kompis eller dra till gymmet! Eller så tränar jag hemma på min stång som jag har i mitt rum. Det var så kul för några dagar sen för då höll min lillebror i stången och sprang runt den flera varv (samtidigt som jag sprang runt åt motsatt håll), sen släpper han taget och ska gå iväg och då ramlar han rakt ner på mage för att han var så yr hahaha, förstå så söt han är!!

Strand, hav och två solhattar

 
Hej på er! Jag har haft en jätterolig och händelserik helg. Lite kort: I fredags var jag på bio med Vendela, vi såg You're Next och sen sov hon över, i lördags brunchade jag med mina tjejer från klassen hemma hos Lukas och sedan åt vi middag och sov över hos Lova. Idag var jag på bio igen och såg IRL som jag hade två gratisbiljetter till, och nu har kvällen spenderats med Signe. Älskar de söndagar jag spenderar med henne hihi. Dock är klockan snart halv 1 och hon är fortfarande hos mig så får nog sparka ut henne snart... Godnatt alla fina och hoppas ni har haft en rolig helg!! ♡

Friday I'm in love

 
Känns som om jag skrivit den där rubriken på många fredags-inlägg. Men fredagar gör mig bara så himla glad. Idag har jag varit i skolan, jag fick tillbaks ett prov i fysik och jag fick A! Förstår ni min lycka!! Nu ska jag ut och träffa Vendela för en middagsdejt, efter det blir det bio. Hoppas ni får en toppenbra fredag, puss!

Jag i mysig stickad kofta

|   Jeans - Gul & Blå   |   Tröja - Bondelid   |   Kofta - Orsay   |   Halsband - H&M   |
 
Igår hade jag en så otrolig deppig dag. Men idag kändes allt bra igen! Jag har spenderat 8 timmar i skolan, skrev bland annat ett tråkigt svenskaprov, efter skolan var jag en snabbis i stan med Emma och shoppade lite (visar senare!) och sedan hade jag poledanceträning. Jag var hemma vid niotiden ikväll och då hade jag varit ute på vift i 13 timmar. Jättehektisk dag och jobbigt då jag bara sov fyra timmar inatt, men roligt har jag haft! Nu ligger jag i sängen och kollar jag på Paradise Hotel och ska snart sova. Godnatt♡

I miss how happy I was with you

Kreta i somras
 
Jag kollade precis igenom lite bilder från grekland i somras och vill nästan gråta. Det är inte förrän nu jag faktiskt inser hur lycklig jag var då och hur underbart vi hade det. Jag saknar allt med den resan. Sol, värme, ledighet, den tyska killen... osv. =( Det är så himla lätt att sitta och deppa under gråa mörka dagar som denna. Idag åkte jag till och med hem tidigare från skolan men endå var det kolsvart ute när jag kom hem. Kylan kan jag klara av, men mörkret är så sjukt jobbigt. Jag blir så himla ledsen...

You are always on my mind

 
Allt jag vill göra just nu är att dricka te, tända rökelser, lyssna på musik och sitta inne på weheartit resten av kvällen. Men jag måste plugga. Jag tycker det är skönt att komma tillbaks till rutiner efter att ha varit borta en vecka på prao, men jag har absolut inte saknat pluggkvällar som denna. Idag har jag varit i skolan och efter skolan var jag hemma hos Hanna och drack te. Mitt liv består av väldigt mycket te under kalla årstider som denna haha! Te är mitt ljus i mörkret typ. Nej nu ska jag inte överdriva men hehe jag ääälskar te!

Nytt halsband

 
Jag har sedan länge velat ha ett sånt här halsband men har aldrig köpt det. Av någon anledning tycker jag att det är jättetråkigt att köpa smycken och accesoarer. Men nu är den äntligen min! Jag funderade på guld men faktiskt så tror jag inte att min hårfärg passar så bra till guld (?). Trots det så använder jag nästan alltid guldiga smycken haha, men det blir väl kul med lite omväxling också.

Bekännelser

 
♡ Enda tills jag var typ 13 år kunde jag inte gå utan att kolla ner i marken, fett mobbad?! Vet inte om det var för att jag hade dålig balans eller var blyg haha.
 
♡ Jag gillar skolan jättemycket och har ångest över att behöva ta studenten. Usch bara tanken på att vara arbetslös eller ännu värre typ jobba? Jag kommer verkligen sakna skolan när jag tar studenten.
 
