Halloween

Signe, Mikki och jag på Halloweenfest förra året
 
Halloween måste ju garanterat vara den roligaste traditionen! I alla fall för folk i min ålder. Den officiella dagen för Halloween aka allhelgonafton är ju egentligen på torsdag, men jag tycker att man kan fira det varje dag hela höstlovsveckan! Det är så grymt kul att bara klä ut sig och det blir ju ännu bättre när man kommer till en fest där ALLA är utklädda! Om man inte är bjuden på någon Halloweenfest eller inte tror att det vore ens grej, kan man ju stämma träff med några vänner och ha en skräckfilmskväll. Själv ska jag på en Halloweenfest på lördag, samma dag som jag kommer hem från tyskland. Det är hemma hos Signe och vi har planerat så mycket! Vi ska pynta hela hemmet läskigt och göra en "giftig" bål bland annat! Jag har även köpt en häxklänning bara för detta haha, är såååå taggad! 

Mot Tyskland

Elsa och jag på vår konfirmationsresa i Italien för ett och ett halv år sedan (sååå mycket man förändras!!)
 
Nu har jag nästan packat klart och ska börja röra mig mot kyrkan om ca två timmar. Jag är ju ledare i kyrkan så den här resan blir som vår "betalning" för att vi ställer upp som volontärer. Vi ska åka buss i 18 timmar, så fast än jag åker idag kommer jag inte vara i Tyskland förrän imorgon. Lite segt kanske men jag älskar faktiskt att åka buss så jag tror tiden kommer att gå fort! Största delen av resan kommer vi spendera i staden Wittenburg men de sista två dagarna kommer vi att vara i Berlin. Det ser jag sjukt mycket fram emot! Jag har aldrig varit i Tyskland och det är inte alltid man får en gratis utlandsresa, så jag är så tacksam och längtar så mycket hihi!! Hoppas ni får en lika bra vecka som jag, puss! ♡

Höstlov

 
Äntligen lov! Så efterlängtat och skönt. Jag började lovet med att shoppa halloweensaker, bland annat en häxklänning, med Vendela och sedan kolla några Saw-filmer och äta grönsaker och dipp med Signe och Mikki igår. Idag ska jag bara vara hemma. Jag måste packa och fixa lite saker inför imorgon då jag åker till Tyskland! Det här lovet kommer att bli så grymt! Tyskland nästan hela veckan och när jag kommer hem ska jag på en storslagen halloweenfest! 

Stort beslut

Världens finaste lillebror
 
Idag efter skolan var jag på möte/intervju med orgaisationen Explorius. Som jag har avslöjat tidigare så funderar jag på att åka som utbytesstudent till USA. Så jag och min pappa var och pratade med dem idag. De berättade lite mer om hur det fungerar med bland annat värdfamiljen och high school-et och intervjuade mig med att ställa frågor på både svenska och engelska. Det verkar så otroligt roligt att uppleva ett år som utbytesstudent, det kan jag inte förneka. Men samtidigt är det ett så stort beslut. Det är så jobbigt! Jag vill ju åka samtidigt som jag vill gå klart gymnasiet och ta studenten med min klass. Just nu känner jag bara att jag vill flytta in under en sten för att beslutet mellan att stanna i Sverige och åka till USA är för stort att ta. Typiskt mig att vilja gömma mig från mina problem. Men jag har några månader på mig att fundera över det här. Wääää what should I do?!

Monday

 
Idag har jag kirrrat ett F i kemi. För så känns det i alla fall nu efter provet. Allt jag vill just nu är bara att gå och lägga mig och sova för natten, är så trött... Men jag har mer saker att ta itu med. Jag ska bl.a. boka en poledancekurs. Jag börjar träna igen efter höstlovet, åhh jag har saknat det så mycket! Det finns så mycket jag ser fram emot just nu, även om vissa saker bara är småsaker. Höstlov, Halloween, Tyskland(!!) och börja träna poledance igen bl.a! Jag gillar mitt liv just nu, trots allt plugg och det mörka vädret så mår jag väldigt bra, äntligen

Sunday not so funday



Detta är hur jag spenderar min kväll. Jag har kemiprov och två läxor tills imorgon, usch blir så trött på det här. Men bara 5 ynka dagar tills Höstlov nu, nu gäller det bara att hålla ut genom den här tuffa veckan och sedan ska jag till Tyskland! Imorgon ska jag fixa en ny dataladdare så då kan bloggningen bli roligare. Puss på er!

