Perfekt kväll

Ligger i min säng med tända ljus, nybäddade lakan och nyrakade ben! Tog precis en varm dusch och smörjde in hela kroppen med bodybutter. Idag efter skolan har jag vart med Signe ett tag i Globen. Jag köpte en babypulka åt min lillebror. Fatta hur mobbad jag såg ut när jag gick runt med den sen eftersom den varken hade kartong elr påse..! Jag kollade även efter en poncho men hittade ingen jag fastnade för. Sen när jag kom hem visade det sej att min mamma hade en exakt sån poncho jag bloggade om för ett tag sen, fast i brun. Så nu har jag knyckt den! Hemma åt vi middag och sen fixade jag och Signe håret och bestämde kläder till min 11-åriga plastbror som skulle på en klassfest, han blev så stilig! När Signe gått hem så myste jag och mamma med smält choklad som vi doppade frukter i! Hoppas ni haft en bra kväll.   
 
 

Snö♥

Jag är så lycklig över snön! Har säkert tagit över 50 bilder på den nu. Försökte också ta mysiga bilder på mej själv med snöflingor i håret haha... Slutade med att jag fick massor av snöbollar i ansiktet så då blev det inte lika fint. Första bilden är efter att jag blivit mulad/fått snöbollar på mej. 
 
Jag är i skolan nu och har svenskalektion. Vi har grupparbete och ska skriva ett manus till en radioteater om sjöhästar och spela in den om några veckor. Så det blir nog rätt kul hoppas jag! Jag sluar för idag kl halv fem och ikväll ska jag träffa en kompis och så får vi se vad som händer! P U S S   
 

Min mage

Börjar få rätt tydliga resultat efter min träning på gymmet! Spänner inte ens min mage på bilderna och man ser konturer efter musklerna! Är så otroligt stolt över mej själv för att jag kan! Jag har tränat på gym i två månader nu. Och så poledancingen såklart, som jag tränat i snart ett år. Det är synd att jag inte har någon "före"-bild på min mage hur den såg ut innan jag började träna. Men jag kan ju använda denna bild som "före"-bild om ett år. För jag kommer inte sluta nu, har så mycket kvar att kämpa för. Jag ska få min drömkropp!

Vilka ska jag köpa?

Bloggade om det här för ett tag sen men det är verkligen ett problem för mej att jag har så svårt att bestämma mej! Jag tröttnar endå på allt jag än köpt efter två veckor så borde inte spela sån stor roll tänker jag... Men har nu i alla fall fått en crush på sparkle uggsen! Funderar på vita! Vet att jag kommer att tröttna men endå... Dom kommer ju att vara fina ett tag i alla fall. KOMMENTERA OCH HJÄLP MEJ.
 

Studiedag

Jag just nu
 
Jag har varit ledig idag så jag och min klasskompis Tina drog till stan för att köpa present till vår kompis som fyllt år och ska firas på lördag. Vi gick runt i massa affärer och bara snackade massa. Vi köpte churros (spanska våfflor) och det är så gott. Jag köpte även en navelpiercing till mej själv. Nu är jag hemma och sitter och skriver en jävla spanskatext. Har mitt tredje prov för den här veckan imorgon... Ikväll ska jag till gymmet och bli lite fit!  P U S S 

Bekännelser

 
 Jag tycker hundar är äckliga... Catwoman for life!
 
 Jag gillar inte päron och äpplen. Mår illa om jag äter det.
 
 Jag slår alltid en massa på min kudde innan jag ska sova, så att den ska bli så platt som möjligt!
 
 Jag har ingen aning om vad tapas är som typ ALLA äter nu för tiden. Jag har till och med googlat på bilder men fattar fortfarande inte vad det är... Vafan är det?!
 
 Känner mej som största orren varje gång jag postar en poledancebild på instagram...
 
 Känner stor press på mej att vara så smart som möjligt. Alla i min klass är så smarta så jag får känna mej korkad flera gånger om dagen...

Ny jacka!

Min nya vinterjacka! Den är faktiskt jävligt varm. Gillar inte vinterjackor så mycket. Tycker nästan alla modeller är sjukt fula, speciellt de med päls. Vill bara spy på dom som köper såna. Men jag gillar min jacka. Den har en luva man kan sätta på också. Beställde den från Bubbleroom för 1800kr så den var väldigt billig. Fett värt visst?!
Dissa pälsen bröder.

