Sista dagen på 2013

|    Linne - Vero Moda    |    Kjol - BikBok    |    Halsband - Ur&Penn    |
 
Hej på er! Imorse kom Signe hit och så kollade vi på filmen New Years Eve och målade våra naglar, jättemysigt. Nu har Signe gått hem och jag har precis fixat klart mig och ska nu dra hem till Vendela för att förbereda en trerättersmiddag! Senare vid kl 6 kommer de flesta av mina närmsta vänner dit och äter och efter middagen drar vi vidare till en fest på medborgarplatsen och dansar in 12-slaget med massa vänner! Jag är så jävla glad och exalterad på hela den här kvällen! Igår var Olivia och Laura här och vi gjorde två vegetariska matpajer och en linsröra som lite förberedelser så det inte är så mycket att fixa hos Vendela nu. Men nu måste jag börja åka!
 
Hoppas ni får en lika rolig nyårsafton som jag kommer ha! Gott nytt år!

Mitt 2013

Blev du kär i år?
Ja i somras..

Vilka är dina bästa minnen?
Mina 3 veckor i Grekland med Signe helt klart! Där upplevde jag mer än vad jag gjort på hela året nästan. Blev kär. Lärde känna folk från olika länder i hela Europa. Solade, badade, festade, provade på saker vi aldrig gjort förut, gosade med massa djur. osvosvosvosv!!!!!

 

Något du ångrar?
Att jag inte åkte till Emmaboda. Fast endå inte för jag åkte till Göteborg med Signe istället och hade det jättekul där med massa vänner!

Har du blivit sårad detta år?
Ja av vänner och familj.

Har du sårat någon?
Ja det har jag men aldrig med flit.

Bästa perioden?
Hela sommarlovet men även början av hösten var bra perioder.

Sämsta perioden?
Nu i november och december har jag mått ganska dåligt.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Jobbade! Fick ett sommarjobb och har aldrig någonsin jobbat förut haha. Fick mycket bra erfarenhet av att ställa disk i diskmaskinen måste jag säga.

Höll du några av dina nyårslöften? 
Ja faktiskt! Jag har alltid nyårslöfte att bli vigare, och jag lyckades redan i februari komma ner i spagat åt båda hållen. 

Vilka länder besökte du?
Grekland och Tyskland. 


Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? 
Mer fritid. Känns som att min enda lediga tid var på sommarlovet och att annars gick mitt liv för mycket ut på att plugga... =(

Vilket/vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
25e juni då jag och Signe åkte till Grekland och den 27e oktober då jag åkte till Tyskland typ! 

Har du varit sjuk eller skadat dig? 
I början av sommarn hade jag världens jobbigaste förkylning i mer än en månad och fick dricka stark morfinhostmedicin som jag blev yr av, och i höstas skadade jag mitt knä och fick halta i ungefär en månad. =(

Bästa köpet/köpen?
Mina resor! Annars mina jeans från Brandy Melville som jag köpte nyligen eller möjligtvis min Michael Kors väska, men har tröttnat på den lite nu bara.

 

Vad spenderade du mest pengar på
Mat, sorgligt men sant. Annars kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Allt. Min lillebror gör mig lycklig bara av att andas och mina fina vänner och min underbara sommar. Hela året har varit grymt.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? 
Rolling Stone t-shirt, Born again - Balleric Soul, I come to you, Summertime of our lives, Lucky Ones, Official fuck song, Music is life. Och sjukt många fler, ett år är ju långt haha!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Så otroligt mycket gladare. Skulle nog kunna säga att jag var lycklig för första gången under en längre period. 

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, pluggat, sovit. Fast nää, önskar jag hade gjort mindre av det där och levt mer kanske!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingenting. Alltså jag menar när man försöker plugga men det slutar med att man sitter och stirrar in i en vägg hur länge som helst. Önskar att jag hade varit mindre ineffektiv.

Favorit tvserie?
Gossip girl, Game of thrones, Pretty little liars och Breaking bad är tvserier jag har kollat på i år.

Bästa boken du läste i år? 
Läste bara två böcker i år och den bästa var 50 nyanser av honom.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag hade en mysig brunch ute i solen på vår lilla tomt med massa muffins och frukt med mina vänner.

