2012 årsresumé

Januari
Jag började på poledance vilket resulterade i mycket blåmärken för min kropp inte var van vid belastningen på olika kroppsdelar. Min årskurs åkte en vecka till Falun för att ha slöjd, bild, hemkunskap m.m. Min mamma var gravid och i slutet av januari (på min namsdag faktiskt) så fick jag en halvlillebror! Det blev mitt första syskon så jag var jättelycklig och det kändes inte verkligt. Jag blev också tillsammans med min dåvarande pojkvän. Det var en grym start på året.
 
Februari/mars
Spenderade mycket tid med vänner och min pojkvän. Festade mycket, målade naglarna och såg min lillebror växa. Verkligen inget speciellt hände under den här tiden!
 
April
Åkte på konfirmationsresa till Italien i en vecka! De första två dagarna var vi i Rom och kollade runt på massa sevärdigheter och shoppade massor. De sista fem dagarna var vi i en liten by som hette Assisi. Nästan de enda som bodde där var munkar och nunnor och det var verkligen en upplevelse att få bo med dem i ett kloster! Jag och min kompis blev vän med två italienska snyggingar som hette Davide och Francesco. De visade oss runt i Assisi, visade oss deras internatskola osv! Typ hela april använde jag min hårdonut.
 
Maj/juni
Här tog det slut med min kille. Var lite ledsen och förvirrad och väntade på att allt skulle klarna upp för mej. Jag konfirmerade mej och vi fick ha långa vita kåpor på oss och genomgå en cermoni i kyrkan medans allas familjer och släktingar kollade på och fotade haha. Det var bal i skolan och Erik Hassle var där och spelade live. Sen var det skolavslutning. Alla grät förutom jag, jag har typ en sten som hjärta?
 
Juni/juli
Det som gjorde min sommar helt oförglömlig: Jag åkte på språkresa till Malta i tre veckor! Vi solade, badade, shoppade, chillade ute på kvällarna, gick i skolan, festade, åkte på utflykter, umgicks med underbara personer osv. Jag fick massor av nya vänner från hela Sverige. Blev även kär på den här resan... Jag kan säga att jag aldrig har varit så lycklig som jag var då.
 
Juli/augusti
Efter det varma vädret på Malta kändes det sorgligt att vara tillbaks i en svensk regnig sommar. Jag var bara och badade några få gånger. Det var mest fest och utekrök som var aktuellt. Saknade också folk jag träffat på språkresan, kanske en viss person mer än de andra. Jag åkte ner till skåne i en vecka för att hälsa på dem!
 
Augusti
Jag köpte gymkort på Sats och skaffade en liten kattunge och la ner mycket jobb på det. Hon var så liten och rädd första dagarna och hon var inte rumsren heller... Jag började även gymnasiet, Naturprogrammet med inriktning forskning och journalistik och blev direkt tight med Signe!
 
Oktober
Jag gick till frisören och klippte av 8cm av mitt hår, jag var glad över att få bort det slitna. Det blev höstlov och jag införskaffade mej ett par primeboots. Jag var också på två riktigt bra Halloweenfester.
 
November
Jag startade bloggen! Så då började jag ta fler foton på bl.a helt onödiga saker typ närbild på kissen. Min skånevän Irma var och hälsade på hos mej och det var supermysigt! Jag hade även massa arbete i skolan som tog mycket av min tid.
 
December
Det kom massa snö som stannade kvar hela December vilket gjorde mej glad. Så jag och Signe passade på att ha många fotodagar för att ta vara på den fina miljön typ... Fy satfläsk vad kallt det var. Jag tog också ut min lilla kisse i snön, hon är innekatt så hon brukar inte vara ute. Jag bakade lussebullar fyra gånger för jag åt upp dom så snabbt, haha! Sen firade jag jul med familj och släkt och hade det mysigt. Fick en pole woho!

Som jag skrev innan så gick min data sönder och alla bilderna gick förlorade. Så jag har samlat ihop lite bilder som vänner har lagt upp på facebook och instagram och några dåliga som jag hade kvar i mobilen. Blev ingen resumé från September men det var för att det inte hände något speciellt då.

Poledance video

JAG ÄR SÅ MOBBAD! Jag gjorde en liten video när jag gör lite inverts för jag ville se hur det såg ut... Inleder hela videon med att göra världens lättaste patetiska nybörjarsnurr. Jag har helt glömt bort alla andra snurrar! Och jag ser helt hemsk ut när jag hänger mej bakåt pga. att jag slår i bordet med händerna och blir rädd för att slå i mer... Dubbelhaka på hög nivå. Men jag är i alla fall glad att jag klarade av att byta mellan scorpio och gemini utan att hålla i med händerna! Yey! 
 

2012

♡ Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Åkte på språkresa, fick vänner utomlands, började i en ny klass utan att känna någon bl.a!

♡ Hur har ditt 2012 varit? Bästa året på länge!


♡ Tror du att år 2013 kommer bli bättre?
  Nej, det tror jag tyvärr inte... :(

♡ Blev du kär i år? Ja, två gånger. 