Lillördag

Efter skolan så åkte jag och Signe in till stan. Jag köpte årets första julklapp! Nu är hemma hos mej nu och hon ska sova här. Vi är lediga imorgon så ikväll ska vi mysa massor, kolla Gossip Girl, äta godis och bara snacka massa girltalk! Helt underbart ju! P U S S A R   
 

Mitt nya hem

Kommer nu under dessa regn/snö/slask-dagar att flytta in i mina hunters. De är så himla praktiska! Jag var anti hunters förut pga. att det var så main stream, men bestämde mej sen för att köpa de endå bara för att jag var trött på blöta sunkiga converse de dagar då det regnar. Har inte ångrat mej en sekund. Älskar dom! Och med strumporna blir de varma och jättemysiga. 

Outfit

 
Garvar lite smått åt hur min hårfärg ser ut på bilden(?). I alla fall så diggar jag outfiten. Framförallt min matchning av armband. P U S S   

New in

|   Linne H&M 99:-   |   Nagellack Lindex 79:-   |
 
Shoppade lite needs på lunchrasten. På onsdagar och fredagar har vi en jävligt onödig lunchrast i 2 timmar. Så jag och Signe kollade i lite affärer i Ringen. Jag köpte ett fint enkelt linne och ett genomskinligt nagellack.

Tapeter

Det lutar åt att jag kommer få tapetsera om i mitt rum. Det är inte helt klart än men jag är envis och får alltid som jag vill. Typ. Jag ska bara tapetsera en av mina väggar så jag får en fondvägg. Tapeten måste vara ljus så att rummet får ett helheltsintryck som ljust. Annars blir jag deprimerad. Bokstavligt talat så gråter jag i mörker. Jag är inne på ljusrosa eller ljusbeige. Jag vill att färgen ska vara varm även fast den är ljus och då ska den helst inte vara åt det gråa hållet -NEJ NEJ! Det vore jättesnällt nu om ni kunde kommentera vilken ni tycker är finast och varför!

Lussekatter...

Kvällen har spenderats med pappa och vi har lyssnat på massor av julmusik och bakat lussebullar. Det blev tre plåtar och de var underbart goda. Jag har så enormt mycket julkänslor och har redan haft det ett bra tag så jag kunde inte hålla mej tills det blev december utan kände för att baka nu!
 
Men kommer antagligen behöva baka nya närmare jul. Ska också baka pepparkakor, knäck och göra egen chokladtryffel. Sen hade jag tänkt lägga det i små påsar för att kunna dela ut till uteliggare och tiggare på gatan! Jag är inte snäll egentligen utan det är något med julen som framkallar typ.. "snällkänslor"?? Det känns i alla fall väldigt onormalt och främmande!
 
Först mina lussebullar och sen min lussekatt Zira!

Can we just go back to when you loved me

 

Nyårsklänningar

Dags för mej att ta efter alla andra bloggar och skriva om nyårsklänningar.
 
Här är mina favoriter och alla kommer från Nelly.com. Just dom här kostar mellan 400 och 800. Jag ska köpa den längst ner till höger. Så fint och unikt att den har tunna guldiga kedjor på en öppen rygg! Annars älskar jag alla på raden högst upp också! Har jättesvårt att bestämma mej!

Tisdag

Det ösregnar och är dessutom nästan 0-gradigt ute. Idag skulle min klass till skogen i 7timmar för att studera eld, umgås och laga mat. Jag har så mycket träningsvärk att jag inte kan gå utan att darra, jag har fortfarande lite förkylning kvar i kroppen och igår kväll spydde jag. Ingen aning om varför men antagligen för att jag inte ätit någon middag och tränade hela kvällen... Så jag bestämde mej för att inte gå. Tror knappt halva klassen är där ens men hoppas dom har kul med sin eld i regnet (?). 
 
R I G H T   N O W:

Polefit

Älskade träning! Två bilder från kvällens träning. Första bilden är jag som har hängt uppochner på stången och sen kommer ner i handstående med en fin "pose" som en avslutning på en invert (som det heter). Andra bilden är jag i en invert som kallas teddybjörnen. Jag är typ den enda i min grupp som kan den! Den är svår eftersom man inte håller i sej och det enda fästet man har är "fettet" under armen. Där jag förresten har några blåmärken nu...

An ordinary monday...

Idag har jag varit i skolan. Hade ett matteprov som gick sådär... Hann inte räkna den sista uppgiften för tiden tog slut. Efter skolan åkte jag och Signe och fikade och kollade lite i hennes skolkatalog som hon har fått! Jag har inte fått min än. Sen hade vi dans och det var en vikarie som planerat att vi skulle jobba med fotarbetet och shit vad snabbt allt gick! Skitsvårt men skitkul! Efter det hade jag poledance träning och det gick bra. Det är helt otroligt hur jobbigt det är och hur bra styrketräning det är!
 
Eldar 100-lappar på kemilektion. Helt normal lektion på Värmdö Gymnasium.

