Fortfarande sjuk

 
Hej på er! Jag mår inte alls bra men hoppas att ni gör det! Det är så jobbigt för nu när jag väl har tid att blogga så orkar jag inte, annars brukar mitt största problem vara att jag inte har tid. Idag har jag bara legat inne hela dagen och försökt vila ut så mycket det går! Det funkar inte alls då jag mår exakt lika dåligt nu som jag gjorde imorse. Det spränger i hela mitt huvud och jag har lock för öronen. MEN min halsont har blivit bättre så det är alltid något! Det beror nog på all glass jag käkat under dessa dagar, haha...!

Fars jeans blir till shorts

 
Pyssel-Erica har trollat fram ett par skitsnygga shorts från pappas gamla jeans! Jag klippte av dem för några veckor sedan men dom var alldeles för stora, så idag när jag var hos mamma så sydde jag in dem så nu sitter de perfekt. Personligen så tycker jag att de snyggaste shortsen man kan använda i sommar är såna här lite gamla oversizade vintageliknande shorts. Det är inte alls svårt att hitta, ofta har ens föräldrar några gamla jeans man kan klippa till eller så kan man kolla runt i lite second hand butiker. Så snyggt!

Sushi

 
Idag var jag i skolan i ca 30 minuter och kompletterade i kemi. Nu är jag godkänd, pjuuh. Efter det åkte jag hem till mamma och gosade med världens sötaste lillebror! Men nu är jag jätteorolig att jag ska ha smittat honom, stackarn. Nu är jag hemma hos pappa och ångrar att jag ansträngde mej idag, för min förkylning blir sämre då. Men min snälla pappa köpte sushi åt mej, yeyeyeyey. Så gott! Han köpte även en Ben&Jerrys som jag ska hugga in på ikväll, hihi. Är man sjuk så får man, det är ju bra för halsen..!

Look of the day

|    Jeans - Dr. Denim    |    Jacka - Jofama by Kenza    |    Sjal, solglasögon och kofta under - vet ej!    |

Fortfarande sjuk

Typ den här dagens wanties...!
 
Godmorgon älskipälskisar! Jag är fortfarande sjuk, det känns ju som att jag bara blir värre och värre!? Vad fan är det som händer? Det har gått 4 dagar nu och jag blir inte frisk? Jag måste i alla fall åka till skolan endå för att redovisa lite biologi och kemi för min lärare. Jag ligger tydligen emellan två betyg så jag ska försöka höja mej. I kemi ligger jag mellan F och E, haha... Men det ska jag rätta till nu. Förhoppningsvis kommer det att gå fort så att jag kan åka hem och vila så snart som möjligt! Ha en bra dag finisar.♡

Twitter | Vine | Instagram

Twitter @ericaingerstad              |              Vine @Erica Ingerstad              |              Instagram @ericai
 
Följ mej om ni vill! 

Ny Jofama by Kenza

Jofama by Kenza 3
 
Yeeeey kolla vad jag fick idag! Lyckades pallra mej ut till bilen, fortfarande sjuk, så åkte jag och pappa hem till en tjej i Salem och köpte jackan. Vi köpte den second hand så vi fick den för endast 1000-lappen. Kap! I alla fall kap för mej efterom det var pappa som betalade den, mihihi. Jag tror det var som en för tidigt födelsedagspresent, jag fyller ju år på måndag, men pappa sa egentligen ingenting om det. Men jag tänker se den som en födelsedagspresent. Nu är jag glad!!

Sommar outfit

 
Något jag måste införskaffa är en jeanskjol. Jättefint nu till sommaren. Hollister ska ha många fina så jag får väl ta en sväng förbi där någon dag! Annars borde det väl finnas lite överallt. Så sjukt snyggt!

En sugig måndag

|    Jeans - Zara    |    Blus - Saint Tropez    |    Väska - Michael Kors    |    Klocka - Guess    |
 
Hello angels♡ Jag kan börja med att skriva att jag är sjuk som en aids-smittad pensionär på akuten, eller nått sånt. Endå var jag i skolan idag för jag hade saker att göra, men jag gick hem lite tidigare. När jag kom hem så somnade jag såklart, helt utmattad. Så nu har jag precis vaknat (godmorgon haha?) och jag mår sämre än innan. Nu ska jag stänga av datan och sätta på en film eller läsa en bok och försöka överleva, har fruktansvärt ont i hela kroppen. 