♡ Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? 24'de januari då min lillebror föddes, 9'de april då jag åkte till Italien, 4'de juni då skolan hade bal, 20'de juni då jag åkte till Malta, 12'de augusti då jag fick min kattunge och 22'a augusti då jag började gymnasiet!

♡ Vad är din största framgång 2012? Började Natur på Värmdö gymnasium kanske? Är rätt stolt faktiskt hihi.

 

 Bästa köpet?  Bootcut jeans, Hunterstövlar, vita jeans och mina primeboots!

 

♡ Vad spenderade du mest pengar på? Kläder helt klart. Men blev även rätt mycket pengar på alkohol.

♡ Gjorde någonting dig riktigt glad? Att vara på Malta där solen lyste varje dag och komma in i en helt ny vardag där allt var perfekt och alla människorna var underbara.

 Vilka låtar kommer påminna dig om 2012? Never let me go, gör mig hel, nothing really matters, animal gnucci banans, greyhound, heads will roll, dont you worry child, born to die m.m!

 

  Vem har du umgåts med mest? Sofie och Signe kanske.

 

  Bästa minnet från 2012? Språkresan på Malta är oslagbar.

 

♡ Hur många kysste du? Ja ni... Har inte en blekaste aning haha, men många blev det :$ 

 

♡ Har du haft ett förhållande under 2012? Ja i början på året.

 

♡ Är det något du saknat år 2012 och vill ha 2013? Mer sol, kärlek och lycka tack. 

 

♡ Vad önskar du att du gjort mer? Levt i nuet och tagit vara på allt underbart som hände. 

 

♡ Vad önskar du att du gjort mindre?  Ätit onyttigt, varit sjuk och varit ledsen.

 

♡ Favoritprogram på tv? Bonde söker fru haha! Men också Gossip Girl, One tree hill, OC, vänner, how i met your mother m.m men jag följer inte dom från tv'n.

 

♡ Största musikaliska upptäckten? Florence Welch som är så jävla bra!! 

 

 Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En ny säng.

 

♡ Vad gjorde du på din födelsedag? Jag kommer inte ihåg!!!!! 

 

♡ Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Kortare avstånd till en viss person...

 

Vad fick dig att må bra? När jag konfirmerade mej och åkte till Italien så lärde jag mej att acceptera mej själv så jag fick mycket bättre självförtroende!



♡ V
em saknade du?
 En f.d bästavän som jag sårade och hon kunde inte förlåta mej.

 

♡ De bästa nya människorna du träffade? Åhh finns så många! Men det blir nog mina skåningar jag träffade i somras och tjejgänget i nya klassen.

 

♡ Det bästa du har åstadkommit i år? Började träna och har blivit så sjukt mycket starkare. 

 

♡ Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Ta vara på tiden och fånga dagen!


Winners never quit. Quitters never win.

 
Jag känner en sjukt stor motivation till att träna just nu. Men dragningskraften håller mej kvar i sängen och jag orkar inte förflytta mej mot gymmet. Jag känner mej som en quitter idag. Inte okej. Jag vill hellre träna hemma på min pole men jag borde verkligen ta mej till gymmet... December har verkligen gått över styr med mitt ätande haha, men 2013 ska jag skärpa till mej. Jag har väldigt hög viljestyrka så när jag väl bestämmer mej för någonting så kan inget stoppa mej!

Coming up

 
För tre månader sen så gick min data sönder. Den hade blivit överhettad så många gånger så att hårddisken smälte och inget gick att rädda! Så alla bilder från det här året försvann för jag hade inte hunnit länga in dem på en bärbar minneshårddisk! Så jag har varit lite depp för det men jag tror att jag nu har samlat ihop tillräckligt med bilder från bl.a. min facebook, instagram och mobil för att kunna göra en årresumé för 2012! Kika in här imorgon, den kommer upp kl. 12. Puss.

Outfit

|    Jeans - Zara    |    Kofta - Joy    |    Linne - Mango    |    Klocka - Guess    |
 
Sämsta outfitbilderna någonsin! Man ser inte ens kläderna det är bara jag som står och posar, leker modell och tror jag är skitsnygg. Åh vad jag tröttnar på mej själv. Om det fanns någon som var precis som jag så skulle jag säkert hata den. Inte för att den var som jag utan bara för att den skulle vara jobbig i personligheten och jag skulle störa ihjäl mej på bl.a. hur den människan beter sej! 

God Jul igen / Lördag

 
Nu åker jag iväg till mitt sista julfirande hos min farmor. Det blir min tredje julafton för i år. Så nu bjudar jag på en sista julig bild. Puss!

New in ♡

Kofta - Joy 499kr    |    Jeans - Zara 199kr    |    Cardigan - Gant 1099kr
 
Dagens fynd! Hittade de vita jeansen som jag letat efter i över ett halvår nu, för bara 199kr inne på Zara! Jag blev typ överlycklig! Sen bytte jag min lila Gant-cardigan jag fått i julklapp till en rosa istället. Den var mycket finare men tyvärr den sista kvar i min storlek i hela Stockholm! Haha den paniken jag och Signe hade när vi sprang till NK så att ingen skulle ta den före mej... Jag kom av mej i fotograferingen av kläderna så glömde helt bort att ta närbilder på den. Men men, ni kommer att få se den på mej många gånger framöver!