♡ Jag hatar hur min näsa ser ut från sidan. Den är så konstig, framförallt när jag ler. 
 
♡ Jag har vissa dagar då jag tycker jag är jättetjock. Jag vet att jag inte är tjock egentligen, men när jag väl känner så då är allt jag ser på mig själv fett. Känner mig så äcklig... :/
 
♡ Jag har jättelätt för att bli kär men jättesvårt för att sluta vara kär/komma över den jag är kär i.

Överraskningsfest

 
I fredags anordnade jag och mina vänner en överraskningsfest för Vendela och Emelie som båda har fyllt år i veckan. Vi hade planerat jättemycket hur vi skulle få hem dem till Emma utan att de skulle misstänka någonting. Vi hade förberett med ballonger, presenter, pizza, drinkar och en Harry Styles kartongdocka (?)! Jag tycker vi lyckades jättebra för kvällen var supertrevlig. Vid 12-slaget fyllde även Elsa år så det blev tre födelsedagar på en kväll, fatta vad kul?! Grattis igen tjejer!

Essie

 
Godmorgon finisar! Igår satt jag barnvakt åt min lillebror (snart 2 år gammal), det var sååå mysigt att få vara med honom men endå lite krävande. Han behöver ens uppmärksamhet varje sekund lixom. Verre kom över och hjälpte mig lite och när Wilmer somnat så kollade vi på film. Idag ska jag plugga hade jag tänkt. Standard söndag. Jag ska även måla mina naglar, det får bli fransk manikyr som vanligt. Målar alltid franskt och använder nagellacken på bilden. De är så bra, rekommenderar verkligen! Puss 

Yoga

 
Igår var jag och Signe på yoga på sats för första gången. Jag har provat på yoga förut men inte just på sats. Det var skiiiitkul! Eller alltså inte kul men det var bara en jättehärlig träningsform. Den yogan vi gick på är lite mer avancerad än nybörjaryoga och vissa moment var faktiskt väldigt svåra, mest för balansen men även jobbiga styrkemässigt. Jag älskade det i alla fall, så mysig känsla efteråt, att man verkligen sträckt ut och förlängt varenda muskel. Jag kommer definitivt gå igen! Rekommenderas!

Nike Air Force

nike air force
Klicka på bilden för att se vart allt är ifrån
 
Satte lite snabbt ihop en snygg enkel outfit. De där skorna, Nike Air Force, är typ de enda sneakersen jag tycker är snygga. Jag är inte så mycket för sneakers som ni kanske har märkt. Jag har i alla fall tänkt länge nu på att köpa dem och eftersom jag har haft problem med både mina fötter och mitt knä så känner jag att det är rätt aktuellt nu. De verkar ju vara ett par bra skor lixom! Så jag ska nog ta och önska mig dessa i julklapp. Tycker de är såååå snygga!

En kjol

golden details
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån
 
En söt outfit! Det börjar ju dock bli lite för kallt för kjol. Men om man verkligen vill kan man ju ha dubbla strumpbyxor kanske. Jag ska nog passa på att ha det någon dag innan det blir för kallt, fast dock har jag ingen känsel på mina ben typ så det spelar ju ingen roll. Japp ni läste rätt mina ben kan inte känna kyla. Eller jo de kan typ känna att det är kallt men de kan inte frysa, hahaha. Jag älskar det stora guldiga halsbandet, ett sådant måste införskaffas pronto!

Förberedd för vinter

 
Köpte dessa förra helgen från Belle Shoes i Liljeholmen. Det var verkligen ett impulsköp för jag gick bara in i butiken för att kolla lite och sen så gick jag ut med dessa! Men jag är så sjukt nöjd. De kostade 499kr och det tycker jag var billigt. Älskar dom så mycket!! Jag hade endå funderat ett tag på att köpa svarta uggs på grund av att de passar till allt och är varma och sköna på vintern! 

Myser i uggs

|    Uggs - Belle Shoes    |    Jeans - Gul & Blå    |    Linne - Chealsea    |    Kofta - Odd Molly    |
 
Ni har säkert märkt hur kallt det har blivit ute. Nollgradigt nu usch...! Jag har i alla fall köpt ett par nya uggs som jag har myst runt i idag. Kylan är inte jobbig så länge man inte fryser, hehe logiskt va? Jag ska nog snart ta och börja använda min vinterjacka, har inte velat göra det ännu eftersom det sägs vara bra att "frysa" i början av vintern så man inte fryser senare. Idag har jag varit på min praktikplats och nu är jag hemma. Ikväll ska jag på yoga med Signe. Jag äääääälskar yoga och annan lugn mer stretch/balans träning! 