Underbara, fina och somriga blusar

Vit 299kr, rosa 349kr - Alice (Belle Shoes)
 
Tydligen så har Belle Shoes öppnat en liten klädbutik som heter Alice i Götgatsbacken, i samma lokal där Belle Shoes låg förut. Vi trodde vi gick in på Belle Shoes men blev ganska förvånade när vi inte såg några skor, haha! Men det fanns sjukt fina kläder, jackor, väskor där inne. Man ville prova allt! Vi lyckades även vara där samma dag dom öppnade så vi blev bjudna på läsk och tilltugg, haha? Ibland har man tur! Signe köpte det rosa linnet som jag också köpte fast i vit, så nu kan vi låna av varandra! 

Outfit

|    Jeans - Zara    |    Blus - Odd Molly    |    Väska - Michael Kors    |    Klocka - Guess    |    Skor - Belle Shoes    |
 
Är helt kär i min sjal, wiiie. Det här hade jag på mej i fredags. Lägger in det nu för jag vet att det uppskattas, och i brist på annat. Snart ska jag visa vad jag shoppade i fredags också, det var två galet fina linnen. Puss! 

Söndagsångest + sjuk

Lite mys från imorse
 
Helgen var ju grym som sagt. Men jag har blivit sjuk. Det var antagligen för att jag och Tove var ute jättesent igår efter grillningen/picknicken och cyklade runt och snackade. Jag har egentligen jättemycket att plugga men så dåligt som jag mår så borde jag inte ens behöva tänka på skolan... Men jag ska försöka plugga lite endå. Livet är hårt! Hela dagen har redan gått åt till att kolla film och dricka té.

En grym helg som vanligt

| 1. Mina amerikanska pannkakor som lunch i fredags | 2. Jag och Signe testade de nya Frapinosarna | 3 & 4. Klassfest! |
 
Mina helger är alltid så händelserika så jag har aldrig tid att blogga! I fredags efter skolan var jag i stan och shoppade och fikade med Signe, efter det mötte jag upp Rebecka och drog på klassfest! Rebecka ska börja i min klass i höst, så därför tog jag med henne så att hon skulle kunna lära känna de andra lite! Jag hade galet kul hela kvällen! Kärlek till min klass  Synd att inte alla var där bara. 
 
Igår (Lördag) var jag i stan med Nippan och hennes kompis Isabelle och njöt av vädret. På kvällen hade jag picknick/grillkväll med mina närmaste tjejkompisar för att fira Emma som fyllt år. Så himla mysigt att träffas (nästan) allihopa, det händer ju inte så ofta längre när vi går i olika skolor! 

Bikini och träningskläder

|    Bikini överdel 149kr, underdel 129kr - Lindex    |    Shorts 129kr, Linne 149kr - Gina Tricot    |
 
Det här är då det jag köpte idag! Fastnade direkt för bikinin, så otroligt gullig och helt min stil! Träningskläderna behövde jag (typ...). Dom är i en jättehärlig färg så nu är jag aaaaaastaggad på att träna, så att jag kan använda dem! Dock så måste jag byta sportbhn till en större storlek för jag tycker den känns trång över mina axlar. Så det ska jag nog fixa imorgon direkt efter skolan när jag ska till stan med Signe! ♡

Imorgon är det fredag

Två bilder från dagen
 
Hej babes! Idag hade jag bara två lektioner i skolan, dock var det 3 timmars håltimme emellan dem så jag drog in till stan med Nippan och några killar från klassen. Killarna köpte fula blommiga skjortor till vår klassfest imorgon, som ska vara en maskerad. Själv köpte jag en bikini och träningskläder. Visar er sen! Nippan köpte trosor som hon sedan visade upp för hela klassen på lektionen, som ni ser på bilden, haha! Imorgon är det fredag och jag är sjukt taggad på klassfesten en kille i min klass ska ha, jag tror det kommer bli grymt. ♡

Questions & Answers

Q - Vart är det köpt? (Affär) var att det är odd Molly men vilken affär?
A - Odd Molly linnet är köpt på Mathilde i PK-huset! 