 

Vad fick dig att må bra? 
Solen. Signe, Vendela, min lillebror, mina nya kompisar i klassen!

Vem saknade du?
Väldigt många. Den tyska killen jag träffade i somras och vänner jag glidit isär lite med.

De bästa nya människorna du träffade?
Hanna som började i min klass nu till 2an och som nu är en nära vän till mig!

Planer för 2014?
SPENDERA FEM MÅNADER I SPANIEN! Fylla 18, kanske åka på festival i sommar, förhoppningsvis resa i sommar också.


Jeans Brandy Melville

Från Brandy Melville
 
Är helt totalförälskad i min nya jeans! Jag sprang in i dessa när jag var på stan med Irma och det var väl kärlek vid första ögonkastet. De passade mig perfekt och var även jättesköna så jag var bara tvungen att slå till! 590kr kostade de och det var ett stort impulsköp men jag är så nöjd så det var helt klart värt det! Jag köpte dem på Brandy Melville inne på Kungsgatan, den affären har så otroligt fina kläder, tips!

Bye bye baby

 
I eftermiddag åker Irma hem till Malmö =( Nu kommer det väl dröja mer än ett halvår tills vi ses igen, lite synd. Igår var vi i stan, i skärholmen, på ikea och sedan på bio i Heron City. Vi såg Hunger Games Catching Fire och den var aaaaaasbra!! Jag vet att vi är sist i hela Sverige att se den haha, men men. Nu ska vi ta oss ut, det är soligt - thank god! Mår alltid bättre och är gladare när himlen är blå och solen tittar fram. Irma åker vid fyra i eftermiddag så vi har endå ganska lång tid att umgås!

New in - Faux Fur

Reafynd!
 
Är såååå kär i min nya jacka! Jag har länge velat ha en fejkpälsjacka men inte hittat någon som passat mig eller sett fin ut. Så när jag sprang in i denna på H&M för 300kr på rean så kände jag lite att det var ödet som förde oss samman haha! Jag köpte den och är supernöjd. Jackan är lite längre egentligen men jag sydde upp den ca 5cm för jag tycker den är snyggare kort. Visste ni att jag syr om nästan alla plagg jag köper så att de ska bli heeelt perfekta? Sjukt värt eftersom att det endå går snabbt!

Irma & jag

Irma och jag idag
 
Hej på er! Så här ser jag och Irma ut idag haha. Har jag nämnt att jag älskar att ta bilder? Idag är Irmas sista heldag här i Stockholm för imorgon åker hon hem. =( Vi hade tänkt att åka in till Kungsträdgården och åka skridskor och sen får vi se vad vi hittar på. Men NU, ska vi äta proteinpannkakor med massa frukt!! Mums.

En dag på stan med Irma

|    Jeans & Tröja - Cheap Monday    |    Halsband & Jacka - H&M    |
 
Idag har jag och Irma varit i stan. Fy satan vad hemskt det var... Sjukt mycket folk och alla var så jävla sura inklusive jag haha! Jag har lite svårt för människor och trängsel osv, blir lätt på dåligt humör och utvecklar hat mot alla runt omkring mig hehe. Jag har i alla fall shoppat massor, köpte dock mest saker som inte var på rea, visar imorgon! Trots trängseln hade vi endå kul och passade på att äta på Vapiano, jag tog pasta Pomodoro Mozzarella och den måste ni verkligen testa om ni inte ätit den! Den snygga fuskpälsjackan jag hade på mig idag köpte jag på rean igår när jag var med Elsa, ääääälskar den!
 
Nu ska jag och Irma dricka energidricka och kolla på serier! Hörs imorgon! 

En termin i Spanien

 
Som ni redan vet så har jag funderat över att åka ett år som utbytesstudent till USA. Men jag har tvivlat och tvekat så mycket att jag förstått att det nog inte riktigt är vad jag vill. Jag vill inte behöva gå om eftersom jag vill kunna ta studenten samtidigt som mina vänner, därför har jag nu bestämt mig för att gå en termin på svenska skolan i Madrid! Jag kommer åka redan i januari och kommer hem i juni. Jag kommer att bo hos en spansktalande värdfamiljen i stadsdelen San Sebastian. Allt det här känns otroligt overkligt just nu och jag kan inte få in i min hjärna att jag bara har ca 2-3 veckor kvar i Sverige (datumet jag åker är inte besämt än).
 