I want to wake up where you are

 
Idag är jag ledig. Otroligt skönt. Jag känner för ligga i sängen och kolla på film och dricka te hela dagen. Och lyssna på massa deppmusik och bara vara ensam. Vanligtvis hatar jag att vara ensam, men nu bara för några timmar känns det som att det enbart skulle vara skönt. Annars har jag faktiskt redan varit ute och lunchat med Signe och Mikki, vi åt vegetarisk spenatlasagne på Södermanna, mums! Ikväll har jag min första Poledanceträning på ett halvår, jag kommer ju att suga hårt hehehe men det kommer att vara så kul! Nu ska jag mysa. 

Utbytesstudent

 
För varje dag som går så lyckas jag övertala mig själv mer och mer om att jag ska åka som utbytesstudent. Vissa dagar känns det dock inte alls bra och jag har ingen motivation alls. Men när jag tänker efter så, fyfan vad roligt det skulle vara! Jag har ju som sagt varit på en intervju och nu fått brev om att jag är antagen. Jag har inte tackat JA till platsen ännu. Det är endå ett så stort beslut! Men det vore verkligen så coolt att åka, en helt otrolig upplevelse. Nu när jag endå får chansen borde jag ta den, tänk vad jag skulle ångra mig annars... OMG jag har så mycket känslor!!

Ljusblond tjej

 
Kolla, jag är ju nästan platinablond nu! Helt sjukt.. Vet ej om det var så jag ville ha det haha, men ska väl inte klaga. Jag tycker ju det är fint att vara blond så varför inte så blond som möjligt? ;) Nej jag är faktiskt inte riktigt platinablond, är snäppet mörkare men fortfarande otroligt ljus. Idag toppade jag även mitt hår helt själv. Tyckte mina toppar började bli lite slitna så klippte av ca 2cm. Men jag ska nog ta och boka en tid till en frisör snart endå.
 
Annars är det tisdag idag. Jag hatar tisdagar och det var SL tvungen att påminna mig om imorse. Suck för alla dessa förseningar! Idag på min prao kollade jag på två operationer, bara leverfläckar som skulle tas bort. Annars har det inte hänt något idag. Mörkret gör mig trött så har inte riktigt orken att hitta på något, borde dock plugga. Hoppas ni har haft en fin dag hörrni. 

50 shades of Grey

Från KappAhl
 
Är så nöjd! Världens finaste underkläder inspirerade av Fifty Shades of Grey, har ni läst boken? Det har jag och jag rekommenderar den starkt. Bh'n kostade 299kr och trosorna 129kr men så värda priset. Jag älskar detaljen med nyckeln och kommer förevigt hajpa att de är 50 shades-inspirerade! ♡

Prao

 
Hej vänner! Tänkte bara berätta lite om min dag. Jag har prao hela denna vecka och jag praktiserar på en vårdcentral. Målet med vår prao är att följa en person med en naturvetenskaplig högskoleutbildning och lära oss mer om yrket. Jag följer en läkare. Om jag ska vara ärlig så är det inte alls roligt, fast det beror dock på att jag inte får göra någonting. Men annars är jag nog endå inte så intresserad av läkaryrket, eller? Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra i framtiden och får lite ångest när jag tänker på att jag måste jobba hela livet. Jag brukar aldrig fundera över sånt just för att det ger mig lite panik och det är väl anledningen till att jag inte har någon plan heller. Drömmen vore nog endå att jobba med djur hihi :)))) eller nää jag vet ej...