 

Q - Vilken affär? Asså typ på NK eller?
A - (som ovan) Nej men Mathilde som ligger precis bredvid NK.

Q - Hur har du råd med allt? Du har så mycket dyra kläder / skor / väskor?!?! :0
A - Jag har inte alls så mycket dyra saker som du verkar tro! Men jag shoppar inte lika mycket som jag brukade göra (har inte tid), vilket gör att när jag väl shoppar så har jag mer pengar att spendera :)

Q - Vart finns newyorker? Alltå vet du vart affären finns i stockholm? :) kraaam
A - Jag vet att det finns i Nacka Forum och Skärholmen i alla fall. Du kanske kan kolla deras hemsida? Kram :)

Q - Vad kostade A&f koftan i Danmark? Hur var priserna på A&f? :) svara gärna i ett inlägg!
A - Tjocktröjan kostade ca 800 svenska kronor. Jag vet inte vad du menar med hur priserna var, men dom stod i danska kronor (och euro tror jag) i kläderna så då fick man översätta i sitt huvud. 1 DKK = 1.22 SEK

Q - Vart sätter du ihop bilderna på det där sättet
A - Jag använder mej av fotoprogrammet Picasa 3. Det finns att ladda ner gratis om man söker på google! :)

Q - Du stödjer väll inte kött/läderindustrin?
A - Nej det gör jag inte!!!!! Men jag har lite kläder/skor av skinn redan så det blir väl så att jag gör. Men jag ska köpa en begagnad jacka så då stödjer jag ju inte skinnindustrin på samma sätt... Men bättre att köpa kläder av skinn som räcker restan av ens liv, än att äta upp en biff på 10 minuter och sedan äta en till om några timmar igen.


Dagens klädsel

|    Peplumlinne - Bikbok    |    Väska - Michael Kors    |    Klocka - Guess    |
|    Sjal (vet ej köpt på Gotland)    |    Jeans - Cheap Monday    |    Stövlar - Hunter    |

En bra onsdag

Jag idag på gymmet
 
Hej finisar! Den här dagen har varit riktigt bra! Jag hade bara två lektioner (istället för fyra) så jag slutade 11.00 (istället för 15.00)!!!! Så då drog jag på en gång till gymmet och körde rygg och mage, duktigt Erica. *applåd* Efter det åkte jag hem till min mamma, åt lunch och gosade lite med min lillebror, han har tagit sina första steg nu, så gulligt! Efter det åkte jag till kyrkan för sista ledarutbildningen någonsin, snart ska vi nämnligen ha en cermoni och få våra diplom! Jag har faktiskt haft en väldigt bra dag, och nu ska jag plugga matte, puss ♡

Jofama by Kenza



 
En ny Kenza-jacka är något jag har velat ha sedan min förra blev baxad från en fest. Jag är fortfarande så otroligt ledsen och arg över hur en sån äcklig jävla människa bara kan ta någons jacka sådär! Jag ska hitta den jävla horan och klippa av henoms armar med häcksaxar och sedan spotta hen i ansiktet samtidigt som jag ska säga att hen egentligen förtjänar ett straff värre än döden!!! Nog om det! Jag ska nog köpa en ny. Dom är så stört snygga och kommer antagligen aldrig gå ur modet. Men jag velar mellan att köpa 3'an och 9'an. Jag hade 3'an innan så känns kanske tråkigt att köpa den igen? Samtidigt som det nog är den jag tycker är snyggast. Eller jag vet inte, jag älskar båda två!!! 

Filmklipp från Gotland

 
Jag klippte ihop lite av det jag filmade under Gotlandsresan. Jag suger på at använda Movie Maker men det blev i alla fall någonting. Hatar att man hör mitt garv typ jättemycket ett tag, men yolo. Det var en jätterolig resa och Gotland kan vara den finaste platsen i Sverige. Så mysigt där!