Önskeoutfit

Åh vad jag ska köpa en poncho. Eller flera stycken. Så underbara ju! Synd bara att jag har så mycket plugg så hinner knappt shoppa längre. Fast det är ju i och för sej ekonomiskt. Men det här är lite saker jag vill ha just nu. Vore en skitsnygg outfit tillsammans.
 

Helgen

| Jacka - Zara | Jeans - Nelly | Blus - Odd Molly | Skor - Primeboots |
 
I fredags var jag i skolan och sen åkte jag hem och åt tacos med Signe och min mamma och låtsaspappa. Efter det mötte jag upp Tove och så åkte vi till en fest i Nacka. Det var en lokalfest mitt ute i skogen och det var typ en tvättstuga (haha?). Festen var bara skitkonstig över huvud taget men jag hade skitkul. Gratis fylla för mej, woop woop, för hade inte med mej någon dricka utan snodde därifrån...!
 
I lördags var jag i stan med Signe och shoppade lite. På kvällen åkte jag hem till en kompis för att fira mina två kompisar som fyllt år. Det blev tacos igen. Min absoluta favoriträtt! Det var så otroligt mysigt. Vi satt och snackade tjejsnack hela kvällen och jag var hemma runt 2.
 
Idag har jag badat min lillebror. Han är så söt! Sen har jag varit på gymmet. Var först på ett spinningpass och sen ett corepass. Efter det körde jag rumpa och lår på maskiner och stretchade länge. OCH JAG KOM NER I SPAGAT PÅ BÅDA SIDOR! Alltså med både höger och vänster ben fram! 

Solsidan

Kollar på solsidan och äter glass. Ska snart skriva ett inlägg om vad jag gjort i helgen och sen hoppa in i duschen och plugga. Vanlig söndagskväll helt enkelt. P U S S   
 

Pretty in pink

 
Supersöta sovoutfits från Gina Tricot. Helt underbara och billiga! Jag kommer definitivt köpa någon av dehär och det borde alla! 

Mysfika

Sitter högst upp i Åhléns på ett mysigt fik med Signe. De e helt mörkt ute och vi sitter och kollar ner på plattan. Mysfaktor: hög. Vi har kollat på julklappar. Signe köpte nån men inte jag. Hittade mer saker till mej själv... Köpte ett par supersöta trosor. Ikväll ska jag på en tjejmiddag för att fira mina två kompisar som fyllt år. Vi ska laga tacos och det ska bli jättemysigt! Sen får vi se om vi drar ut senare. Ha en bra kväll, puss!


Musik

Josh Newson & Jay Ronko - Almost Home Radio Edit
 
 En låt jag lyssnar på nu. Den är skitbra men den hela verisionen fanns inte på youtube(?). Men ni som har spotify kan ju lyssna där! P U S S ♥

Outfit

| Blus - Odd Molly | Jeans - Zara | Skor - Primeboots |

Fredag!

Det är fredag och jag är jätteglad! Sitter på spanskalektion och "typ" övar glosor. Är jättetaggad på att hitta på nått ikväll. Ska träffa min gugigi efter skolan i alla fall så får vi se vad som händer sen. Hoppas eran dag är och kommer att bli lika bra som min! 

Långt hår

 
Shit vad jag vill ha långt hår! Kolla på bilderna, bilden i mitten - VILKET DRÖMHÅR! Jag har aldrig haft långt hår i hela mitt liv. Jag hade ganska långt när jag gick i 5an men då klippte jag av det så det slutade vid hakan. Dum som jag var!! Sen på de senaste 5 åren hade mitt hår växt så att det slutade nästan under brösten. Men för två månader sen klippte jag av 8cm för att det var olika långt på sidorna och så sjukt slitet. Jag kunde inte ha svarta kläder för det såg så risigt ut haha! Så nu är mitt hår riktigt kort. Men jag trivs i det eftersom det är "färskt" och inte slitet! Jag har funderat rätt mycket på att skaffa löshår. Jag vill ha löshår, men jag vill inte vara tjejen med löshår. Även om man fixar löshåret på en proffesionell salong så skulle jag nog känna mej lite trashig... Vet inte varför, bara en känsla. P U S S   

Torsdag

| Jeans - Only | Linne - Hollister | Tweedjacka - BikBok | Klocka - Guess |
 
Såhär ser jag ut idag. Har på mej mina favoritjeans. Dom sitter så snyggt på! Idag har jag varit i skolan och vi hade bara 3 lektioner. Det låter lite eller hur? Dock är våra lektioner en 1&½ till 2 timmar långa. Så jag slutade halv tre. Nu ska jag plugga matte och ikväll ska jag till gymmet med en kompis. P U S S 