Heeeelg!



Anledningen till dålig update har varit pga mycket plugg och att min dataladdare har gått sönder så jag inte kan använda min bra dator och i så fall måste blogga från min dåliga dator eller mobilen. Nu skriver jag från mobilen! 

Igår hade jag och Signe en skitrolig kväll. Den var så spontan och random rakt igenom. Vi lärde känna några killar som vi skulle följa med på fest, men sen fanns det ingen fest så då hamnade vi på donken med dom istället. Det låter inte alls roligt men jag hade faktiskt väldigt kul. Otroligt konstiga saker hände hela kvällen, t.ex att någon av mina grannar bjöd över mig på några glas vin när vi möttes utanför porten klockan två på natten hahaha. Wtf?! Jag tackade självklart nej då han var typ 30år. Men sådana roliga och konstiga saker hände hela kvällen. 

Lite tufft just nu

Fina Lova och jag förra veckan
 
Idag hade jag redovisning i biologi, imorgon har jag fysikprov, på måndag kemiprov och någon svenskagrej, och på onsdag en annan redovisning i biologi och ska även ha skrivit klart en motion i Samhälla på 1,5 sida på datorn. Så jag undrar nu, finns det någon där ute som vill begå självmord med mig? Nej då, jag skojar bara. Men det är alldeles för mycket just nu och lätt att känna att man bara vill strunta i alltihopa. Usch. Just nu sitter jag och dricker en redbull och laddar upp inför att plugga fysik hela natten. 

All denna stress

 
All jävla stress ger mig huvudvärk. Samt ångest, depression, sömnproblem, mm. Jag är så trött på skolan och behöver höstlov nu. Jag stannade hemma från skolan idag, mår inte helt bra. Dock har jag endå inte haft så mycket tid till att vila då jag måste plugga till redovisning i biologi imorgon, fysikprov på torsdag och kemiprov på måndag. Varför valde jag natur?! Men det är bra att ha höstlovet att se fram emot. Jag ska ju vara i Tyskland nästan hela veckan men jag hoppas på att få gå på någon halloweenfest också! Annars får jag väl själv försöka anordna något litet halloweenfirande med närmsta vännerna. Vi får se, jag längtar! 

Bekännelser

 
♡ Jag skulle vilja vara vegan. Men det är sjukt svårt och man behöver väldigt mycket kunskap för att kunna bli det. Men i framtiden ska jag nog läsa på om det (kanske ta en kurs också om det finns sådana?) och i alla fall försöka äta veganskt någon/några dagar i veckan!
 
Jag nojjar sönder om jag ska åka till USA som utbytesstudent nästa år. Det är ett stort beslut... 
 
♡ När jag blir stor så vill jag ha jättemånga barn och jättemånga djur! Tänk vad mysigt med en jättestor familj! Men det är inte förrän jag blir gammal typ över 40. Så kan jag adoptera barn ifall jag är för gammal för att skaffa egna. Dock kommer jag aldrig hitta en man som går med på detta hahaha.
 
Jag kan inte gråta inför folk. Så om jag blir ledsen när jag är bland folk då ändras dom känslorna på något mystiskt sett till ilska istället så då går jag runt och surar, snackar skit och skriker/klagar på saker istället.
 
♡ Jag borstar mitt hår HELA tiden! Jag kan inte sova om jag inte har borstat mitt hår och när jag är ute eller i skolan så har jag alltid en hårborste i väskan.

Måndag igen

 
Måndag idag då. Jag är otroligt trött för att jag var hemma hos Vendela igår kväll och så missade jag sista tunnelbanan hem så det tog 55min för mig att ta mig hem, så jag var hemma kl 2.00 och somnade kanske 3.00 och gick upp tidigt imorse, suuuuck. Men jag har klarat mig bra endå! Jag har varit i skolan och ätit god thaibuffé till lunch, yey.
 
Nu är jag hemma och dricker en vaniljlatte as usual! Jag funderar nästan på att ta en liten tupplur men jag ska nog inte göra det för då kommer jag inte vakna förrän 4 timmar senare, hehe. Jag ska nog kolla lite tvserier och plugga. Vi hörs 

Hösttips 5 - Måla

Jag som målade av min lillebror för ett år sen. Dock ser det mer ut som en gammal gubbe än en bebis så eh ja, jag är medveten om att jag är sämt haha!
 
Tips 5: Måla, rita eller gör något kreativt!
 