Egoisten drar in till stan

Jag kan aldrig bara ta en eller två bilder på mej själv. Jag måste ta minst 30 stycken!
 
Hej på er! Idag är jag riktigt glad, som ni säkert ser på bilderna. Det är antagligen för att det är soligt ute. Vädret styr verkligen mitt humör. Jag brukar oftast vara lite (mycket) deppig hela vinterhalvåret. Nu ska jag röra mej in mot stan med bästavännen. Jag ska byta en julklapp och kolla i affärer, fika osv. Riktigt mysigt!

I wish you every happiness in your life - Bondelid

Blågrön 280:-    |    Vit 350:-
 
Jag fyndade lite på mellandagsrean idag och köpte två fina tröjor från Bondelid. De är mycket snyggare på än vad de är på bilden! Fick båda med 30% rabatt så det var najs. Ett tips till er som vill slippa alla människor på mellandagsrean så borde ni åka till något mindre köpcenter. Jag var i ringen och där fanns det rätt bra saker. Men imorgon måste jag dock ta mej in till stan, jag ska byta färg på min cardigan från Gant som jag fick i julklapp.

This christmas

 
Jag har fått fina julklappar, umgåtts med familj och släkt, dragit min lillebror i pulka, hindrat min katt från att riva julgranen och mycket mer. Det jag fick i julklapp förutom min älskade pole var en cardigan från Gant, mysiga vaniljdoftande krämer och tvålar från body shop, underkläder, morgonrock, doftljus m.m och att jag ska få tapetsera och göra om lite i mitt rum hos pappa. Så redan imorgon ska jag och han åka iväg och kolla på tapeter! 

En fucking pole!

I år fick jag en av tidernas kanske bästa julklapp. Det kan vara den bästa presenten jag någonsin fått. Jag är så jävla lycklig nu. Jag fick en pole! En otroligt efterlängtat pole. Hade mer sett det som en dröm innan att ha en egen pole. Men drömmar går i uppfyllelse på julafton. Nu har jag en egen pole i mitt rum som jag ska försöka träna så ofta som möjligt på. Dock är det liiiite trångt, men jag kommer få det att fungera.

Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag är hos min mormor och morfar på landet och de har inget internet.


Lite jul sådär

Osminkade lilla jag som firade jul hos Signe inatt vid 12-slaget.

God Jul! Nu ska jag se sista delen av julkalendern, äta tomtegröt och sen gå hem till min pappa för att fira med honom. På kvällen kommer jag tillbaks till mamma igen och firar med familjen här. Det här ska bli en bra dag! Längtar så sjukt mycket till att få öppna presenter! Eller allt med denna dag är underbart, kalle anka, lukten av gran, tända ljus, julmusik, släkten/familjen, till och med den äckliga julmaten är underbar! Mitt julbord kommer att bestå av en soyakorv, potatismos och en kålrotslåda haha...

God Jul

 
Antingen sitter ni uppe i väntan på julafton, eller så har ni gått och lagt er tidigt för att vakna upp på julaftons morgon. Men nu är det i alla fal oficiellt jul. Det är julafton, dopparedagen, dagen vi har väntat på hela året! GOD JUL!

Dan före doppare dan

 
Myste alldeles nyss i ett bad i två timmar. Jag tar det lungt i väntan på julafton! Ikväll innan 12 ska jag träffa Signe, ska ge henne min julklapp! Tyvärr har hon inte köpt min än. Ni får ha det bra. Hoppas ni inte läser min blogg just nu utan att ni har bättre saker för er!

Sött ljus i mörkret

Det här är ju nästan lika sött som socker! Jag är helt totalförälskad i sjalen och vantarna.Jag ska nog gå och göra puppyeyes på pappa nu på direkten...

Minijulafton

Vi gör det bästa utav saken när vi inte har en öppen spis!
 
Denna dag har spenderats på stan med min vän Henning som jag knappt träffar längre. Det var mysigt och nu är jag heeeeelt klar med julklappsköpen. På kvällen drog jag hem till min mor och firade en minijul. Fick endast present av min 11-åriga låtsasbror idag, resten får jag senare. Han gav mej ett presentkort på H&M och nagellack. Jättegulligt! Visar er senare, är jättetrött och ska sova nu. Godnatt!

Jullovsmorgon

 
Är det bara jag som känner att skolstressen är över och att vi nu kan andas ut på riktigt? Otroligt skön känsla! Jag ska dra och gymma nu, hurtig som jag är. En bra start på jullovet=ett bra jullov. Jag ska verkligen göra det bästa utav lovet. Tänk er nyår, att ni är på en riktigt jävla fet fest, typ project x, med alla era vänner. Något i den stilen ska jag försöka hitta på på nyår hihi! Jag ska också träna en massa. Sats har gratis provträning sista veckan innan nyår, så då kan jag ta med kompisar som kan träna med mej! Och så tips till er som inte har gymkort om ni vill träna gratis i en vecka!

Jullov!

Myser just nu i detta tillsammans med bästis. Bra start på jullovet!
 