Morgonrock

 
Så himla fin morgonrock! Jag skulle vilja gå runt i den med ett par mysiga tofflor, dricka te ur en stor fin kopp och bara njuta av ledighet. Det är faktiskt bara 4 veckor kvar till lov (+idag och imorgon..)! Jag ska nog önska mej en morgonrock i julklapp. Men inte den på bilden. Gillar inte riktigt luvan och så vill jag ha en i 100% siden. Men det här är i alla fall en jättefin budget variant från Gina Tricot. Trosorna är också från gina och tofflorna är från H&M. P U S S   

New in

Älskar min nya mössa från HPI! Jag köpte den från country-dreams.se för 500kr. Det är det här märket som gör alla de andra så kallade "pälsbollsmössorna". Skillnaden på just den här är att det är fuskpäls i bollen. Jag skulle ALDRIG köpa något med päls. PÄLS ÄR MORD! Men visst är mössan fin? Älskar att den är vit! 

Jennifer


Läs min kompis blogg! Hon heter Jennifer och hennes blogg är sådär perfekt tjejig (min är lite för mycket tjejig..). Hon skriver om sin vardag, sin pojkvän och lägger upp massa fina bilder! Verkligen läsvärd!
http://jennifereriksson.myshowroom.se/http://jennifereriksson.myshowroom.se/

Naglar

 
 
Något som jag älskar är att hålla på med naglar. Jag brukar göra akrylnaglar på mej och mina vänner. Bilden högst upp är min hand med akrylnaglar som jag har gjort. Jag har inte tagit någon kurs så är inget proffs utan jag har lärt mej själv. Jag praoade på en nagelsalong och kollade hur de gjorde och när min prao var över beställde jag hem lite akrylvätskor och pulver för att börja experimentera! 
 
Jag hade tänkt tipsa er om en jättebra och billig hemsida där man kan beställa akrylsaker... Men såg nu att dom ändrat sen sist jag beställde så nu får man inte beställa akrylgrejer om man inte har licens/diplom som utbildad nagelterapeut. Det är ju absolut inte giftiga och hälsofarliga saker hallå... Men man kan fortfarande köpa massvis med fina och billiga dekorationer där! Glittret på bilden ovan kostar endast 9:- per burk och en fil kostar endast 8:- !!!!
 
Mavala-lacket som är på bilden är en nagelförstärkande vätska som åker in i nageln. Jag använder den en gång i veckan och den är verkligen skiiiitbra! Den gör naglarna hårda! Finns att köpa på Åhléns för runt 70:- om jag minns rätt.
<--klicka

Outfit

Fyfan vilket dålig bild och btw min dörr är smutsig? Hur kan en dörr vara smutsig? Har i och för sej aldrig tvättat den men trodde inte man brukade göra det? TVÄTTAR NI ERA DÖRRAR?
 
Hade på mej rätt vanliga kläder idag. Men gillar dom. Dock blev det väldigt beiget och guldigt. Har i alla fall varit i skolan idag. Är "typ" frisk, tjooohoooo! Nu har jag matte som väntar, K I S S E S 

Grekland sommar 2013!

 
Jag och min bästavän Signe ska åka till Grekland nästa sommar! Vi bokade flygbiljetterna igår kväll! Vi ska till en by som heter Paleochora och ligger på Creta. Vi kommer bo i ett hus hos några som Signes familj känner. Jag har varit på Creta förut men kommer knappt ihåg någonting från det förutom att jag fick en norsk kompis som jag letade snäckor med... Så det här ska bli skitkul! 
 
Gud så jag längtar! Signe har varit där varje sommar sen hon föddes så hon har "kontakter" där. Så förutom sola, bada, shoppa, ta såna bilder som ovan, njuta, äta gott, festa(?), så kommer vi kanske att få jobba i en bar och blanda drinkar osv. Hur coolt vore inte det?!

Vill ha

Lite saker som jag vill ha. Dom här sakerna tillsammans skulle bli en jättesnygg stilren outfit. Åhh.

Plugg

Förbereder mej inför mitt matteprov på fredag. Så här har mina 2 senaste dagar sett ut och resten av veckan kommer bli likadan. Det blir ju också jättekul att jag inte ens kommer få någon omväxling i ämne, utan det blir bara matte heeeeeela veckan. Yey. Lite spanska dock. Nä nu ska jag fortsätta. Jobbar för min framtid! "In the future I'm going to be so succesful that all my haters will work as my servants"Motivatioooon.

