Påskdagen

 
Hej på er! Jag sov som sagt på soffan inatt och vaknade flera gånger av att min katt sprang runt och jamade, suck! Imorse vaknade jag även med ont i ryggen haha. Snart är mitt rum klarmålat! Pappa fixar det sista just nu och jag ska dra ut och möta Verre! Vi ska kolla i lite affärer och jag ska köpa några påskägg. Vilken dag är det man ska byta ägg egentlgen???

Påsklov

Dagens välförtjänade frukost efter en lång sovmorgon!
 
Hej! Igår fick jag påsklov! Vi firade med att äta pizza till lunch i skolan, och efter skolan var jag med mina bästa tjejkompisar och åt middag, spelade spel och bara snackade en massa! Ett tips till er som har ett lite större kompisgäng, är att ses allihopa och ha en spelkväll! Ni vet så som alla 40plussare har? Det är faktiskt väldigt underskattat då det egentligen är skitroligt! (Favoritspelet är "Med Andra Ord"!) Jag tog en taxi och var hemma vid 1. Det var i alla fall en riktigt bra kväll och start på lovet.
 
Imorse tog jag en lång sovmorgon! Eller den var lång för mej, jag gick upp vid 11 och gjorde en skitgod frukost. Sedan satte jag och pappa igång att renovera mitt rum. Vi flyttade ut alla saker, tvättade väggarna och började sen måla! Det behövs målas ett lager till men det ska vi göra imorgon. Nu ska vi mysa och titta på någon film, och inatt ska jag sova på soffan. Fyyyy så obekvämt :(

Godmorgon

Jag som har lite svårt att lämna sängen och mina fina kisse som hjälper mej välja kläder (...eller vad hon nu gör)!
 
Idag har jag matteprov, men vet ni? Det gör ingenting eftersom idag när skolan slutar så börjar påsklovet!!!! Då ska jag hem och spackla lite i mitt rum, och ikväll ska jag träffa brudarna! Vi ska laga middag och äta hos Vendela, sedan kanske vi drar på fest? Hur kvällen än slutar så vet jag att vi kommer att ha kul i alla fall! 

Naturlig sminkning

Jag har nu suttit och pluggat matte i 6 timmar... Men nyss gick min pappa och la sej och jag har kört fast på några uppgifter och vet inte alls vad jag ska göra! Jag behöver verkligen hans hjälp. 
 
Jag tänkte i alla fall berätta att jag har bestämt mej att nu till vårtider, dra ner på sminket lite! Om jag sakta men säkert vänjer mina vänner och andra i min omgivning att se mej med mindre och mindre smink, så kommer ingen att få en chock den dagen jag visar mej helt osminkad haha! Idag hade jag endast på mej kastanjevatten, lite rouge, ögonbrynspenna och mascara på övre fransraden. När jag bara hade mascara där uppe så såg jag jätteannorlunda ut än vad jag vanligtvis gör, på ett bra sätt tycker jag. Det var flera personer som faktiskt trodde att jag hade lösögonfransar eller gjort en förlängning! På sommaren kommer jag även kunna strunta i kastanjevattnet och rougen. Jag tycker det är jättefint att sminka sej naturligt, hatar översminkade orroz...

Outfit

|    Tröja - Hollister    |    Jeans - Zara    |    Stövlar - Hunter    |    Väska - Michael Kors    |    Klocka - Guess    |
 
Slänger in lite outfit bilder så att ni kan ha något att inspireras av kanske! Ser ni mitt nya fina iPhoneskal? Det syns inte så bra på bilden, men det är i alla fall glittrigt! Jag beställde nämnligen lite saker från fyndiq.se i helgen och nu har alla skal förutom ett kommit. Jag hade tänkt fota och visa bild när alla kommit, men ett av skalen som kom var helt trasigt! Snacka om att jag blev arg?!? Någon postgubbe måste ha trampat på förpackningen! Jag stör mej helt sjukt på hur dom som jobbar på posten hanterar posten. När jag får vykort från min farmor så har de stämplat rakt över hennes text, så det går inte att läsa? -.- Respektlöst, dööööö.

Onsdag

Dagens lilla plugg-snacks!
 