Alla har ju olika intressen MEN alla tycker väl att det är liiiiite kul att måla åtminstonde. Men jag tror att det gäller att tänka typ outside the box så att man faktiskt får en idé om vad man har lust att göra. Förra helgen när jag var hos min mormor och morfar så fick jag massa akrylfärg och oljefärg att ta med mig hem. Så det var därifrån jag fick den här idén. Jag har inte testat dom än, men min plan är att ta och göra det så fort som möjligt! Så fort jag har en bra idé vad jag ska måla så ska jag sätta igång. Och jag tror att det är det som gäller för att man ska bli motiverad. Att faktiskt ha en idé om vad man ska måla! Men samtidigt är det kul att go wild och improvisera också! Så måla en tavla, framkalla foton och gör ett fotocollage, skissa av ett foto av någon (typ som jag gjorde av min lillebror). Det är ju mysigt att pyssla :)))))

Lazy sunday

 
Det har varit så otroligt skönt att bara varit hemma idag och kollat på tvserier och slappnat av. Det känns som att jag inte ger mig själv tillräckligt med tid för sånt här. Snart är det höstlov och då kommer jag endå inte ha tid för det, eftersom att då ska jag åka till tyskland. Gud vad jag längtar!!! Nu ska jag snart möta upp Vendela för vi ska på bio! Vi ska se Känn Ingen Sorg, visst är vi efter som inte sett den än haha! Men det ska bli mysigt. Förresten så börjar jag känna mig lite som en vampyr, för på senaste tiden så har jag bara gått ut när det är mörkt ute under helgerna haha! Men det är väl okej så länge jag inte känner någon ångest över det. P U S S

Pannkakssöndag

 
Visst måste man passa på att laga en extra lyxig frukost på helgerna? Så brukar alltid jag tänka i alla fall! Och om man har tur så blir det över så att man kan äta t.ex pannkakor på måndagsmorgonen också, awsome! Nu kollar jag på Pretty Little Liars, lazy sunday så underbart! 

Lördag kväll

 
Igår kväll var jag på fest på söder med Lova. Vi hade det kul även om kvällen inte blev som planerat. Idag har jag bara tagit det lugnt med min katt typ. Försökt mig på lite fysikplugg men kan inte direkt säga att jag fått något gjort. Pappa köpte sushi till mig wiho. Nu ska jag ut och träffa Verre. Vi ska köpa läsk och kakor och sen ha en myskväll hemma hos henne tror jag. Hoppas ni får en fin kväll♡

Dagens klädsel

|    Tröja - H&M    |    Kjol - Bikbok    |    Skor - Primeboots    |
 
Jag hade på mig min nya kjol idag. Älskar den så mycket! Älskar färgen, grått passar bra på hösten.

Vackra bilder i hösten

Bild1 Lova, bild2 Hanna + jag, bild3 Lova + jag
 
Alltså alla som är intresserade av att fotografera borde ju genast ge sig ut och fota i den vackra höstmiljön! Jag blir så glad av att allt runtomkring mig är så fint hihi. Den här dagen har bara flugit förbi precis som alla andra dagar, men än är den inte slut! Det är fredag och jag har jätteroliga planer inför ikväll! Men just nu är jag hemma en stund och tar det lugnt och lyssnar på bra musik. Vi hörs senare eller kanske imorgon, puss ♡

Höstig kjol

Från Bikbok
 
I onsdags köpte jag den här jättesnygga kjolen lite spontant på lunchrasten. Jag var ju tvungen eftersom den bara kostade 29kr! Det känns som att jag aldrig hittar något på rea, men nu är jag jättenöjd! Jag har på mig den idag, ni får se bättre bilder senare! P U S S

Plugga plugga plugga

 
Jag är nog sämst i världshistorien på att plugga. Jag har jättesvårt att komma igång och sedan alldeles för lätt för att bli störd, okoncentrerad och komma av mig. Jag har endå försökt lösa det här problemet. Jag har provat med att ha lite snacks (bilden), att lämna mobilen i ett annat rum, att ha musik, att inte ha musik, att sitta i sängen, att sitta i köket osv men det är alltid lika svårt hur jag än gör!
Någon som har några tips?!

Hösten är fin

 
Kolla vad fin hösten är! På min skola finns tre röda träd som är helt sjukt fina just nu, var bara tvungen att ta bild där hihi! Annars har det varit en vanlig dag. Skola 8 timmar alltså. Det hände en så stört rolig grej idag, jag och Lova i min klass pratade om att vi båda gått på basket när vi var yngre, och då kom vi fram till att vi tydligen har spelat i samma lag!! Vi minns inte alls varandra men endå, fattar ni hur coolt detta är?! 