Fitspo

 
Här snackar vi Fitspo bilder! Inte för att jag vill bli någon bodybuilder men fatta hur coolt om man lyckades bli så stark att man kunde försvara sej mot en våldtäkt t.ex? Eller trotsa normen lite och komma upp i killars nivå när det gäller styrka? 
 
Jag har sån ångest över att jag är sjuk! För det första så har jag jättetråkigt, för det andra så missar jag massa i skolan och för det tredje vill jag träna! Nä nu ska jag äta morötter och hoppas på att bli brun...

UGG Australia

 
Jag ska köpa ett par uggs till vintern så jag behöver bestämma mej snart. Det är ju inte bara modell jag ska välja utan också färg! Jag tänker att de med knappar kommer ju säkert alla att ha, och rosa kanske man tröttnar på... De med rosetterna är ju supersöta men de finns bara i svart, och det kanske är lite tråkigt?
Hjälp mej och kommentera vad ni tycker!

Bekännelser

 
 Jag fryser hela tiden. Jag sover alltid med duntäcke och vetekudde även om det är sommar.
 
 Jag är vegetarian och har varit det i 4 år.
 
 Jag är typ kär i en kille som jag inte har pratat med på flera månader. Jag kan bara inte glömma honom...
 
 Jag är tidsoptimist och börjar alltid plugga till mina prov kvällen/natten innan.
 
 Jag gillar inte människor (psykopat som jag är). Jag tycker mer synd om djur på t.ex. cirkus eller zoo, än barnen i Afrika som har aids och svälter och arbetar under dåliga villkor och inte får gå i skolan och blabla vad dom nu utsätts för. Bryr mej inte alls!
 
 Jag har en jättejobbig kattunge som gillar att väcka mej på natten genom att bita mej i tårna. 
 
  Jag har börjat äta choklad varje dag. FAN!

Länkbyte

 
Läs den här söta tjejens blogg! Hon bloggar om sitt liv och lägger in jättefina bilder.
Klicka på bilden eller här nedan:
http://www.nattstad.se/jelenasavurdichttp://www.nattstad.se/jelenasavurdic

Julklappstips

Jag fick en fråga om jag kunde göra ett inlägg med julklappstips så självklart! Nu gjorde jag bara till mamma och pappa eftersom det är jobbigt att göra till syskon eftersom de kan vara i olika åldrar... 
 
Till sin mamma kan man ge t.ex. inredning. Kuddar, filtar, ljuslyktor eller en salladskål kanske? Man kan också ge lite spa-saker så som badskum, hudlotion, parfym, nagellack eller liknande. Smycken uppskattas också alltid men då ska det i alla fall vara silver. Inte något skit från t.ex. H&M... Sen är ju julen så mysig så då kan man ge bort koftor, tofflor, pjamasar, mössor och vantar.
 
Till sin pappa kan man också köra på det mysiga. Som en morgonrock eller tofflor. Inredning funkar här också om man vet att sin pappa gillar sånt. Parfym är en jättebra present och likaså kläder eller böcker
 
Något som jag tycker är en bra present till både mamma och pappa är en fin fotoram med en bild på dej eller på dej och dina syskon. Lite egoistiskt men väldigt personligt! Då kan man gå ut och ta fina "modellbilder" med sina syskon och sen framkalla dom i stort format och lägga sina pengar på en fin fotoram. AWESOME ELLER HUR??? 

signeforssell.blogg.se

Läs min bästaväns blogg! Det är faktiskt den bästa bloggen som jag vet om. Den är verkligen skitbra! Sen vet jag ju inte om jag tycker det bara för att jag känner henne. Men LÄS LÄS LÄS.   
(klicka på bilden eller här)

Coffee

 
Jag har ju varit sjuk i helgen och är fortfarande sjuk så jag stannade hemma från skolan idag. Mest pga. att just när jag vaknar mår jag så dåligt att jag vill dö. Typ. 
 
Jag har gjort mej en latte med karamelsirap i. Mums! Fast det är sjukt mycket godare med vaniljsirap egentligen så jag får be min pappa köpa hem det. Nu ska jag mysa och kolla ett avsnitt Gossip Girl och sen ska jag plugga. 
 
   P U S S   

Wanted

Jag satte ihop ett litet collage med saker jag vill ha (shit vad sämst jag är på att klippa i bilder...). Jag har letat efter vita jeans i över ett halvår! Jag vill ha just Dr. Denim's modell och då finns dom bara i large. Dö. Sen kommer jag antagligen att få Uggsen av min pappa när det blir lite kallare ute... Hoppas jag i alla fall! Koftan kan jag önska mej i julklapp.