Hej på er! Sitter just nu och pluggar lite matte. Jag har prov imorgon!!!!! Jag orkar seriöst inte med fler prov nu, jag har redan haft 4 matteprov den här terminen, morgondagens prov blir nr 5... Jaja! Annars har det varit en bra dag. Jag hade sovmorgon så jag började kl 10, superskönt. På lunchen tvingade jag med Signe till en vegetarisk restaurang. Jag gör så himla bra och fina saker för världen! :') 

Accesoarer till våren

Sjalen - 79kr och skärpet - 249kr. Från Lindex!
 
Jag älskar mina två nyinförskaffade våraccesoarer! En vit och enkel sjal och sedan ett snygg läderbälte. Jag älskar dem och kommer använda dem flitigt nu i vår! Jag älskar att köpa accesoarer. Det är endå bl.a. dom sakerna som mest kommer till användning. Solglasögon, väskor, mössor, sjalar, armband, klockor, örhängen osv använder man ju varje dag under säsong! Det piffar faktiskt upp vääääldigt mycket och det brukar man ju inte tänka på när man är och shoppar. Tänk er vanliga blåa jeans och en helt vanlig vit tröja, skittråkigt eller hur? Men det tillsammans med det här skärpet och den här sjalen + lite smycken + solglasögon + en väska, skulle ju vara skitsnyggt! Love it! 

Mirakeloljan

 
Jag kan starkt tipsa er om den här oljan för håret! Jag har använt den i snart ett år nu och jag älskar den! Den återfuktar torra längder, frissiga hårtoppar osv, och gör håret lent och mjukt. Jag brukar ta den i mitt hår när jag har tvättat det, när det är handdukstorkat, för då går det jättelätt att borsta ut. Annars funkar det jättebra att ta det när håret känns torrt, eller innan man plattar/lockar/fönar. Oljan finns att köpa på Åhléns och vissa hårsalonger (kanske även kicks?) för ca 350kr. Det låter ganska dyrt men det är sååååååå värt! Jag skulle kunna ge alla pengar i världen för denna mirkalolja! ♡

Tisdag

Första gången på typ en månad som jag blev nöjd med några egobilder
 
Idag har varit en bra dag eftersom jag har varit ledig! Eller egentligen hade vi en frivillig mattelektion eftersom vi har prov på torsdag, men jag pluggade hemma istället. Jag var även en sväng förbi liljeholmen och köpte en ny Maroccan Oil eftersom jag i panik märkte att min var slut i söndags. Annars har jag bara chillat lite med min katt. Nu ska jag fortsätta plugga lite matte, vet ni hur sjukt långsamt jag pluggar? Jag gör typ en matteuppgift på 40min, det är helt stört. Jag vet fan inte hur man gör när man pluggar!?!?! 

Kom sommar

 
Ni kan inte förstå hur jag längtar. Jag vill bort från Sverige och aldrig komma tillbaka. I sommar ska jag till Grekland i 2 veckor. Men någon gång i framtiden ska jag resa bort, utan något måste att behöva återvända hem. Åh vad jag längtar till ett land, till typ ett liv, där solen alltid skiner. ♡

Poledance

 
Lite inspiration till mej själv och ni andra där ute som tränar polefitness! Jag har lite träningsabstinens nu när jag är hos pappa. När jag är hos mamma så tränar jag åtminstonde lite varje dag på min stång. Men imorgon börjar en ny pole-kurs, så då får jag träna! Längtar redan, hihi! 

Våffeldagen

Ma wåffla ♡
 
Idag är det ju våffeldagen! Har ni ätit några våfflor? Jag åt bara en, sen blev jag mätt. Men nu börjar jag bli lite hungrig igen, hmm? Jag hade egentligen velat lyxa till våfflorna med nutella, glass och jordgubbar. Men jag orkade inte gå och handla så det fick bli ett fettsnålare alternativ med vaniljkvarg och bär, supergott det också! 

Dagens

Mitt ansikte ser seriöst ut att ha fått en stroke så därför får min outfit posera utan mej, detta hade jag på mej idag!
|    Jeans - Hollister    |    Tröja - Odd Molly    |    Skor - Ugg Australia    |
 
Hej vänner! Kemiprovet idag gick skit, så jag drog hem efteråt för att sörja lite. Var endå inte i form för idrott som var den enda lektionen vi hade efter, jag tror jag håller på att bli sjuk. Resten av dagen har spenderats i sängen med matteboken. Jag dör snart, är så jävla trött på livet. Hoppas att påsklovet kan bota mej! 