Smile because you can

 
Jag är så lycklig! Jag vet inte vad som har hänt med mig. Den här känslan är så underbar och jag är så rädd att den ska försvinna. Allt känns så himla bra just nu. Eller egentligen är allt som det brukar vara, förutom jag och mina tankar om hur jag brukade se på saker och ting. Jag har slutat längta efter nytt och börjat se det fina i vad jag har och det som händer i nuet. Som ikväll när jag satt hemma hos min fina vän Elsa, drack ett jättegott blåbärsté och kollade solsidan, så njöt jag av att bara vara där just då. Varför skulle jag inte passa på att glädjas av den stunden, när jag vet att jag aldrig kommer få uppleva just den stunden någonsin igen. Vi kan självklart göra samma sak igen hur många gånger vi vill, men man borde inte ta det för givet lixom. Jag är i alla fall så tacksam över att jag mår som jag mår och har det så bra som jag har, men främst över att jag själv lärt mig att uppskatta det. Djupt inlägg haha men ville bara dela med mig! Anyways min helg har varit toppenbra. Denna dag har som sagt spenderats med Elsa. Vi kollade in nya gallerian i Hornstull och tog en fika innan vi åkte hem till henne. Godnatt alla!

Your absence makes my heart sick

 
Söndag idag. Jag vaknade upp med träningsverk. Jag känner mig så stel men det känns endå så bra att ha träningsverk, som att ens träning visar att den fungerar! Träningverken är faktiskt ifrån igår när jag tog någon timme till att träna lite poledance på min stång som jag har hos min mamma. Annars har jag inte sovit bra, inatt så brann det hemma hos oss! Ett konstigt geléljus som jag hade hemma började brinna för mycket så det gick inte att blåsa ut så jag bar det till duschen för att spruta vatten på den, men då exploderar den och glaset spricker och elden blir nästan en meter hög!!! Klockan var 4 på natten och jag var tvungen att väcka min mamma och låtsaspappa som fick kväva elden med en brandfilt. Det var ingen stor brand men jag har aldrig varit med om något liknande så det var läskigt!
 
Jag tänkte även berätta lite kort om killen jag träffade i Tyskland eftersom det var någon som undrade. Jag och Signe träffade alltså han och hans kompisar på Kreta i somras. Vi började umgås lite med dem på kvällarna. Bara som en kul semestergrej så haffar jag och ena killen. Men när jag och Signe hade åkt hem till Sverige, så smsade jag med den där killen och det var då vi insåg att vi hade råkat börja gilla varandra. Det som bara var tänkt som en kul sommarflört blev lite jobbigare än så hehe. Men det var ju inget mer än en sommarflört egentligen, för även om vi gillade varandra så finns det inget att satsa på när han bor där och jag bor här. Men det är kul att smsa med honom och det var jättemysigt att ses. Så självklart kan jag inte låta bli att vara lite deppig nu efter Tyskland =( Men det går nog över snart, finns ju andra fiskar i sjön (hähähä xD) 

Idag var en bra dag

|    Jacka - Jofama by Kenza    |    Jeans - Gul & Blå    |    Skor - Primeboots    |
 
Detta har varit en jättemysig dag!  Dagen började med att jag vaknade upp bredvid bästavän hemma hos min mamma. Jag ska bo där (hos mamma) i några veckor nu hade jag tänkt. Mina föräldrar är ju som sagt skilda och när jag väl bor hos någon av dem så stannar jag vääääldigt länge. Efter en sen frukost åkte jag och Signe till liljeholmen och kollade i butiker. Jag shoppade lite grejer, visar imorgon! Sen mötte vi upp Hanna och Lova i stan och tog en fika för att sedan åka hem till Hanna och fortsätta fika där. Nu är jag hemma hos Signe och gissa vad jag har gjort?!?! Jo jag har blonderat mitt hår/utväxt. Det är fortfarande blött så inte ens jag vet hur resultatet blev..! Är lite smått orolig atm men det blir nog bra till slut. Det kan ju knappast bli värre än förra gången då det blev BLÅTT. Nu ska jag och Signe ut och träffa Elsa. Hoppas eran dag har varit bra, puuuss!

Torsdag

Två mobilbilder från dagen, hallonsmoothie och min älskling
 
Hej finisar. Jag stannade hemma från skolan idag också men jag mår lite bättre nu. Idag har det varit jag och matteboken. Jag har matteprov imorgon och är så sjuuukt orolig för jag känner att jag inte kan någonting. Jag är verkligen rädd på riktigt. Men det här är konsekvenserna jag får ta på grund av att jag åkte till Tyskland, hade ju egentligen behövt plugga hela lovet hehehe... Längtar faktiskt otroligt mycket tills imorgon då jag är klar med provet, kommer äntligen att få slappna av då! 

