Mitt Madrid

 
Där står jag och blickar ut över denna underbara stad jag lever i. För ett tag sedan passerade jag halva tiden här nere och nu är det sorgligt nog bara 7 veckor kvar tills jag åker hem till Sverige igen. Självklart kommer det bli jättekul att få komma hem igen och träffa alla vänner men samtidigt är det en så konstig känsla eftersom att jag vet ju att så fort jag åkt hem, så kommer jag aldrig någonsin komma tillbaks till det livet jag har levt här nere under den här tiden. Jag kan fortfarande åka tillbaks till Madrid men jag kommer aldrig igen att bo i min värdfamilj, gå på svenska skolan och umgås med de människor jag gör nu. Därför är det en så otroligt läskig känsla att veta att allt detta snart är slut för gott. Men jag ska göra mitt bästa för att ta vara på varenda sekund av sista tiden.
 
Jag har bloggat jättedåligt men det är för att det hela tiden händer så mycket roligt, samtidigt som det känns som för ointressant för att skriva i bloggen(?) plus att jag inte har haft någon motivation och tappat min förmåga att formulera mig i text, eller något sånt. Men jag kommer uppdatera när jag har tid och bra saker att skriva om!

Barcelona

 
En drös superhärliga bilder från en otroligt bra stad! Barcelona var jättefint och veckan levde upp till mina höga förväntningar. Vi har verkligen hunnit med att göra sååååå mycket! Min värdmamma hade skrivit en lista med tre sevärdigheter vi bara inte fick missa, så självklart besökte vi dessa vilka var La Pedrera (en byggnad av Antoni Gaudi), La Sagrada familia (en kyrka av Antoni Gaudi) och Park Güell (en park, också vissa delar av Antoni Gaudi).
 
Annars var det shopping, strandhäng och utgång som stod på schemat. En strand är något jag verkligen saknar i Madrid! Jag bodde med Signe, hennes bror, föräldrar, faster och morbror och vi hade den finaste lägenheten man kan tänka sig. Vi hann även umgås med Rebecka och Nathalie som spontant timeade in vår resa i Barcelona. Jättehärligt att återförenas med mina vänner efter att inte ha träffat dem på 3 månader. 
 
Vi hade bra väder och shoppingen var, tack och lov, bättre i Barcelona än i Madrid! De flesta utgångarna blev till klubbarna på stranden där vi skaffade oss nya vänner samt träffade massor av turister. En kväll hittade jag, Signe och Rebecka till en klubb längre bort utan turister och mer spansk lokalbefolkning, sådant som jag tycker är roligare haha!
 
Jag har haft ett underbart påsklov!

Shoppingdag och lunch på Plaza Mayor

 
Nu har jag missat att blogga om helt sjukt mycket! I helgen har jag bott i lägenhet inne i Madrid med bästa brudarna- Hanna, Lisa och Bea! Fredagsnatten började med tapas och massor av gratis drinkar och bodyshots på en bar för att sedan dansa in morgonen på en nattklubb som hette Fabrik. Det är tydligen den största nattklubben som finns i hela Europa och den tredje bästa i hela världen?! Helt sjukt. På lördagen låg vi helt utmattade och tog det lugnt (läs sov..) i retiroparken tillsammans med lite frukt och godsaker samt en brännande sol, för att mot kvällen äta en god middag på restaurang och ha myskväll i lägenheten. 
 
Idag har jag shoppat med Hanna. Jag hittade lite somriga fina plagg trots att jag ibland blir lite besviken på utbuted av shopping här i Spanien. Min klädstil är väldigt olik spanska tjejers vilket gör att jag inte alltid hittar så mycket jag gillar... Senare slog vi oss ner på en uteservering på mysiga Plaza Mayor för att avnjuta varsin pizza.
 
Nu är jag hemma hos värdfamiljen igen och ska packa till inget mindre än... Barceona imorgon! Jag är så fruktansvärt taggad!

Estoy soñando contigo

 
Åh vad livet är underbart! Jag har det så himla bra här nere. Trots att skolan har varit jobbig de senaste veckorna så mår jag så himla bra och tar verkligen vara på min fritid! I helgen har jag ätit middag och kollat film med Hanna och Lisa, ätit gudomligt god churrosfrukost med Emma, varit på en "dejt" med en snygg spanjor (dock konverserade vi nästan bara på engelska, jag som tänkte öva på spanskan hehe men nej så blev det inte), gått vilse inne i Madrid i letandet efter en restaurang, övervägt att ta diverse springnotor men bangat ur, provat yoghurtglass samt spenderat en heldag på tivolit Parque de Atracciones med Hanna, Lisa, Erik och Anton.
 
Allt som händer här nere är verkligen skitkul. Vi lever som om vi vore på semester, åtminstonde på helgerna. Det är så underbart! Vädret är så underbart, varmare än svensk sommar är det. 25 grader och sol. Nu är det även bara fyra skoldagar kvar till påsklov, kommer bli så grymt!