Avokado

 
Säger godmorgon med en bild på frukosten jag äter just nu. Feels good to be healthy! Snart ska jag till skolan, jag har kemiprov och jag har en känsla av att det inte kommer att gå så bra... Kemi är mitt svagaste ämne :( Önska mej lycka till och hoppas ni får en bra dag! Det är ju faktiskt bara idag + 3 skoldagar till sen är det lov! ♡

Helgen

Måste börja med att säga att ni självklart inte ska sluta läsa min blogg! Ni vet ju att även om jag uppdaterar dåligt så är det ju sjukt värt ;) Men jag ska bättra mej!
 
I fredags var jag på en lokalfest, samma som jag var på för ca en månad sen. Jag kan säga att det inte alls var lika kul som första gången, det var "äckligt" folk den här gången. Massa äckliga killar som försökte våldta en på dansgolvet och massa orroz som spydde. Nej fyfan inte okej, blä så drägg! Men jag hade kul när jag var med folk jag kände, vilket var rätt många! I lördags var jag i stan med Tove och fikade, det var länge sen så det var mysigt! På kvällen kom Signe och Henning hem till mej och vi firade earth hour med tända ljus, godsaker att äta och en läskig skräckfilm. En bra helg. ♡

Spring feelings

 
Köpte en ny kofta från Odd Molly i veckan! Den kostade 1800kr men jag fick den för 1400kr! Jag vill skriva att det var ett riktigt kap, men njaaa den var ju fortfarande dyr. Men whatever jag älskar'n! Ballerinaskorna längtar jag efter att få börja använda! Dom köpte jag i en jättegullig skobutik på Malta förra sommaren. So much love. 

iPhone 5

 
Kolla vad jag fick igår! Såååå happy! Den är så snabb, bra, fin. Kameran är helt underbar också! Den senaste månaden hade min iPhone 4 helt lagt av, klockan stannade ibland, jag fick inga notiser om att jag fått sms, varenda appjävel kastade ut mej, kameran tog bild 5 sekunder efter att man hade tryckt, hemknappen fungerade inte och den tog typ 2minuter på sej att bläddra från ena sidan med appar till den andra. Så jag gick runt och konstant klagade på att den vägrade göra som jag ville, så pappa löste problemet och överraskade mej med 5'an! Det var verkligen behövligt...! 

Back on track

Jag vill ha vår!
 
Hej vänner! Jag har varit lite off de senaste dagarna. Inte bara mot bloggen utan mot typ livet, haft lite brist på inspiration. Jag bodde ju även hos min mamma som jag inte brukar göra så ofta. Och då tog jag all min fritid till att träna poledance på min stång som jag har där i mitt rum, hihi. Men nu är jag hos pappa och har inget att göra när jag inte orkar plugga, så då kan jag lika gärna blogga! 
 

Älskade träning

Jag i en s.k. Gemini!
 
Idag har jag varit i skolan, det var faktiskt riktigt kul. Vi redovisade vår molekyldans för några 9-åringar som kom och kollade på. Alla danser var jättedåliga haha... När jag kom hem från skolan så tränade jag lite på min pole. Dock så värmde jag inte upp tillräckligt länge, så jag hade lite svårt att fastna vilket gjorde att jag lätt gled neråt. Men endå lika kul! Lyx att jag kan träna pole när jag vill!
 
Nu sitter jag och kollar på Ullared. Det är nog mitt absoluta favoritprogram på tv (efter bonde söker fru), haha! Lite patetiska människor som shoppar lite patetiska grejer, härligt bara! Skulle jättegärna vilja åka dit faktiskt, kanske ska planera in en campingsemester till Ullared i sommar? x)

Vårkänslor

Converse 499:- köpta på Footlocker
 
Köpte dom här när jag var i stan med Clara igår! Jag börjar alltid varje vår med att köpa ett par nya vita converse, det är en skön känsla att få inviga första vårdagen med ett par sprillans nya. Så nu står dem här i mitt rum och väntar på att den sista snön ska smälta! Jag har storlek 35 så jag fick dem billigare eftersom jag köpte barnstorlek, lucky me. 