Shopping från Tyskland

 
Det här köpte jag i Tyskland. Jag trodde faktiskt jag skulle shoppa betydligt mycket mer, men hittade inte så mycket och tyckte det kändes onödigt att kolla i butiker som vi har i Sverige. Undantaget blev tofflorna från H&M, de kostade endast 7€! Jag ville köpa såna i Sverige förra vintern, men de var slut överallt så jag var endå tvungen att passa på nu. De mysiga pjamasbyxorna kommer från Primark, annars är resten ifrån okända butiker. Jag är helt kär i vantarna!!! Nu känner jag att jag är redo för en lång och kall vinter. 

Dream bags

Bags
 
 
Jag är så sjukt sugen på en ny väska! Nu har jag haft min Michael i snart ett år, tror vi firar 10 månader tillsammans. En Prada eller en Balenciaga är ju en dröm. En Marc Jacobs däremot, är något som skulle kunna bli en verklighet. Jag har faktiskt funderat på den där Marc Jacobs väskan väldigt länge nu. Men jag kom av mig då Signe berättade att hon funderade på att köpa den, inte så kul att ha samma liksom? Men eftersom hon aldrig tar tag i saken och köper den så kanske jag hinner före, vi får se hihi.

Ever since I met you, no one else is worth thinking about

 
Jag fick feber i eftermiddags, nu har den som tur är gått över, så jag kunde inte gå och träna poledance hur mycket jag än ville. Så synd, jag som sett fram emot det i flera veckor! Men jag får längta tills nästa vecka. Annars har jag inte gjort någonting alls idag, sovit, druckit te och försökt krya på mig. Jag stannar hemma imorgon också. Nu ska jag kolla på film och dricka ännu mer te. Te är bäst. Puss♡

Berlin

Jag älskar bilden på den lilla flickan vid Berlinmuren, den är så sorlig på något sett...
 
Så jävla cool stad! Vår fjärde och sista destination var Berlin. Det är faktiskt den största staden jag har varit i. Och jag älskade varenda detalj av den. Det var dock lite synd att vi bara var där i en natt (två dagar), för mer tid behövs definitivt om man ska få chans att se hela Berlin. Men vi hann faktiskt med väldigt mycket. Vi kollade på massa monument, berlinmuren och shoppade. På kvällen träffade vår församlingen en annan församlingen från Göteborg och grillade korv, jätterandom haha! Efter det hade jag en träff med en av de tyska killarna jag och Signe träffade i grekland i somras. Jag och den där killen har pratat konstant med varandra sen i somras, så det var helt underbart att få ses igen. Vi spenderade den perfektaste natten tillsammans och allt kändes så overkligt, som i en dröm :')  Berlin är verkligen en stad jag kommer att åka tillbaks till i framtiden!

Sjuk och trött

Jag nästan 2 månader sen
 
Jag är hemma från skolan idag. Jag har ont i halsen, är antagligen förkyld. Inatt sov jag nästan ingenting för igår i skolan dissikerade vi lungor, hjärta, lever, njurar (alla delarna satt ihop) osv av gris så jag drömde mardrömmar hela natten. Igår kändes det ganska normalt att dissikera, men inatt insåg jag att jag faktiskt stått och klippt upp någons hals och hjärta lixom!!! Det känns helt sjukt. 
 
Ikväll har min poledance kursstart! Jag mår ju inte så bra men jag kommer antagligen gå dit i alla fall eftersom jag så gärna vill! Man borde ju faktiskt prioritera sitt psykiska välmående före det fysiska. ;) Det är viktigt att ägna sig åt sånt som får en att må bra på insidan. Puss♡

Erfurt

 
Tredje staden vi besökte i Tyskland var Erfurt. Erfurt var lite större än de tidigare två städerna vi besökt vilket var roligt. Det fanns lite mer att göra, även lite mer affärer att kolla i. Erfurt var verkligen en jättevacker stad. Jag älskade den!!! Som ni ser på bilderna så såg husen verkligen annorlunda ut jämfört med hur de gör i Sverige. Vi kollade på typ världens finaste kyrka, shoppade lite och på kvällen bastade vi och badade i hotellets jacuzzi. Jag är så glad att jag reste iväg på lovet, och att vi var i olika städer. För Wittenberg, Eisenach och Erfurt är städer jag troligtvis aldrig hade kommit på att besöka själv. Men är glad att jag nu har gjort det för dom var sååååå fina och jätteannorlunda från hur Berlin var! Skriver om Berlin imorgon, puss