Dålig bloggning. Skyller på julstressen. Jag har faktiskt varit helt upptagen med att köpa de sissta julklapparna och slå in dem. Imorgon ska jag fira minijul på min mammas sida för min låtsasbror kommer att spendera julen hos sin mor i Gävle. Så det blir det inga klappar för mej imorgon, men han kommer att få sina. Nu ska jag och Signe sätta på någon mysig julfilm. Det kanske blir grinchen? Annars någon romantisk klassiker. Trevligt jullov allihopa!

Paljettuggs

Classic shirt sparkle uggs! De kostar ca 2200kr och finns att köpa typ everywhere. Bl.a. på Mathilde inne i stan eller olika återförsäljare på nätet.
 
Åhh lovely! Pappa hämtade ut mina uggs som hade kommit på posten. Känner mej sjukt glad och lättad nu, har nämnligen väntat på dessa små motherfuckers i två veckor nu, suck, men nu har jag de äntligen på en fin plats i min skohylla. Längtar tills imorgon då jag kan inviga dem! Glitter glitter och ännu mera glitter!!

Q/A

 
Q. Fast matkortet är bara laddad med 45 kr varje dag? :/
A. Nej, vårt (Värmdö Gymnasium) är laddat med 50kr per dag men man kan handla för upp till 65kr per dag. Men om man då handlar för 65kr varje dag så kommer ju pengarna ta slut den sista veckan. Men det brukar jämna ut sej för ibland är man sjuk eller ledig så oftast har man rätt mycket pengar kvar de sista dagarna ändå, som inte har använts och som skolan då tar tillbaka. Men det är grymt att ha matkort! Man tänker alldeles för lite på det när man väljer gymnasium. Man borde välja skola efter deras mat haha. För tänk hur du varje dag i hela grundskolan har luktat på skolmaten och sedan slängt den pga. kväljningar, och hur många sena eftermiddagar du har suttit i skolan och inte kunnat koncentrera dej pga. hungern? Det är SÅ värt att välja en skola med matkort. Värmdö gymnasium har jättemånga restauranger man kan äta på med sitt matkort, säkert upp mot 30st. Tänk er att varje dag kunna välja mellan att äta italiensk, mexikanskt, amerikanskt, spanskt, thailändskt, japanskt osv. Otroligt lyxigt och får mej att vilja gå till skolan bara pga. maten typ, haha! (Ursäkta för långt svar)
 
Q. var har du köpt skorna och va kostar dom?
A. Mina primeboots är köpta på Jackie och kostade 3600kr!

Torsdag

Kofta - Odd Molly (+svarta jeans+primeboots!)
 
Det ska bli så skönt med jullov imorgon. Eller det är redan skönt eftersom att allt i skolan är avklarat, yey! Imorgon ska vi ha en julshow i skolan, ingen aning om vad det är, men det kommer nog bli mysigt. Ikväll är mina ända planer att dra till gymmet och kötta massa massa massa och sen kanske sola. Hatar egentligen att sola, jag tycker att solariumen är äckliga och jag blir alltid helt nojjig över att solariet ska explodera/börja brinna eller något, eller att få cancer! Menmen, längtar till imorgon! Om saker blir som det blir så kommer jag och några i klassen att ha superkul...hmm vad kan det vara??

When it's cold outside

Jacka - Zara    |    Jeans - Only    |    Skor - Primeboots
 
Tja bitches. Jag ska möta upp två vänner nu och senare ska vi åka till kyrkan och äta julbord. Jag var ju på julbord igår också men det var i en annan kyrka. Hoho jag utnyttjar dom för mat! Det är faktiskt mysigt att vara i kyrkan och umgås med folk. Dock hatar jag alla där förutom typ tre personer men det är en annan sak. Jag går ledarutbildning i kyrkan och den är bra att skriva i sitt CV. Sen får vi även åka på massa gratis/billiga resor. Jag ska bl.a. åka till Åre på sportlovet! Det ska bli jättemysigt så jag längtar!

Dagens detaljer

 
Skor - Primeboots   |   Armband - Thomas Sabo   |   Klocka - Guess   |   Tröja - JC   |   Blus - Saint Tropez
 

New in

Trosor H&M 59:- /st     |    Shorts BikBok 79:-
 
Förutom att köpa julklappar idag så hann jag även med att köpa lite mysisar till mej själv. Jag och Signe köpte matchande pyjamasshorts hihi! Vi båda tyckte de var så himla fina. Sen kan jag säga till er att det verkligen är ett måste att ta en titt på H&M's vinterkollektion av underkläder. Man vill typ ha allt helt enkelt lixom.

Här har handlats julklappar!

 
Den här dagen har jag varit ledig från skolan. Så jag och Signe drog till stan för lite julklappsshopping. Det blev jättelyckat, jag hittade det jag hade kvar att köpa. Jag har bara två klappar kvar nu! Dock har jag lite panik för när jag ska köpa dem... Antalet människor i stan ökar för varje dag vi närmar oss julafton. Det var verkligen kaos idag (på en tisdag lixom?!) och jag kan inte rå för att bli så sjukt irreterad när massa okända människor trampar rakt in i min aura, usch!
 