Odd Molly

 
Köpte den här helt underbara blusen idag. I'm in love!♥ Bilden är verkligen inte rättvis för den visar helt fel färg...
Blusen kommer från Odd Molly och kostar 999:-

En dag på stan

Jag har haft en så himla mysig dag! Jag och Signe åkte in till stan och kollade lite i affärer. Jag köpte en blus som jag kan visa snart. Vi kollade också på NK's julpyntning som har öppnat! Det var mörkt ute när vi var där så jag fick verkligen stor julkänsla. Vi blev bjudna på glögg också, människor blir snällare på julen haha. Jag måste fundera på vad jag ska ge min familj i julklapp, vill börja handla dom snart! Jag älskar när julklapparna jag ska ge bort ligger gömda och väntar på att bli öppnade. Det är inte samma känsla att slå in dem dagen innan julafton...
 
Jag och min shopping - yey!! Och min glögg.

Goodiebag

Jag kunde ju tyvärr inte gå på The Voice eventet så Signe hämtade ut min goodiebag åt mej. Mitt namn var ju trots allt på listan. Fick lite behövliga saker. En vattenflaska, en hårspray, en t-shirt, ett par strumpor, SB12-tuggummin, en proteinbar, kaloriefrianudlar (?) och en lite kräm från Make Up Store. Har inte orkat läsa på den vad det är än.
 
Jag fick även ett presentkort på Model House på 1000kr. Det är ett ställe dit man går och blir fotad av proffesionella fotografer. Själva fotograferingen är gratis men bilderna kostar. Jag var där en gång i somras för skoj skull med 2 kompisar och blev fotade. Men vi köpte inte bilderna utan vi gjorde det endast som en rolig grej. Men nästa gång kommer jag kunna köpa en bild, yey!
 
 
Kolla hur konstiga nudlarna ser ut?! De ligger i någon konstig vätska och är redan "tillagade". Jätteskumt! Får se om jag vågar testa dom.

Feber

Sugig uppdatering men jag har mina anledningar. Igår drog jag, Signe, Mikki och hennes kompis Magie på en fest. Jag var inte alls taggad och hade ont i huvet hela kvällen. Så jag och Signe bestämde oss för att dra hem till mej vid 1. När vi kom hem så tog jag tempen på mej själv och då hade jag såklart feber, 38 grader. Jag frös som fan och stog och fönade mej själv med en hårtork för att bli varm (tips till er som fryser mycket!). Så Signe bäddade ner mej, värmde min vetekudde, hämtade vatten och tog hand om mej. Så söt! Så jag somnade till slut med 2st duntäcken, mjukisbyxor, 2st koftor, tofflor och varm vetekudde. Sen vaknade jag till några gånger på natten och då hade min feber stigit till 39 grader!
 
Jag mår så jävla dåligt nu! Jag hade planer att gå på ett The Voice Streetdance event idag. Man skulle få en goodiebag värd 2000kr... Men det kan jag inte nu. :(
 
Magie, jag och Mikki igår kväll

Lunch

Sitter på en pizzeria med några klasskompisar. Alla äter tonfiskpizza! Jag verkligen älskar mitt matkort hihi. Nu har vi mer än en timme kvar på rasten och vi ska nog gå tillbaks till skolan och ta hand om våra djur... Jag går natur inriktning forskning och nu gör vi djurtester på Artemia. Det är så hemskt! Djurvän som jag är. Artemia är något slags fiskdjur som används som fiskmat till aqvariefiskar. Nu ska vi utforska deras kläckningsprocess... INTRESSANT! hömhöm... -.-


Freeeedag!

 
Godmorgon sötisar
Idag är det fredag tjoho. Dock har jag 8 timmars skola innan jag får helg. Fredagar är min längsta dag. Jag går från 8.35-16.35. Suck! Sen har dom också lagt dom tråkigaste lektionerna på fredagar. Engelska, matte, spanska, svenska och samhälle. Fast i och för sej så gillar jag spanskan... Jaja kan ju endå inte klaga eftersom det snart är helg! Ska åka till skolan nu. Börjar om 20min. Skönt att det bara tar 10min för mej att åka till skolan.
Hoppas ni får en bra dag

Gymmat

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och sitter och dricker smoothie (med ägg såklart!). Jag hade bokat två pass tills ikväll, spinning och core. Men eftersom jag inte kände mej helt frisk så avbokade jag spinningen. Vill ju inte riskera att få en förkylning i hjärtat eller så hömhöm... Efter core-passet så kom min vän Isabelle till gymmet och så sprang vi lite på löpbandet och sen tränade vi lår och rumpa på maskiner. Verkligen den ultimata tjejträningen haha! Sen stretchade vi jättelänge. Är otroligt glad över att jag snart kan gå ner i spagat på båda sidorna! Jag har kunnat gå ner med högerbenet fram i typ 3 år men snart kan jag även gå ner med vänsterbenet fram. Yey me!
 