I can't explain but I'll find a song that can

 
Hej läsare! Idag börjar jag inte skolan förrän kl. 13.15, jätteskönt. Jag gick upp vid nio imorse och har hunnit kolla på en film och bara chillat. Jag såg 500 days of summer, den var jättebra, rekommenderar! Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt PLL eller bara lyssna på musik. Känns nästan som att vara ledig idag! Efter skolan har jag inga planer, jag har matteprov på fredag så jag behöver plugga en massa efterom jag inte pluggat någonting alls i Tyskland, hehehehe... Ha en bra dag 

Måndag

Lite skönt att vara tillbaks och få sova i sin egen säng endå :))
 
Nu är lovet slut då. Jag hoppas alla har det bra i skolan. Själv är jag hemma idag för jag har så ont i huvudet. Eller egentligen i mina käkar. Jag har haft problem med det förut. Det gör så ont att man inte kan koncentrera sig och äta ska vi inte ens tala om. Jag får såhär på grund av att jag pressar ihop mina käkar under natten när jag sover, och det gör jag när jag är stressad. Sjukt jobbigt. Jag måste även plugga otroligt mycket matte. Har prov den här veckan, vill gråta. Förra veckan var helt underbar på alla sätt. Nu känner jag att den här veckan kommer bli hemsk. Men jag får stå ut! Jag tror inte jag är ensam med att känna såhär hihi, puss

Halloweenparty

Bildbomb från världens roligaste halloween!!!
 
ÅH HERRE GUD! I lördags när jag kom hem från Tyskland var jag på världens roligaste fest. Det är helt klart en av de bästa festerna jag varit på. Det var hemma hos Signe och ca 60 personer var där och jag kände nästan alla! Vi hade lagt ner massor av tid på att pynta och fixa hela hemmet, pumpagirlanger, spindelnät, ballonger, grön bål och en gelatinhjärna är lite av det vi gjorde! Det var en så lyckad kväll, alla var jättesatsigt utklädda och glada. Hade så gärna levt om den där kvällen! TACK BÄSTA SIGNE

Eisenach

 
Efter att ha sovit en natt i Wittenberg åkte vi vidare till en väldigt liten stad som hette Eisenach. Vi var verkligen mitt ute i ingenstans i Tyskland. Vårt hotell låg faktiskt i skogen, så inte ens i staden haha! När vi var i Eisenach så besökte vi en borg och en medeltida tysk restaurang där vi fick prova på traditionell tysk mat. USCH vad äckligt det var! Vi åt surkål och konstig friterad pasta med olika röror. In på bordet kom även en meter lång korv, hahaha! Och jag som är vegetarian råkade även äta lite ister (ni vet fettet från grisar och kor), så vidrigt haha! Det skickades även runt ett tjurhorn som var fyllt med någon dryck som alla skulle dricka av. Verkligen en upplevelserik middag, så roligt! På kvällen på hotellet var vi några stycken som kollade på skräckfilm och hade spakväll. Dagen efter var vi uppe på ett högt berg och kollade på utsikten och en borg, innan vi åkte vidare mot en annan stad! (läs om det imorgon!)

Wittenberg

 
Denna resa har varit så fantastisk och ännu en gång har jag blivit påmind om hur mycket jag älskar att resa och se nya platser! Jag åkte med ungdomsledarna från min kyrka och vi åkte buss hela vägen i 18 timmar. Väl i Tyskland besökte vi fyra olika städer och sov en natt på hotell i varje stad. Hotellen var jättefräsha och vi blev förvånade av hur rik kyrkan faktiskt är som kunde bjuda oss på den här resan! Första staden vi besökte var Wittenberg. Det är en väldigt liten stad och jag gillade den inte faktiskt, den var spöklik på något vis. Husen var gammaldagsa, i alla fönster hängde konstiga spetsgardiner och gatorna var tomma. Vi såg nästan inga människor alls i den staden. Det var också otroligt blåsigt när vi var där (som man kan se på bilderna). Jag har faktiskt aldrig varit med om så mycket storm haha! Men annars var det väldigt varmt, 17*c! När vi var i Wittenberg kollade vi på ett kloster och en kyrka och så fick vi även mycket tid till att gå fritt och upptäcka staden på egen hand!