Efter shoppingen åkte vi till kyrkan för att äta julbord. Finns inte så mycket att berätta från det förutom att det började brinna i ett rum som jag och Signe var ensamma i... Och vår reaktion blir att skrika att det brinner och springa därifrån istället för att släcka den haha. Kaos!

På min arm

Fick en kommentar för ett tag sen att jag skulle visa min klocka. Den är guldig med silvriga strasstenar och kommer från Guess. Den kostar 1900:- och finns att köpa på bl.a. Stjärnurmakarna som ligger lite vart som helst utspritt i Stockholm. Jag brukar också ofta ha på mej mitt silvriga berlockarmband från Thomas Sabo. Jag fick både armbandet och klockan för ett halvår sen i konfirmationspresent.
Sen dess har de prytt min arm varje dag!
 

En vecka kvar till jul

Nu är jag äntligen klar med min önskelista. Till och från då jag ändrar mej och lägger till saker ca hela tiden! Men det här är lite av det jag vill ha, *host* kommer att få.
 
Det ända som faktiskt är kul med själva julafton är ju faktiskt presenterna. Hela långa dagen är helt uttråkande. Jag brukar börja julaftonen med att sova länge, kolla tvserier, ringa vänner och fråga om de kan ses (vilket de såklart inte kan så jag slutar upp ensam ändå). Sen vid kl 3 kollar familjen på kalle anka och senare äter vi lite julmiddag, öppnar klapparna, kollar något på tv  och sen går vi och lägger oss. Det händer alldeles för lite för min smak vilket gör att de flesta minnena från mina jular har varit dåliga. Vi firar ensamma för varken min mamma eller pappa har bra kontakt med sin släkt... Släktdrama.
 

Live now

 
Det här är något jag är dålig på. Att leva i nuet och ta vara på varje sekund. När jag har haft kul så inser jag inte riktigt det förän när jag är ensam någon gång efteråt. Jag tänker mycket på framtiden och hur bra allting ska bli och hur bra jag ska må. Jag har också svårt att gå vidare från saker. Tänker mycket på gamla vänner jag glidit ifrån eller någon gammal kärlek jag tror jag skulle vilja ha kvar. Fast än jag egentligen inte alls bryr mej så kan jag sakna hur allt var förut. Samtidigt som jag längtar till hur det ska bli i framtiden.
 
Jag är så långt ifrån jordnära och att leva i nuet som det går nästan. Jag tror inte heller att jag är ensam om det. Det är väldigt ledsamt faktiskt... Jag ska försöka tänka på att ta vara på fina stunder och fånga dagen och fånga varje ögonblick! Carpe diem osv! 

Lördag

Igår kväll hade jag cosytimes med tjejgänget från klassen. Vi åt tacos, snackade och provade kläder osv. Så mysigt! Sen skulle vi dra ut på fest men planerna ändrades och vi slutade kvällen med att köpa vin till nu ikväll. För ikväll ska vi FUCKA UR. Eller?
Vi får se vart kvällen slutar! 
 

Frisören

Jag var hos frisören idag och klippte och slingade mitt hår. Jag sa åt henne att ta 5cm, men hon tog mindre än det så jag märker typ inte alls stor skillnad på hur det var förut... Jag ville ha det ganska kort. Jävla frisörer. Men annars är jag nöjd. Jag hade en väldigt stor utväxt men nu ser den mer naturlig ut. Mitt hår har också fått en mer askblond färg, förut var det mer guldigt. Bilderna är inte så rättvisa. Blixten ändrar färgerna lite.
 

Hårvårdsprudukter

139:- /st
 
Typ världens bästa hårvårdsserie. Jag köpte dom här idag och dom funkar jättebra och är vårdande. De borde finnas att köpa på de flesta frisörsalonger. Visste ni att det inte alls är bra att använda "billigt" schampoo från såna märken som säljs på bl.a. Ica, H&M, Åhléns osv? De innehåller alkohol och andra ämnen som torkar ut håret. De produkterna som rekommenderas av frisörer säljs på salonger. Så då kan ni fråga där om vad som passar er hårtyp osv. Superbra och verkligen värt de lite högre priset! 

Alcoholics

Obs, ta det jag skriver med en nypa salt.
Jag är ironisk även om man kan hitta mycket sanning i det hela.
P U S S !

Be yourself


En vecka kvar att leva

 
Är ni lika rädda som jag för den 21 december? Jag tror inte riktigt på det, men jag vill tro på det! Jag vill ha den spänningen. Jag vet inte vilken tid på dygnet det ska ske. Men jag ska i alla fall ladda upp med massa godis och massa vänner runtomkring mej som skydd. Tänk om jorden faktiskt går under? Man borde passa på att göra något vågat innan, något som man annars aldrig skulle göra, bara för sakens skull. För om jorden inte går under sen, så kommer man ju kunna fortsätta leva med massa galna och roliga minnen!

Satans fuldag

Tröja - Odd Molly
 
Idag är en sån här dag då inget går rätt. Mitt hår har legat platt på huvet samtidigt som det har varit elektriskt. Jag har blivit ful på alla bilder jag har tagit. Jag är övertrött och har ont i huvet. Men nu ska jag vila bort min huvudvärk kanske plugga lite. 
 