Hösttips 4 - Spakväll

 
Tips 4: Ha en spakväll!
 
Är inte en spakväll PRECIS vad som behövs nu?! Det är ju det ultimata "ta hand om sig själv"-fenomenet! Tänk vad mysigt att samla närmsta tjejkompisarna, eller varför inte pojkvännen om man har en sån?, och tappa upp ett bad, göra ansiktsmask, fotbad, hårinpackning, massage, måla naglarna, lyssna på lugn musik och ordna lite snacks! Jag själv blir sjukt taggad på att göra detta nu, ska nog planera något med vännerna inom snar framtid hihi. ♡

Tillbaks på gymmet

Bästis har börjat träna på Sats så nu kan vi träna tillsammans!
 
Idag har jag äntligen varit på gymmet! Efter att ha varit sjuk, haft prov och fått en jävla knäskada så är jag back on track. Jag och Signe drog till gymmet direkt efter skolan. Jag var jätteorolig över hur det skulle kännas i mitt knä när jag tränade. Jag värmde upp på cykel och det kändes faktiskt helt okej, men sen tränade jag armar + mage för säkerhetskull. Jag vill ju inte utmana ödet med att göra knäböj/squats när jag har så ont i knät att jag knappt kan gå..:! Jag har läkartid nästa vecka så jag hoppas de kan berätta vad som är fel då. För nu har jag haft ont i nästan två veckor och det är så jobbigt att jag nästan börjar gråta när jag går nerför trappor, jag överdriver inte!! Stackars mig... Nu ska jag sova. Godnatt babes

Jag gillar faktiskt måndagar

|    Jeans - Dr. Denim    |    Linne - H&M    |    Kofta - Joy    |    Skärp - Liebskind    |
 
Idag har jag haft en jättebra dag! Jag var i skolan och det ja roligt som vanligt! Efter skolan var jag med Hanna och vi kollade runt lite i affärer på götgatan och sen gick vi hem till henne och drack téèê, åt godis och pluggade kemi. Jag brukar inte kunna plugga tillsammans med andra men vi var sjukt effektiva så jag är stolt! Jag stannade där enda tills halv 10 och nu är jag hemma och ska sova. Åhh vad jag tycker om måndagar hihi! Dock hatar jag tisdagar, så jag ser inte alls fram emot imorgon, snyft. Godnatt♡

Present till mig själv

Odd Molly Lovely Knit Jacket
 
Allt har varit så stressigt i skolan senaste veckan, i och med mitt matteprov som jag hade i fredags så har jag behövt plugga varje dag och lägga all tid på det! Så förrförra veckan när jag var i stan med Signe så köpte jag den här jättefina koftan till mig själv i present. Jag slog in den och bestämde mig för att jag skulle få öppna den när veckan av hårt plugg var över. Även om jag kanske inte kommer att få godkänt på matteprovet så var det här en bra motivation till att försöka i alla fall! Och nu blev det som en belöning för att jag har försökt bra inte bara i matte, utan i alla andra ämnen också om man jämför med hur jag var förra året, och vi ska inte ens tala om hur oseriös jag var i högstadiet. Jag köpte den på Åhléns City för 1356kr, fick den billigare för jag hade en rabattkupong, trevligt trevligt! 

Ingen är perfekt

 

Hörrni… Ingen kan vara perfekt. Det är helt omöjligt! Det är klart att jag tycker att jag själv är dubbelmoral. Men när man tänker efter, hur många är inte det?

Jag möter många människor som frågar mig varför jag äter fisk om jag inte äter annat kött, de säger alltid ”men vadå är det mer synd om kor än om fiskar?!” och håller på. Jag kan inte säga att det inte är synd om fiskar, men någonstans måste man dra sin gräns. Istället för att se det som att jag är hemsk som äter fisk, så kan man välja att se det som att jag gör något bra som avstår från att äta kor, grisar osv. Bara för att man gör något dåligt med att äta fisk så ska man väl inte tänka att ”då kan jag lika gärna äta andra djur också”. Det är bra att man gör något i alla fall! Alla kan göra något men ingen kan göra allt! Lixom om du inte får ett A i betyg betyder ju inte att du slutar kämpa och nöjer dig med ett E, du kan ju fortfarande få ett D, C eller B eller hur? Det jag menar är att det är jättesvårt att göra allting rätt MEN det betyder inte att man inte ska göra någonting alls.