Pannkisar

 
Godmorgon finisar! Startade denna dag med lite proteinpannkakor, vaniljkvarg+hallon, blåbär och banan! Lyx! Idag mår jag faktiskt inte alls bra, har ont i huvudet och känner mej jättekonstig... Jag har legat i sängen i 2 timmar nu på dagen och halvsovigt och hallucinerat att folk kommit in i mitt rum och undersökt mej, skitläskigt. Men jag ska försöka plugga lite. Kanske även träna lite senare om jag känner mej bättre. Ha en bra dag ♡

Gårkvällen

 
Hello fränds. Igår kväll drog jag på fest med Signe, Nippan med flera! Jag hade ju bestämt att inte dricka efter förra helgen haha, så jag drack endast ett glas vin och en halv starkcider och var bara glad endå och hade kul! Resten av folket var båda jättefulla och höga så det var inte så kul... Jag tror inte jag tål fulla människor om inte jag själv också är det haha, så jag blev på jättedåligt humör pga. att alla var så jobbiga, fyyyyyyyy. Så jag och Signe åkte hem. Vi köpte chips och dipp på vägen och när vi kom hem kollade vi på slutet av en film som gick på tv. Nu ska jag åka och möta Clara i staaaan! Det är en tjej som jag lärde känna när jag var i Åre med kyrkan. ♡

VAD JAG SKA GÖRA UNDER HELGEN

Jag älskar att det har varit sol i en vecka i streck nu! Bild från förra fredagen
 
Hej finisar! Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag var ledig från sista lektionen vilket var sjukt skönt! Nu ska jag skriva en bokanalys som ska vara inskickad innan kl 18 ikväll. Efter det ska jag möta upp mina vänner för att dra på fest! Jag får så konstiga kommentarer ibland, fick en kommentar som var "KAN INTE DU SKRIVA VAD DU SKA GÖRA UNDER HELGEN?". Så javisst kan jag skriva lite hahaha... Ikväll ska jag på fest, imorgon ska jag träffa 3 olika kompisar olika tider under dagen, blir förhoppningsvis lite shopping och fikamys då, och på söndag ska jag plugga som alltid. Hoppas ni får en grym helg, puss! ♡

Migrän

|    Jeans - Only    |    Kofta - Select    |    Linne - Hollister    |    Klocka - Guess    |
 
Hej vänner! Idag har jag inte alls mått bra. Jag försökte dölja det i skolan, för mej själv alltså. Men när jag kom hem så bröt migrän och världens trötthet ut. Jag kunde inte ens somna trotts att jag var helt utslagen! Så jag låg och gjorde ingenting hela eftermiddagen och mådde dåligt, så jag orkade inte blogga tyvärr! Nu ska jag dricka lite proteinpulver blandat med vatten och sen sova, måste ju tagga till fredagen imorgon! Ska förmodlingen på fest med vänner från klassen, yey! 

Halva veckan avklarad

Elsa och jag! (klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg!)
 
Hej finisar! Förlåt för uppdateringen men jag har haft fullt upp. Jag var i skolan och slutade 3, då åkte jag hem och lämnade grejer, mötte upp Elsa och drog till Ledarutbildningen. När vi var där märkte vi att vi hade nästan likadana kläder på oss, haha. Så då var vi ju självklart tvungna att be någon fota oss, hihi! Det roliga är att jag och Signe också hade nästan likadana kläder på oss idag... Hon hade vita jeans + svarta hunters och det hade jag meeed. Sååå nu är ju frågan, har jag så nära vänner så att vi tänker samma sak utan att veta om det? Eller är vi bara jätte-mainstream och klär oss likadant som resten av Sverige? I alla fall, sitter och dricker thé med mamma nu. Det låter kanske jättemysigt men det är hemskt, hon anklagar mej för att röka och för att ha sovit i mälarhöjden? Wtf?? Inget av det är ens sant!!! Fyfan vad arg jag blir nu.

Gym, check

"Ta en bild på mej nu, så jag kan komma ihåg hur vig jag var när jag blir gammal"
 
Gymmade med Nathalie idag! Vi körde massa ben och rumpa men även lite rygg, mage och armar. Kommer inte ihåg maskinernas namn så jag orkar inte skriva ut allt vi gjorde. Vi gjorde i alla fall både maskiner och fria vikter. Till sist alltid en låååång stretch, hihi love it! Jag blandade mitt proteinpulver med vatten i omklädningsrummet efteråt, det var första gången jag INTE tyckte att det var sjukt äckligt eller fick spyreflexer! Jag tyckte bara att det var ~lite~ äckligt... Så det går framåt! Jag tycker mitt proteinpulver är jättebra, men jag rekommenderar det verkligen inte just för det är så jävla äckligt, fyyy haha. Nu ska jag sova, 8 timmars sömn varje natt är ju mitt nyårslöfte. 