Fett söta vi är som leker i spegeln hihi. Och kolla min fett starka och vältränade mage!?!?!

Poledance

Tumblr_mc5n87hqi31r61qsao1_500_large
 
My passion. 
Äntligen hittade jag något som jag tyckte var kul och något som jag faktiskt är bra på. Jag har så jävla mycket motivation och JA jag ska bli världsbäst på pole. Jag har ett mål och det kommer jag att nå. Puss

New in

Fick hem ett paket från fyndiq.se. Wiiie det piggade upp mej. Jag fastnade direkt för det supercoola iPhoneskalet. Soooo me! Sen behövde jag nya hörlurar och en sportbh, och så är de rosa?! Så snygga! Sportbhn är av märket Pinkoholic och har ett hjärta på ryggen också. Hur söt?
 

Sjuk

 
Jag har nog världshistoriens sämsta immunförsvar. Jag blir sjuk jätteofta. Jag förstår inte hur det kan vara så? Jag äter massa c-vitamin, dricker actimel, tränar, klär mej varmt osv? Nu har jag jätteont i halsen så ska vila eftersom jag måste gå till skolan imorron. Åh jag blir jättestressad när jag tänker på det. Måste skriva en jävla debattartikel om USA's politik någonting blabla som ska lämnas in imorgon. PANIK. 

Godmorgon eller nått

 
Såhär känner jag nu. Ska sätta på jättehög musik nu så att jag vaknar till. Och för att störa grannarna. Jag blir glad av andras olycka. Jag är väldigt kallhjärtad av mej men whatever det kommer ta mej långt. Ha en bra dag!

Onsdag kväll

Har ägnat hela eftermiddagen och kvällen åt att städa mitt rum och plugga och tog nyss en lång varm dusch. Skulle egentligen velat bada men vi har inget badkar här hos min pappa tyvärr. Nu ska jag snart krypa ner i min säng och sätta på ett avsnitt Gossip Girl. Jag har börjat kolla om från säsong 1! SÅ JÄVLA UNDERBART
 
I alla fall. Innan jag säger godnatt så måste jag tipsa er om det här underbara schampot (flaska nr2 på första bilden och sen bilden längst ner). Märket är Waterclouds och det är ett mer proffesionellt schampoo från frisörsalonger och det är helt jävla amazing! Det känns som man masserar håret med yoghurt blandat med typ olivolja så mjukt är det! Och när man sköljt ur det så vill man nästan inte ta balsam efteråt för att det känns som om det inte behövs. Den funkar jättebra på mitt hår som är tunt och slitet. Jag har det typiska "nordiska" håret (svennehåret). Det finns även balsam och hårinpackning i samma serie som jag verkligen måste köpa. Puss
 
Waterclouds Repair Shampoo
Finns på de flesta hår/frisörsalonger och kostar runt 150kr om jag minns rätt.
 

Mitt lilla lyckopiller

Åh så jag saknar min lillebror! Han bor hos min mamma och nu är jag hos min pappa. Det var bara 4 dagar sen jag träffade honom men endå! Han sprider så mycket glädje i familjen. Han är 9 månader och mitt första syskon, eller han är bara mitt halvsyskon. Jag tycker fortfarande att det känns så konstigt och ovant att ha en lillebror efter att ha levt hela mitt liv som ensambarn. Men jag är så lycklig som har honom! Jag hade längtat i 15 år efter ett syskon och precis när jag gav upp mitt hopp för att jag trodde det var för sent då blev min mamma gravid! 
 
Wilmer min älskade lillebror som jag ska ta hand om och finnas för hela mitt liv. 

Frukost

Jag försov mej och vaknade kl 11. Stängde av mitt alarm när jag vaknade och somnade om. Varför är jag så misslyckad?! Nu har jag i alla fall fixat så att pappa sjukanmält mej så att jag får giltig frånvaro så skiter jag i att gå senare. Så kan jag chilla hemma istället. Jag har gjort en skitgod frukost till mej själv . Det är en smoothie med hela bitar av kiwi i. Jag brukar alltid mixa i ett rått ägg när jag gör smoothie för då blir det nyttigare. Var inte rädda för att testa det för man känner varken smaken eller konstistensen av ägget!
 