Juste om ni inte redan visste det så är det 12/12-12 idag. Rätt coolt eftersom att nästa gång det blir så igen är i januari år 2101. Det är alltså 90 år kvar tills dess. Jag kommer antagligen inte att leva då så därför är denna dag rätt speciell i mitt liv! Vardagsglädje. Småsaker som blir något stort.

Nyttig mat

Bilder från weheartit
 
Att äta nyttigt är jätteviktigt så att vi inte får näringsbrister av olika slag. När jag äter nyttigt så känner jag mej ren inombords. Det är en jätteskum känsla men samtidigt väldigt härlig! Störst blir känslan när jag ätit grön mat. Och då menar jag bokstavligt talat grön mat, då färgen är just grön. Det spelar egentligen ingen roll om man är vegetarian eller inte. Det är ALLTID bra att äta vegetarisk mat. Alla har säkert hört någon gång att om man äter rött kött så ökar det risken att få hjärt&kärlsjukdomar och cancer. Det är inte sant så länge man äter under 0,5kg i veckan. Men sanningen är att i Sverige äter folk i genomsnitt ca 1,5kg kött i veckan. Svenskar äter alltså 1 helt kilo för mycket och då är kött faktiskt väldigt farligt och chansen att få hjärt&kärlsjukdomar eller cancer i framtiden ökar kraftigt!
 

Vinterinspiration

 
Det har blivit mycket av dessa bilder nu. Men jag kan inte låta bli. De är så mysiga och piggar upp. Jag blir glad när jag ser det här bilderna! De får mej att längta en massa till jullovet. Det är faktiskt bara den här och nästa vecka kvar i skolan. Sen kan vi njuta av att ligga i sängen en hel dag, kolla filmer, läsa böcker, dricka varm choklad, shoppa i mellandagsrean (yey!!), träffa kompisar, träffa släkten, fira jul, fira nyår och åka pulka, skidor eller snowboard! Så underbart det ska bli. Synd att man inte har en kille att mysa med bara...

My goals

Alla tränar vi för olika anledningar. Jag har 5 anledningar till att träna. Alltså 5 mål. Min största inspirationskälla är att få min drömkropp och bli snyggare. Egentligen är det synd att jag sätter det framför att bli hälsosammare och att må bättre. Det är ju bra att jag har hittat en inspirationskälla till träning men det är synd att vi aldrig blir nöjda med oss själva. Beach 2013 här kommer jag!
 

Quote

Bästa quoten på länge! Och den stämmer in på min dag. Jag har varit i skolan och vi har suttit mellan kl 10 och 15 och haft matte nationellt prov. Det var på hela matteboken som vi nu skulle gjort klart på mindre än en termin...!
 
Efter skolan gick jag och en kompis till gymmet. Vi var där sjukt länge men tiden gick fort för vi hade kul! Jag tränade lår, rumpa, mage, rygg och armar idag. Och kondition. Så det blev mycket och nu är jag stolt över mej själv! Så idag har jag både tränat mej snygg och skrivit ett prov. Duktigt eller hur??! Jag är dock osäker om min framtid kommer att tacka mej för resultatet på provet...

Vinter


Fitspo

Det är jag på alla bilder.

Klänning

 
Nu har den äntligen kommit! Älskar den helt sjukt mycket. Den sitter sjukt bra på, eller hur? Dock har jag inte några planer inför nyår ännu men det kommer att lösa sej. Jag vet att vad jag än gör så kommer jag ha sjukt kul! Klänningen kommer från Nelly och kostar 400kr!

Lördag

Bild från igår kväll. Jag var med några av mina närmsta vänner. Vi firade min kompis som fyllde år. Nu har jag firat fyra olika vänner som fyllt år under de tre senaste helgerna haha!
 
Ikväll ska jag träffa en kompis sen har jag inga planer. Förutom att äta cheesecake. Vi har gäster nu och min mammas bögkompisar som är här har med sej en liten chihuahuahund som heter Betty! Så söt!!! Ska nog gå och leka med den och med min lille broder nu. Ha en bra kväll, P U S S   

New in

Idag har jag träffat en gammal vän. Vill inte säga barndomsvän för då känner jag mej gammal men det är vad hon är!  Vi var i stan och kollade på julklappar och saker till oss själva. Snackade även en massa. Sedan kom jag lycklig hem med en ny Odd Molly tröja. Köpte den på Mathilde för 600kr.
 

Laptopskal

Om ni är som jag och tar med er datan överallt och bär runt den i skolan osv då tycker jag att ni ska satsa på att köpa ett finare datorskal! Det blir som en accesoar till dej och din outfit. Jag tycker de färgglada är finast för då livar de upp.
De här är mina favoriter! 
 

Outfit

Perfekta fredagsoutfiten enligt mej. Lagom uppklädd lixom. Ha en bra kväll hörrni nu drar jag på fest! P U S S  
 

New in

Shoppade efter skolan idag. Köpte denna söta bustier idag. Vet inte alls när jag ska använda den men endå. Den är jätteskön, ger stöd åt ryggen haha! Lite kul att bara kunna ta på den ibland och känna sej lite snygg. #instaorre
 
H&M 199:-

Lunch

Jag kommer aldrig kunna beskriva min kärlek till mitt matkort vi har fått av skolan! Så underbart att luncha ute varje dag. Förstå lyxen! Alla 97or och yngre som läser min blogg, börja på en skola som har matkort. Det är verkligen värt. Värmdö är den bästa av de alla I promise.