Nostalgi

 
Nu är jag äntligen hemma från skolan! Det var en jättejobbig dag eftersom vi satt vid datan i 5 timmar och gjorde samma sak hela dagen, nämnligen designa våra reportage. Nu har jag sjuuuukt ont i ögonen och huvudet haha. Jag har precis värmt lite hallon och blandat med vaniljkvarg som vi hade hemma, mums! Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska kolla på Eva och Adam serien som jag har laddat ner, nostalgiiiii! 

Tisdag

~ Bild från i fredags ~
 
Godmorgon! Just nu sitter jag i skolan, jag har varit här i 45min utan att ha gjort någonting alls. Jag väntar på att få tillgång till en usb-sticka så att jag kan installera ett program. Så jag kommer antagligen fortsätta med att göra ingenting i 45min till. Det här kan man verkligen kalla seg dag! Jag slutar vid 5 också... Men då ska jag gymträna med Nathalie. Jag ska köra ben, rumpa, mage och rygg! Laddar inför beach 2013 ;) ♡ 

Jag typ tror det är sommar...

|    Linne - Hollister    |    Jeans - Gina Tricot    |
 
Måndagen avklarad! Check. Dock inte riktigt än, jag måste plugga hela kvällen. Jag ska skriva klart ett repotage på 5500 tecken, fyfan! Annars har jag varit i skolan, jag hade rätt kul så dagen gick väldigt fort! :)

Fitspo

 
Hej på er! Idag har jag varit ute och joggat. Fatta hur stoooolt jag är nu, hihi. Det har varit så himla fint väder idag och jag ska försöka komma igång med att vara ute och springa några gånger i veckan. Mitt mål just nu är 2 gånger i veckan. När jag har klarat det ett tag så kan jag öka. Dom säger ju att man inte ska sätta upp för svåra mål i början, för att då kommer man att tröttna. Jag har i alla fall blivit väldigt motiverad till att träna nu när det börjar bli vår och soligt ute! Dags att börja deffa till sommaren kanske? ;)

New in ♡

Bh - H&M 79:-    |    Trosor - H&M 49:-    |    Träningstights - Stadium 299:-
 
Igår var jag på stan med Verre. Jag köpte söta underkläder på rea (yeeey), träningstights och en ny mascara. Egentligen var allt nödvändigheter som jag behövde så det var en ganska tråkig shoppingrunda. Jag skulle vilja ta en shoppingrunda där jag bara spenderar massor av penger på söta vår och sommarkläder! 

Fruktfrulle

Jag har inte alls svårt att välja bilder att lägga upp...
 
Godmorgon finisar! Igårkväll var jag på en fest med Signe och Nippan. Det var även fler från skolan där vilket var kul! Jag träffade också folk som jag har varit på kollo med för flera år sen, haha. Det var dock lite läskigt eftersom jag varit på fest i exakt det där radhuset för ett och ett halvt år sen, så man kan säga att jag var på samma fest IGEN och det har aldrig hänt förut, haha! 
 
Imorse när jag vaknade så mådde jag så jääääävla dåligt så att jag bestämde mej för att aldrig dricka igen förän tills sommarlovet, sen gick jag upp och spydde, direkt efter det åt en macka och direkt efter det mådde jag jättebra haha. Det spelar ingen roll hur bakis jag än är, mat kan alltid rädda mej haha!<333 Snart ska jag hoppa in i duschen för att sen möta upp en vän inne i stan. Jag har inte träffat henne sen i somras så det ska bli jättemysigt! 

Rosa sittpall

 
Herregud vad jag blev förälskad när jag såg dom här! Har ni någonsin sett finare pallar? Jag mååååste ha en av dom här till mitt rum när jag gör om det. Pallen skulle verkligen göra hela rummet! Jag har faktiskt tänkt jättemycket på om jag ska köpa en pall eller en klädstång till mitt rum. Jag har nämnligen ett konstigt tomt utrymme på en vägg där det ekar lite tomt. Och det enda som skulle kunna passa där är en klädstång eller en pall+lite krokar. Iiiiihhh jag längtar tills mitt rum blir klart, vi får se hur det blir! ♡