               Recept:
                Mixa:
               1 banan
               1 ägg
                Fryst mango (ca 1dl)
                Yoghurt (ca ½-1dl)
                Skär:
                2st kiwi
 
 

Önskelista

Det här är lite av det jag önskar mej i julklapp. Kommer helt ärligt bli fett arg om jag inte får en pole. Har sagt till min mamma och låtsaspappa att det är det enda jag önskar mej. Jag låter fett bortskämd men jag vill verkligen ha en! Sen önskar jag mej en symaskin utan att riktigt veta varför... Hoppas jag inte ångrar mej om det...
´

Myser

Har en sån här trött-på-livet dag. Mörkret gör mej jättedeppig. Så när jag slutade skolan idag vid halv 4 så åkte jag direkt hem och bytte om till myskläder och satte på en film. Jag såg A Lot Like Love och den var jättemysig och jättebra och den gjorde bara mitt liv är ännu mera deppigt haha... Nu ska jag äta Ben&Jerry's och kolla Williams Lista och Portkod 1321. Mysa och ta det lungt är verkligen vad jag behöver nu. Skiter fullständigt i att jag har matteprov nästa vecka och 80 sidor att göra i matteboken tills dess. Hehehehe love my life 
 
 

Outfit

Inviger mitt nya skärp som jag köpte igår. Snyggt eller hur? Annars är det en väldigt enkel men skön outfit. Jag gillar den. Puss♥
 
 

Vintermys

Jag älskar verkligen vintern! Fast dock bara när det är snö. Så himla fint och mysigt. Jag skulle inte kunna säga att jag längtar till sommarn för jag hatar svensk sommar då det bara regnar och regnar hela tiden. Det bästa med sommaren är helt klart ledigheten och inte vädret. Så nu kan vi istället längta lite till vintern och tills snön kommer. Tänk vad mysigt om man hade en pojkvän och vara ute och ha snöbollskrig och sen gå in och dricka varm choklad, tända ljus, bädda ner sej i massa filtar och så sätta på nån mysig romantisk film! Nu så har jag ju då ingen kille men jag kan mysa med mej själv eller med vänner. Nästan lika bra det. Sen så kommer ju julafton också, och det är ju inte heller helt fel!
 

Helt död

Nu ligger jag i sängen och är helt död! Jag kom hem för lite mer än en timme sen och åt en sen "middag" (två stekta ägg) efter en hel kväll av träning. Först var det dansen, vi dansade till en riktig skaka-rumpa låt haha! Men det var sjukt kul. Sen åkte jag till poledancen och fy fan vad det var jobbigt där den här gången! Jag klarade av ett nytt trick som kallas Flaggan. Klarade av att stå så i ca 2sek haha så talangfull... men alltid något i alla fall!
 
         Jag och Signe innan dansen      |     Jag som gör flaggan (sämst bild!!!)
 

Fika med kulturklassen

Har slutat skolan nu och nu sitter jag på Waynes med några från min pararellklass. Måndagsmys! Alla fikar utom jag för jag är nyttig. Snart ska jag och Signe iväg på dans, vi dansar dancehall/reaggeton och det är skitkul! Efter det ska jag på poledance som jag tränat i snart ett år. Fullspäckat schema ikväll men det är jag van vid.


Caj, Mikki & Signe (klicka på Signes namn för att komma till hennes blogg!)


Fars dag ♥

Det är ju farsdag idag så jag spenderar kvällen med min älskade pappa. Han är verkligen världens bästa pappa. Han har hjälpt mej med så mycket och han förstår mej alltid. Jag älskar honom så mycket och vet att han älskar mej också! Tur att jag inte har några syskon på min pappas sida och att han inte har någon tjej/sambo för jag skulle ALDRIG kunna dela med mej av honom..! Vi har i alla fall tänt ljus och ska nu kolla på Beck. Han har också fått en chokladask från mej. Så nu blir det söndagsmys. 
 

Träning

Jag var nyss på gymmet och körde ett spinningpass och sedan ett corepass. Träning har nu på senaste tiden blivit något av det bästa jag vet. Jag tränar runt 3 gånger i veckan och jag mår så mycket bättre när jag tränar än annars. Jag får motivation till allt, till och med till att plugga. Har också märkt sjukt stor skillnad på mej själv i utseendet under den här tiden jag har tränat vilket är runt 2 månader.
Beach 2013 här kommer jag!
 

Ny hylla

 
Har fixat lite i mitt rum nu. Min bästavän Signe gav mig hennes gamla bokhylla så jag bytte ut min gamla mot denhär. Det blev sååååå mycket mer plats! Känns som ett helt nytt rum. Jag älskar att möblera om och renovera och inreda på nytt, skulle kunna jobba med sånt. Visst blev det fint?

I'm back bitches

Äntligen eller hur?! Jag bloggade i den här bloggen för 3 år sedan och då gick det faktiskt bra. Jag hade rätt många läsare även fast bloggen var ful och inläggen var barnsliga.. haha! Men nu kör jag igång igen! Enjoy ♥