Jag hoppas ni följer min resa här på bloggen!

Annandag jul

|    Jeans - BikBok    |    Linne - Gina Tricot    |    Halsband - H&M    |    Armband - Thomas Sabo    |
 
Hej på er! Bloggningen är igång igen som ni märker! Imorgon ska jag avslöja en skitstor grej här i bloggen...!
 
Idag ska jag träffa Elsa. Vi ska åka till Liljeholmen och förhoppningsvist fynda något på mellandagsrean. Vi åker till Liljeholmen för vi orkar inte trängas i stan... haha usch! Ikväll kommer Irma från Malmö för att bo hos mig i några dagar, Det ska bli jätteroligt! Senast vi sågs var i somras. Men nu måste jag rusa, hörs senare, puss!

Mina julklappar

 
Har fått så otroligt fina julklappar, är jättenöjd. Mest glad blev jag över det här på bilderna (+en till berlock som jag fick av Signe och ett kamerastativ!). Skorna, Nike Air Force, har jag velat ha jättelänge och jag är så kär i dem! Det på andra bilden är romerska ringar som jag hade önskat mig så att jag kan träna i mitt rum hos pappa, dom är faktiskt sjukt roliga tycker jag hihi. Sen tre jättefina berlocker från Thomas Sabo till mitt armband, en isbjörn, en jordglob och en prinsesskrona (varav kronan inte är på bilden för jag fick den efter att bilden tagits). Har även fått lite annat bland annat lite kläder, pengar, parfym och krämer. 

Still waiting for the snow to fall

Min julaftonsoutfit, klänning från H&M
 
God Jul! Ni är världens bästa läsare som fortsätter att kolla min blogg fast än jag inte har skrivit på alldeles för länge! Men nu är det jullov och jag har fullt av tid.Så otroligt skönt!! 
 
Igår var det julafton och då åkte jag och pappa till farmor&farfar och kollade på Kalle Anka, åt julmat, öppnade julklappar och hade det mysigt. Vi var hemma vid ca 20.00 på kvällen och då träffade jag Vendela och vid 23.00 åkte jag upp till torget för att kolla på Signes julspel och när det var slut snodde jag hem henne till mig. Då bytte vi våra julklappar och sen sov hon över. Imorse kollade vi på en julfilm och åt lussebullar!
 
Jag har även firat jul med min mammas familj några dagar tidigare och ska åka till mormor i helgen, men det känns som att julen endå är slut nu så nu ser jag fram emot mellandagsrean, nyårsafton, att Irma kommer hit imorgon och även en annan sak som jag kan avslöja i ett specifikt inlägg...!!

Skolan tar över mitt liv

Jag för nästan ett år sen. Janurari 2013
 
Heeeeej på er! Jag har bloggat dåligt för att först så var min datasladd borta och sen har jag bara haft otroligt mycket att plugga och när jag inte har pluggat så har jag passat på att umgås med vänner. Jag har bland annat firat ännu en kompis som fyllt år, känns som att jag gör det varje helg nu för tiden haha!
 
Nu är vi inne på näst sista veckan innan jullovet. Jag har galet mycket saker kvar i skolan, orkar inte ens ta upp allt... Idag hade jag sista matteprovet i matte 3c!! Woho! Men imorgon har jag fysikprov så jag har aldrig tid att vila... Ska börja plugga till det snart. Bloggningen kommer bli bättre, I promise!

Hello December

 
Oj vad fort tiden går! Idag är det första december men sorlgligt nog så har jag nästan inga julkänslor alls? Det kanske är för att vi inte julpyntat ännu, förhoppningsvis gör mamma det i eftermiddag! Jag skulle även vilja baka lussebullar och lyssna på julmusik, det skulle nog väcka lite julkänslor. Annars har jag öppnat första luckan i min chokladkalender och ikväll ska jag kolla på julkalendern! Vill ha snöööö...
 
Jag har bloggat dåligt senaste veckan men jag har inte varit på humör för att sitta vid datorn. Jag har kännt mig lite deppig och försökt hålla mig sysselsatt genom att hela tiden omringa mig med vänner. Jag har bland annat varit på bio, tränat och handlat första julklappen!