Gotlandsresan

 
Helgen var stört bra! Och det känns nästan som att vi har gjort mer under den här helgen än vad jag gjort de senaste månaderna. Vi har haft olika aktiviteter som 5-kamp, musikquiz, grillning, "skattjakt", bad, osv. Vi hyrde även cyklar och cyklade till alla ställen vi skulle till. Det var jättemysigt att vara i Visby och äta deras berömda saffransglass och shoppa lite. Jag köpte en jättefin sjal som jag kan visa sen! Vi bodde på ett vandrarhem och det var jättelitet och trångt men endå lite mysigt. Sen hade vi jättetur med vädret, ena dagen var det 27 grader i skuggan!!!! Det var en jätterolig resa. 

Ny design inför sommartider?

Signe och jag som försökte ta en "seriös" bild haha
 
Åhh vädret är så himla mysigt och fint! Och det fick mej att börja tänka på att jag behöver en ny header! Eller kanske till och med en hel uppfräshning av designen? Min blogg är rätt grå nu, vilket jag dock tyckte passade rätt bra under vinterhalvåret haha. Men nu vill jag att färg, blommor, solljus och bara ben ska klä min blogg! Jag får väl ta med mej Signe ut någon annan solig dag för att fotografera lite hihi! 

Benpass avklarat!

 
Eftersom att jag är "ledig" idag så passade jag på att dra till gymmet. Det är så skönt väder ute så jag cyklade faktiskt dit! Det tog bara 10min och blev som en uppvärmning innan uppvärmningen lixom, haha smart ju?! Väl på gymmet körde jag 15min uppvärmning på Crosstrainer och sedan ben och rumpa -övningar med vikter och på maskiner. Så nu är jag nöjd! Dock börjar jag komma in i en period igen när jag tycker att jag är så otroligt tjock. Jag vet att jag inte är det, jag är faktiskt underviktigt till och med... Men det enda jag ser är klumpen på min mage och mina mjuka dallriga ben. Usch nej fy. Jag försöker tänka på annat men ibland är det väldigt svårt bara.

Måndag | Hemma från Gotland

Två instagrambilder från Gotlandsresan 
 
Hej! Igår kom jag hem från Gotland och jag ska skriva lite om det när jag skaffat mej en ny mobilladdare så jag kan lägga in lite foton! Idag är min klass på vandring och övernattning ute i skogen. Jag tyckte att det verkade kul till en början men när det visade sej att inte så många av de jag umgås med skulle följa med så bestämde jag mej för att också stanna hemma. Fast största anledningen att jag inte följer med är för att jag har gräsligt mycket att plugga, så jag skulle inte hinna! Jag har ju inte kunnat plugga något under helgen när jag var på Gotland. Det känns endå lite synd att missa vår första "wannabe klassresa", men nu är det som det är. Jag är i alla fall ledig imorgon så nu ska jag låtsas att det är lördag och njuuuuuta lite av livet (läs plugga!). Puss på er! 

Juiceglass

 
Förra veckan hade jag ett stort sug utav glass fast jag ville inte äta något onyttigt. Jag tänkte att jag skulle göra egen yoghurtglass, men vi hade ingen yoghurt hemma och jag orkade inte gå och handla. Så jag gjorde nog det lataste alterntivet man kan komma på, jag hällde bara vanlig juice i några isglassformar vi hade hemma och nu så woila - is-juice-glass! Jag gillar egentligen inte isglass men den här var ganska god. Det är ju ett bra och nyttigt alternativ till vanlig glass eller godis osv. Sen tror jag man kan göra det mycket godare genom att mixa juicen med riktig frukt och sen frysa det! Jag ska fortsätta göra det här i sommar!
 
(Förresten så är jag hemma från Gotland nu, men min mobil är död och jag har tappat bort laddaren så jag kan inte lägga in bilder därifrån än! Men jag ska fixa det ikväll när jag köpt en ny laddare)

Inredning

 
Jag målade ju om i mitt rum för ett tag sen och köpte lite nya textiler osv. Men det är faktiskt inte helt klart än. Jag ska köpa lampan på bilden och sen vill jag jättegärna ha en kandelabra! Helst en så stor att den står på golvet, så fint och mysigt ju! Det finns ganska många på In&Finn som är till bra pris. En sån där pall skulle också sitta fint. Jag har ett konstigt tomt utrymme vid en vägg i mitt rum där en av dedär pallarna skulle vara jättefina. Så fint att dom är rosa också!