Önskeoutfit

 
Det är superhett med mindre smycken som inte syns så mycket. Supersnyggt och stilrent! Själv älskar jag guld och har alltid guldiga smycken på mej. Skorna är asballa eller hur?! Dock borde de bytas ut till ett par varmare i dessa vintertider. P U S S   

Älskade fredagar


Outfit

Skjorta - Vero Moda  |  Kofta - Zara  | + svarta jeans på det!
 
Kan inte riktigt kalla detta outfitbilder men det är i alla fall något. De två första bilden är dock otroligt ful då mitt korshalsband sticker fram och jag ser ut som en ordentlig överkristen duktig flicka som har A i alla ämnen. Fast man ser ju väldigt ordentlig ut i dessa kläder annars också, utan korset.

Hälsobomb

Nu är jag hemm från gymmet. Lika duktig som vanligt! Körde 30min spinning, 30min coremuskulator och sen 30min rumpa och lår på maskiner. + Stretch! Nu är jag hemma och har gjort en supersmoothie! Med ägg i såklart. Skippade bananen den här gången för att de innehåller mycket kalorier och det är ju inte bra att äta på kvällen egentligen.
 

Torsdag

Bilder från i höstas
 
Idag var jag i skolan. Bara hälften av alla var där idag också. SL kan ju inte göra något rätt! Bortsett ifrån alla förseningar och inställda linjer så blev klämd i en spärr idag! När jag gick ut från dom till och med...? Det har ju inget alls med snön att göra. Så trött jag blir. Nu är jag hemma och ska plugga matte. Med andra ord: Sitta i soffan med matteboken bredvid mej och kolla på Gossip Girl.

Wanted

 
 

Varm choklad och lussekatter

Signe och jag har bakat lussebullar och myst med varm choklad gjord med kakao, socker och kanel. Perfekt avslut på en snökaosig dag!
 

Dagens wanties

 
Hittade en tjocktröja från Zalando som skulle kunna vara den mysigaste jag någonsin sett! Vill ha! Sen en söt filt i gammelrosa, chillis filtar är helt underbara. Det tredje är ett par tofflor som man kan värma i micron. De innehåller vete så de fungerar precis som en vetekudde. Finns att köpa i bl.a en butik som heter Mique. Mysigare än såhär kan det ju nästan inte bli!   

Snökaos

Det är iskallt, det blåser som fasen, det är dimmigt, snön yr runt åt alla håll, min mascara är smetad i hela ansiktet, mitt hår är lockigt, inte ens hälften av alla var i skolan idag, man öppnar dörren och vips så finns det flera meter snö i hallen, SL har ställt in alla bussturer, tunnelbanorna är sena, tvärbanorna är fullpackade, det går inte att handla med kort för affärerna har tappat kontakten med bankerna???
 
Men jag är glad! Jag och Signe är hemma hos mej. Vi åkte hit på lunchrasten och egentligen har vi fler lektioner men jag tänker fan inte sätta min fot utanför dörren igen...! Jätteskönt att ha en anledning till att missa skolan haha! Nu ska vi kolla på Älska Mig Igen (the wow) och mysa en massor med varm choklad med kanel och grädde. Jag älskar mysiga vinterdagar och framförallt när de spenderas med bästakompisen!
 
Här var det snökaos!

Ett mörkt vinterland

Jag älskar vintern! Så länge det är snö och fint så är det ju mycket bättre än sommar. Räknar dock med svensk sommar då det regnar varje dag menmen... Jag tänker i alla fall njuta av hur fint och mysigt det faktiskt är på vintern! Hoppas snön bestämmer sej för att stanna. Jag och my best friend tog massa fina foton ute i snön. Leker modell svar ja. Jag tänker agera egoist och framkalla några av dessa bilder och ge till äldre släktingar (farmor,farfar,mormor,morfar) i julklapp. Och till mamma och pappa också kanske. Och såklart till mina vänner... Och alla i skolan... 
 
 

Pepparkakshus

Idag var jag i kyrkan och bakade pepparkakshus. Eller det är någon slags pepparkakskyrka, det var i alla fall planen. Men det var jävligt kul och gott, jag åt typ hälften av degen..! Jag måste baka nya lussebullar hemma snart. De jag bakade för en vecka sen är slut! Men det är för att jag äter kanske tre stycken om dagen pga att de är så gooooda!


Nattwolleyboll

Bilder från inatt på Wolleybollen i skolan. Min klass var utklädda till galna vetenskapsmän! Vi vann tyvärr inte turneringen, vilket säkert va mitt fel..! Jag var bättre fotograf än spelare kan jag säga. Men det var sjukt kul och helt galet. Alla var utklädda och skrek och det var hur många som helst där! Jag var hemma halv tre och somnade direkt.