Questions & Answers

Q - hur är folket i din klass? är dom som dig? tycker du att du har fått väldigt nära vänner eller är de helt olik dig på sättet och beteendet? konstig fråga nu men är det många "utländska" människor? bara undrar helt generellt, tro inte att jag är värsta rasisten!
A - Nu vet jag inte riktigt vad du vill att jag ska svara, men jag försöker så bra som möjligt! :) Det går 28 personer i min klass, chansen att gilla folk är stor på samma sätt som risken att ogilla folk också är stor, haha. Det finns folk som har liknande klädstil som mej och folk som har helt olik! Mitt beteende är jag unik med ofc... Jag vet inte vad du menar med utländska, om du menar de som inte föddes i Sverige så är det kanske 3 personer gissar jag, fast jag har ingen aning! Jag har i alla fall fått massa nya fina vänner<33333
 
 
 
Q - Ni har väl inte omprov?
A - Nej men när jag hade omprov i kemi var det nog ett undantag. Det var ett prov som jag fick F på, som var grunder i kemi och jätteviktigt att kunna för att jag ska kunna jobba vidare med nästa steg i kemi... :)
 
 
Q - Vart kör du poledance? :)
A - Sthlmpole och det ligger vid Odenplan! http://sthlmpole.se/
 
 
Q - Hur orkar du göra värsta frukosten varje morgon? Dessutom är det inte ganska dyrt? Haha
A - Jag äter alltid frukost och orkar göra det på samma sätt som jag orkar borsta tänderna varje dag till exempel. Och det tar inte direkt längre tid att göra en nyttig frukost än en onyttig? Tiden som tar att bre smör och hyvla ost kan man bara lägga på att skära avokado. Jag vet inte om det är dyrt, det är mina föräldrar som köper hem saker utan att jag ber dem göra det. Det är inte heller som att jag hade fått pengar i handen om jag valde att äta en rostad macka (en rostad macka som dessutom tar längre tid att göra än en avokadomacka). Haha
 
 
 
Q - Vart är jeansen köpta?
A - Mina vita Dr. Denim jeans köpte jag på Salt på Drottninggatan. Inte den Salt som ligger närmast tc, utan en annan Salt längra upp på Drottninggatan! Fast den andra Salt kanske också har jeansen, jag vet inte :)
 
 
Q - kan du göra en videoblogg, typ visa dina favoriter från garderoben hehe :)
A - Någon gång när jag har tid! Det är så mycket skola och läxor osv. Jag lägger hellre ledig tid på vänner än att prata med en kamera och skämma ut mej på internet hehe... Men någon gång i framtiden!

Victorias Secret

 
Jag måste köpa mej en ny bikini till sommaren. Så jag funderar starkt på att köpa en ifrån Victorias Secret. Deras är ju så otrloligt snygga! Men det känns dock lite jobbigt att beställa, först jättedyr frakt och sen vet man inte ens om den kommer att passa eller vara snygg på. Jag får suga lite på den karamellen, det är ju en bit kvar tills sommar!

Torsdag

Min frukost idag! Danskt rågbröd med keso och avokado. Yoghurt med hallon och kiwi. Blodapelsin och vaniljthé.
 
Jag mådde så otroligt dåligt igår kväll, jag hade så ont i huvudet så att jag nästan höll på att spy. Så jag bestämde redan då att jag behövde stanna hemma idag och sova ut. Nu mår jag bättre, men jag känner fortfarande av min migrän lite. Jag ska snart gå ut på en liten promenad och hoppas det blir bättre då! Jag tar nog med min katt i koppel också, hihi. ♡

Blå himmel

 
Hej vänner! Jag mår inte så bra idag. Vaknade upp med migrän så bestämde mej för att sova vidare tills den gått över. Så jag har egentligen legat i sängen hela dagen, eftersom huvudvärken inte har försvunnit än! Jag har tagit värktabletter men det funkar inte. Jag måste nog ta mej till läkare och få något starkare utskrivet, jag hade det förut men dom är slut... I alla fall så har jag precis gått upp ur sängen haha, ska packa lite och flytta över till mamma.
 
Jag älskar vädret. Vet ni vad jag är taggad på? Att gå ut på en löprunda nere vid vattnet där jag bor. Jag ska försöka göra det nu under våren och sommaren. Är också sugen på att införskaffa mej ett par nya löparskor och löpartights. Fina och nya träningskläder bidrar till motivation!

Tisdag

~En liten bild på mej från i söndags.~ 
|    Tröja - Cubus    |    Jeans - Bershka    |    Klocka - Guess    |
 
Nu har jag precis kommit hem från skolan, jag hade som jag skrev imorse en riktigt flummig dag då vi skulle göra en danskoregrafi samtidigt som vi utför en laboration i kemi eller något sådant...!  Nu ska jag åka till Tove. Jag är bortbjuden på middag hihi, inte alla som blir det en tisdag bara sådär va? Det ska bli jättemysigt, vi har mycket att catcha-up med!