Bekännelser

 
♡ Min favoritläsk är trocadero, då nu & föralltid!
 
♡ Vill verkligen inget hellre just nu än att åka utbytesår till USA eller Australien.
 
♡ Jag får huvudvärk när det regnar. (det har något med lufttryck, typ nederbörd, att göra)
 
♡ Jag tycker att tiden går för fort och jag är faktiskt väldigt rädd för framtiden.
 
♡ Jag har fått en big crush på Cody Simpson, åhhh kärlek!!!
 
♡ Jag är rädd för att gå upp i vikt eller lägga på mej lite fett...
 
♡ Jag har jättedåligt pigment och har alltid jättesvårt att bli brun.
 

Snart min födelsedag

 
Jag fyller år om snart 2 veckor men vet inte alls vad jag ska önska mej!? Mina föräldrar har frågat några gånger men jag har inte kunnat svara dom. Det finns så mycket jag vill ha men samtidigt inget jag vill ha mer än något annat! Så jag har jättesvårt att bestämma mej. Jag har kollat runt på lite hemsidor för att hitta lite inspiration om vad jag kan säga till dem. Jag skulle nog vilja ha Japan Knit koftan från Hunkydory i beige, den är så fin!

Outfit

|    Blus - Sally&Circle    |    Väska - Michael Kors    |    Jeans - Dr. Denim    |    Klocka - Guess    |
 

Mot Gotland

Jag idag
 
Ikväll åker jag till Gotland med kyrkan, det är avslutning på vår ledarutbildning. Jag tror faktiskt att det kommer bli jätteroligt. Det ska vara sjukt bra väder där i helgen, 20c* lixom! Och det är så himla fint och mysigt på Gotland och i Visby ju! Jag vet inte riktigt vad vi kommer att göra för saker än, men på packlistan står det cykelhjälm så jag antar att vi kommer cykla en del! Jag kommer hem på söndag men har gjort några tidsinställda inlägg under helgen, kanske även mobilbloggar vem vet, så fortsätt kika in här hörrni! 

Önskeoutfit

 
 
Det här är väl just nu min absoluta drömoutfit. Jättesöt men endå lagom uppklädd. Väskan är verkligen to die for och skorna har jag suktat efter ett långt tag! Jag funderar på att köpa dem, men de kostar ca 1500kr (minns inte exakt) så jag vet inte om jag tycker att det är värt det. Ballerinaskor slits ju så lätt. Men vi får se, jag fyller ju faktiskt år snart! ;) 

Outfit

|    Linne - Tally Weijl    |    Jeans - Dr.Denim    |    Skärp - Lindex    |    Klocka - Guess    |    Väska - Michael Kors    | 
 
Jag hatar att döpa inlägg till "outfit" det låter så otroligt töntigt haha! Men så här såg jag i alla fall ut idag. Jag ska väl njuta av den här sista tiden i jeans då det förhoppningsvist snart är så varmt att man kan ha shorts och kjol varje dag. Sommartider.

Mmmmmm frukt

Jag älskar att äta nyttigt! I sommar ska jag fan börja träna skitmycket, medan alla andra tränar inför sommar så kommer jag att träna på sommaren. Det är inte förrän då jag faktiskt kommer att ha tid, haha.
 
Hej finisar! Imorse gick jag till skolan och trodde att jag skulle sluta vid 3, men det visade sej att jag slutade direkt efter vårt nationella prov, alltså vid 11! Fatta vad skönt! Så då gick jag på en gång till Hemköp och köpte med mej massa god frukt hem med mitt matkort. Så nu sitter jag i soffan och äter gott och chillar bara. Nu ska jag skriva klart en skittråkig text om det gamla slavsamhället i Kongo, som jag har 20min redovisning på imorgon. Så trevligt!!!!!! Not :( 

Tisdag

Jag imorse och igår när jag och Vendela lite random träffade Zara Larsson i gullmarsplan, haha fanbild!!!
 