Väskor

Ska önska mej en väska i julklapp och velar fram och tillbaks hela tiden om vilken det ska bli. Nu lutar det mest åt någon av dessa väskor. Men brun eller vit? Vit passar på våren/sommaren och brun på hösten/vintern. Jag vill ju inte känna mej tvungen att välja brun bara för att det är vinter nu. Ni får gärna kommentera vad ni tycker! Den första är från Marc Jacobs och kostar 4000kr och de andra är från Michael Kors och kostar mellan 1400-2000kr har jag för mej.
OCH JA HATERS. Det måste vara en dyr märkesväska tyvärr. Jag köpte en gång en väska på Accent för 400kr och handremmen lossnade från sömmen och gick av dagen efter!!!

Polefit

Nu ska jag åka till skolan. Det är nattvolleyboll och man tävlar med sin klass mot andra klasser och så ska man vara utklädda! Volleybollen håller på mellan klockan 23.00 till 2.00 inatt. Fett kul! 
 
Lägger in lite bilder från poledancingen ikväll. Första tricket skulle ju vara asmegacoolt om jag bara kunde gå ner i split helt, eller hur?! 

Strömavbrott!

Idag var jag i skolan på typ världens roligaste Idrottslektion! Vi hoppade trampolin och gjorde kullerbyttor i luften. Sen åkte jag hem och drack lite oboy när plötsligt ALLA LAMPOR SLOCKNADE! Det blev strömavbrott! Så jag kollade ut och det är i hela söderort tydligen? Så jag åkte tillbaks skolan för att umgås lite med lamporna, det är ändå öppet hus här på Värmdö Gymnasium så det är massa folk här. Är just nu med mina vänner från Kulturklassen. Ska snart åka och träna poledancing, hem och duscha och sen tillbaks till skolan för att spela nattwolleybollturnering! P U S S !
 
Mikki, Signe, Matilda och nån random snubbe

Tips på klockor

Jag har hur många vänner som helst som ska köpa en klocka eller önskar sej en i julklapp. Så tänkte nu tipsa er alla om dessa överdrivet billiga klockorna från märket Regal. Finns att köpa på Ur & Penn. De är ursnygga! (förstå skämtet när jag skriver ursnygga hihi). Jag gillar mest nummer 2, den finns även med rosa band och kostar endast 198:-!!! Alla de andra kostar också under 300kr, helt sjukt! Men passa på att köp de nu. De är ju billiga pga att det är rea.
 
 

Motivation träning

 
Det finns så mycket man kan träna. Först finns det ju massa olika sporter, sen på gym kan man välja massa olika muskler eller kondition att träna. Det som jag tror att de flesta glömmer bort är balans och rörlighet (stretch). Jag själv är ganska vig. Dock kan det verkligen inte mätas med bilderna ovan. Jag tycker att det är så mycket coolare att kunna göra det ovan, än att springa ett maraton eller ta 50kg i bänkpress t.ex.
 
Jag älskar att stretcha. Min kompis jag gymmar med blir uttråkad av min 20 minuters intensiva stretch efter träningen haha. Nu känner jag att jag verkligen vill satsa på att bli vigare och få bättre balans så har nu bokat ett YOGALATESpass (blandning mellan yoga och pilates) och ett BODYBALANCEpass (blandning mellan yoga, pilates och tai chi). Har aldrig testat det så det blir kul!

Marc Jacobs event

Jag och Signe var ju som sagt på stan igår. Helt plötsligt trillade vi in på ett event inne på Marc Jacobs. Vi fick massa gratis cupcakes, smoothies, vitaminwell, hennatatueringar och blev fotade! Den som har den bästa bilden vinner en valfri väska! Så nu håller jag verkligen tummarna för att min bild blev bäst! Fick i alla fall en jättesnygg hennatatuering och så var det skitkul att stå och poosa framför kameran. 
 

Tjejmiddag i en stuga

Hon som hade tjejmiddagen jag var på igår hade strömavbrott i sitt hus så hon hade middagen i en jätteliten stuga med en eldstad i mitten. Så vi grillade vår mat och det var så himla mysigt och annorlunda! Hann dock inte bada badtunna innan jag fick skjuts hem en bit av en kompis pappa. Men det var roligt endå.
 

Tack papi ♡

När jag kom hem från stan så låg ett paket å väntade på mej. Kalla det adventspresent eller decemberpresent eller vad som helst. Det var i alla fall en sjukt fin kofta från Odd Molly! Jag blev jättechockad! Min pappa är verkligen världens bästa.♡

Nu sitter jag på bussen påväg till en tjejmiddag! Vi ska äta mat och bada badtunna. Har aldrig gjort det så det blir väl en upplevelse..! (ursäkta mobilbilderna)


Dagens outfit

| Poncho - VILA | Jacka - 365 Sunshine | Jeans - Gina Tricot | Skor - Primeboots |


Mysig vinterdag

Idag är jag och Signe inne i stan och kollar julklappar och saker till oss själva. Vi har kollat lite i Sturegallerian och nu sitter vi och fikar. Jag tog en tomtelatte, juligt värre! Har även öppnat första luckan i min chokladkalender. Jag har fått en jättefin chokladkalender med en bild på min lillebror på, kan visa er senare! Puss.