Healthy breakfast

Knäckebröd med keso, avokado och grönsakskrydda. Yoghurt med hallon och valnötter. Caramellatte och jordgubbar. Vardagslyx!
 
Godmorgon finisar! Jag har sovmorgon idag och börjar 10.15, jätteskönt! Hela dagen ska vi ha ett projek i idrott och kemi. Vi ska typ göra en danskoregrafi där vi visar hur molekyler rör sej i ett visst ämne? Jag orkar inte hahaha, det är ju så sjukt flummigt! Just nu sitter jag och äter frukost och har ont i kroppen från poleträningen igår. Ska klä på mej och fixa mej nu, ha en fin dag - puss! ♡

Timmar av polefitness

Klarade av båda dom här invertsen för första gången idag, riktigt stolt nu!
 
God kväll mina vänner! Haha... Idag har jag varit ganska upptagen för att blogga. Först var det skolan och sedan hem och hämta träningskläder och sedan iväg till poleträningen. Jag drack en Celsius påvägen dit, och shit vilken energi jag fick! Det var verkligen läskigt mycket så jag vet inte ens om jag kan rekommendera drycken till er... Jag satt på tunnelbanan och ville bara springa runt i cirklar och höll på att få en skrattatack av ingenting?! Jag måste vara sjukt lättpåverkad på koffein haha! Jag hade så mycket energi så att jag stannade kvar efter att mitt pole-pass var klart, och tränade i en annan grupps pass också. Så jag tränade alltså i 2 och 1/2 timme och jag darrade/skakade varje gång jag stog stilla. Sjukt läskigt att en dryck kan göra något sådär med en...?
 
Menmen, jag presterade i alla fall mycket bra och klarade 3 nya inverts för första gången idag! Två av dem är på bilderna, hihi jag håller inte ens i mej i stången, så duktig är jag! Nu ska jag sova och låta mina muskler växa, godnatt! ♡

Chokladfondüe

 
Denna söndag har spenderats med Elsa. Även fast vi har varit med varandra hela veckan i Åre så har vi massa att snacka om, girltalk hihi! När vi möttes tog vi en liten promenad, sen drog vi till affären och handlade massa gott. Nu myser vi hemma hos mej, äter och snackar. Verkligen ett perfekt avslut på lovet! ♡

Isabelle Gbotto

 
Jag träffade den här tjejen en kort stund igår och hon spelade upp sin cover för mej. Hon är verkligen helt sjukt duktig! Jag älskar hennes cover och har redan lyssnat på den flera gånger. TIPSTIPSTIPS jättebra cover och en tjej med sjukt fin röst! 

Breakfast

 
Godmorgon finisar! Igår var jag på fest med Nippan m.fl. vid st. Eriksplan. Det var en helt otroligt fin och stor lägenhet så även om det var rätt mycket folk där så kändes det rätt tomt haha. Imorse lagade pappa amerikanska proteinpannkakor till mej, det är som amerikanska pannkakor men man byter ut mjölet till proteinpulver, grymt va? Idag är det jättefint väder ute, men jag ska vara inne hela dagen för att plugga, segt! Jag är egentligen taggad på att dra till stan och spendera hela studiebidraget, vill shoppa shoppa shoppa! 

Home Sweet Home

|    Blus - Vila    |    Kofta - Joy    |    Jeans - Dr. Denim    |    Klocka - Guess    |
 
Hej! Nu är jag hemma. Tråkigt men endå väldigt skönt! Jag kom hem igår vid 1 på natten någon gång. Jag var jättetrött och däckade på en gång och sov sen till 11 imorse. Det märktes verkligen att jag inte sovit någonting upp i Åre. Vi har gått upp jättetidigt på morgonen, åkt snowboard/skidor hela dagarna, haft aktiviteter hela kvällarna och suttit uppe och snackat i halva nätterna. Idag har jag varit med familjen, vi har varit på restaurang för att fira min mamma som fyller 44 år idag! Nu är jag verkligen taggad på att göra något. Typ festa eller vad som helst! Det är ju sista kvällen på lovet lixom hihi! Ska dra ut nu och möta Nippan, sen får vi väl se vart kvällen slutar.