Hej på er! Igår och idag har jag verkligen inte gjort något speciellt, har varit i skolan och i stort sett pluggat hela kvällarna. Idag var jag på ett sommarjobbsmöte. Jag ska jobba på Carema vård och omsorgsboende i sommar. Jag har velat ha ett jobb i flera år men idag när jag var på det där mötet flippade jag typ ur och fick lust att bara dra där ifrån. Jag vill egentligen inte slösa min ledighet på att jobba. Även om det faktiskt bara är 3 veckor. Så det var därför jag hade panik. Känns som att min sommar kommer försvinna så fort! Jag vill inte ha så många planer inför sommaren, jag vill bara spontant kunna göra en resa dit jag vill när som helst. Fattar ni? Men nu kommer jag inte kunna det... Men jag skrev på anställningsavtalet endå. Yolo lixom. 
 
Btw så ska bloggningen bli bättre. Men det jag vill att NI ska göra är att kommentera kommentera kommentera vad ni vill läsa om! Kanske mer outfits, träning, klädcollage, inredning, poledance, bekännelser eller olika tips? Jag skriver också nu väldigt mycket om min egen fritid, vad tycker ni om det? Är det jobbigt? KOMMENTERA.

Lovet

Sleepover partypeople!
 
Nu är det söndag kväll och jag ska gå och lägga mej. Jag har haft ett jättebra litet lov. Jag har festat, hängt i stan, träffat massa vänner osv. Igår var jag på film-mys-kväll hos Mikki med några vänner. Signe och jag åkte dit i färgglada mjukisbyxor och ögonmask på huvudet, snacka om att alla stirrade konstigt i gullmarsplan och på bussen haha! Där kollade vi på en skräckfilm, åt godis, rökte vattenpipa, hade kuddkrig, rev hela huset och var uppe till halv fem. Det var verkligen en typical sleepover, jättemysigt! 

Outfit

|    Linne - Bikbok    |    Shorts - Miss Two (köpta utomlands)    |    Skor - Primeboots    |    Klocka - Guess    |    Väska - Michael Kors    |
 
Vädret är ju galet. Det var ju aldrig någon vår, det gick direktt från att vara vinter till att bli sommar. Men man kan ju inte klaga. Igår hade jag på mej shorts och linne och frös inte alls! Och då var jag endå utomhus med min kompis Laura hela dagen i 7 timmar. Vi promenerade mest runt på söder och köpte med oss pizza som vi åt i en park. Det var jättemysigt och på kvällen drog vi på fest i en skitfin villa, så det var en bra dag!

Nya ballerina

Belle 199:-
 
Dom här köpte jag i stan i torsdags. Jag älskar ballerinaskor, så sjukt söta ju! Ballerinaskor är något man inte kan ha för många av, eftersom de endå slits ut så snabbt. Om jag känner mej själv så kommer jag säkert att köpa fler par i vår/sommar!

Cherry blossom

 
Hej finisar! Igår hann jag inte blogga för efter skolan åkte jag till kyrkan för lub, sen direkt efter det träffade jag Tove och vi blev spontant bjudna till en fest så vi drog dit. Festen var rätt stel men whatever, jag hade endå rätt kul! Jag kom hem och somnade ungefär vid 3. Sen imorse steg jag upp vid 8, efter bara fem timmars sömn (skönt...) så mötte jag Julia. Vi åkte till kyrkan och var där några timmar för att medverka i högmässan, det ingår att göra sånt i vår utbildning. När mässan var klar så drog vi till stan och shoppade lite och käkade sushi! Senare så mötte jag upp Signe och Mikki och vi var lite i Kungsan och Humlegården och chillade. En skitrolig sak som hände var att en fågel bajsade jättemycket på Mikki haha!
   Hoppas ni har haft en fin dag, jag älskar vädret, sjukt varmt! ♡

Sol

Picknick med Nora innan skolan, mysigt!
 
Jag älskar vädret!! Den har dagen har kännts jättekonstig, vet inte riktigt varför. Det kanske är för att det helt plötsligt gick från att vara vinter till att bli värsta sommaren? Eller för att bussen jag har åkt varenda dag de senaste 7 åren har bytt hållplats i gullmarsplan? Eller för att min enda lektion idag var spanska nationella hör&läs och jag fattade typ ingenting haha. Överdrivet svårt! Annars har jag ikväll varit och tränat poledance. Det gick inte alls bra idag, jag var jättesvag. Säkert för att jag fortfarande är lite sjuk och för att jag inte tränat på två veckor. Nu är det sent och jag undrar varför jag fortfarande är uppe, godnatt! ♡

Tisdag

|    Jeans - Dr. Denim    |    Cardigan - H&M    |    Linne (under) - Sally&Circle    |    Skärp - Lindex    |
 
Idag börjar jag 13.15 och har två spanskaprov och sen slutar jag vid halv 4... Jätteirreterande att vi inte kunde börja tidigare och sluta tidigare tycker jag. Ikväll har jag poledance, jag är fortfarande sjuk men jag tänker gå på den endå! Snart ska jag åka och möta Nora. Vi ska käka lite lunch innan vi åker till skolan för proven. Det är jättefint väder så jag har lust att ha picknick eller något liknande! Ha en bra dag, puss 

Måndag

Jag tar garanterat för mycket foton av mej själv... 
 
Efter en dag som denna då jag inte gjort någonting, så hoppas jag verkligen att jag kan bli frisk snart. Jag har jättestark träningsmotivation så det har kännts ganska deprimerande att inte kunnat träna hela förra veckan. Men imorgon kväll har jag Poledance som jag hoppas jag ska orka med! Nu ska jag kolla lite Gossip Girl, puss puss ♡

Sjuk

Just nu 
 
Hej vänner! Idag har jag bara legat i sängen och kollat film. Jag var sjuk förra veckan och nu har jag typ blivit sjukare, jag borde nog inte gått ut i helgen. Jaja, vad ska man göra. Pappa har också blivit sjuk men han var endå snäll och gick till affären och handlade jordgubbar och glass till mej, yey. Nu ska jag nog ta och öva lite spanska. Jag har nationellt prov imorgon, hör&läs, och jag har hört att läs-delen var skitsvår! 

Outfit

|    Byxor - Zara    |    Linne - Tally Weijl    |
 
Jag hittade de här byxorna hos min mamma igår. Jag blev jätteförvånad för de satt bra på mej. Senaste gången jag använde dem så minns jag att jag inte alls gillade dem. Men nu kan jag börja använda dem! 

Söndag i Kungsträdgården

 
Hej på er! Jag har haft en sjukt bra helg. I fredags var jag i stan med Signe och på kvällen var vi på ett utekrök i Långsjön. På lördagen var jag hemma lite med min älskade lillebror och på kvällen var jag på fest med Signe och Nippan hos en kille som gick i min klass i högstadiet. Det var skitkul! Idag har jag varit med Josefine. Vi har mest bara suttit i Kungsträdgården och solat och ätit glass. Jättemysig dag! Jag älskar vädret!!

Shopping

Blus - Sally&Circle 199:-    |    Kofta - Joy 499:-
 

Pikétröja - Abercrombie&Fitch ca 500:-    |    Tjocktröja - Abercrombie&Fitch ca 800:-
 
Kimono - New Yorker 199:-    |    Pjamasshorts - New Yorker 95:-
 
Bikini - New Yorker överdel 139:- underdel 89:-    |    Bh 199:- och trosor 79:- - H&M    |    Trosor - Gina Tricot 149:- /3st
 
Det här var det jag köpte i Malmö och Köpenhamn! Jag är jättenöjd. Dock så borde någon sätta en gräns på mitt konto eftersom jag gjorde av med 4000kr på 5 dagar haha, ganska stört... 

Malmö

 
Hej finisar! Nu är jag hemma i Stockholm igen efter att ha varit i Malmö i 6 dagar. Jag bodde hos min kompis Katarina och vi hade det jättemysigt! Jag hade inte träffat henne på 10 månader så det var sjukt kul! En dag var jag i hennes skola och annars har vi varit i Emporia (som är skandinaviens största shoppingcentrum), i Köpenhamn och med min andra kompis Irma som också bor i Malmö. Jag firade även Valborg där och då var vi en sväng förbi Lund över dagen och på kvällen var vi på en strandfest. Jag har i alla fall haft det sjukt bra där borta. Jag tycker det är jätteskönt att resa bort ibland, ta en paus från sin vardag och sina rutiner. Det behöver inte vara utomlands eller något. Utan bara till en plats eller en person du tycker om. ♡