”Bara för att jag använder skinn kan jag lika gärna använda päls”. Det är jättemånga som ser det på det sättet. Men skinn och päls är inte alls samma sak. Skinn är en biprodukt från köttindustrin, medans päls är djur som föds upp och dödas enbart för mode och kläder. Det är stor skillnad. Dock tycker jag fortfarande att det är hemskt med skinn och jag vet att jag är dubbelmoral och det erkänner jag, men som jag skrev: ingen kan göra allt men alla kan göra något. Förresten så brukar jag inte handla skinn. Jag har ett par skor och en jacka men jag brukar inte gå och köpa skinnprodukter stup i kvarten. Men ja, jag är dubbelmoral med att vara vegetarian och använda skinn. Men jag tycker egentligen inte att jag är dubbelmoral med att använda skinn och inte använda päls, för det kan inte jämföras. Och alla är ju dubbelmoral på olika sätt, folk som har husdjur men äter kött, hur kan ni älska ett djur men äta ett annat? Hmm… Något att tänka på! =)


Hösttips 3 - Gå ut

Bild på mig från förra hösten
 
Tips 3: Försök vara ute mycket för att få dagsljus och hålla dig sysselsatt!
 
Nu när det börjar bli mycket mörkare ute så är det bra att vistas ute när det fortfarande är dagsljus. Detta gäller inte bara under hösten, utan faktiskt ännu mer under vintern när det kommer att vara ännu mörkare. Men eftersom att det fortfarande är okej temperatur ute, bara man klär på sig väl, så kommer det bara vara mysigt att vara ute (vilket det inte är på vintern direkt). Något man bör göra innan det blir för kallt är att ha en sista picknick. På med en varm jacka, mössa, halsduk, vantar och ta med en termos med en varm höstdryck! Sitt på en brygga med bästavännerna, det kommer ta lång tid tills ni kan göra detta igen... Annars kan man gå runt på stan eller kanske ta en powerwalk!

Mitt lyckopiller

Skatbohår på sista bilden haha usch
 
Min lillebror är det bästa som finns. Han är ett och ett halvt år, springer klumpigt runt och upprepar alla ord han hör. Han är jätteduktig på att prata för sin ålder, sötnosen! Jag älskar att spendera tid med honom, han gör mig så glad!
 
I fredags åkte jag till min mormor och morfar med familjen och stannade där till lördag (igår) eftermiddag. När jag kom hem åkte jag hem till Nathalie och hade myskväll med henne och Vendela. Vi köpte gifflar, chips och dipp och hyrde en skräckfilm. Dark Skies såg vi, den var helt okej! Nu är jag hemma hos pappa och ska bara ta det lugnt hela dagen, kanske träffa någon ikväll. Jag får se! 

Usla mobilbilder

|    Kofta - Hunkydory    |    Linne - Chelsea    |    Jeans - Bikbok    |    Skor - Primeboots    |
 
Detta hade jag på mig idag. Är det tråkigt att se bilder när dom är tagna med mobilen? 

Kanelbullens dag

Hoppas ni har tryckt i er massor av bullar idag! Jag har hittils bara ätit 1 så jag har way more to go hehe.
 
Hej vänner! Idag är jag glad av en massa olika anledningar! Bl.a. över att det är fredag, kanelbullens dag och att mitt matteprov är avklarat! Dock vet jag inte om provet gick bra, men jag behöver i alla fall inte tänka på att stressplugga 6 timmar om dagen... Jag har haft en jättestressig vecka och är fortfarande sjuk, har haft någon slags lindrig migrän hela dagen i skolan som mot slutet blev jättejobbig, men som tur är känns det bättre nu när jag knaprat piller hihi! Därför ska jag åka till min mormor och morfar tillsammans med min mamma, låtsaspappa och lillebror snart och stanna tills imorgon eftermiddag. Det ska bli jätteskönt att äntligen få ta det lugnt och andas lite!! Jättemysigt att få gosa med min lillebror också. Vi hörs imorgon när jag är hemma. PUSS 

Hösttips 2 - Nostalgigodis

 
Tips 2: Ät något du brukade äta när du var liten!
 
Nu i höstdeppen är positiva tankar och känslor precis vad vi behöver! Något som alltid livar upp är såklart godis. Jag vet inte om det är samma för er som för mig, men min godissmak har ändrats sen jag var liten. Men jag älskar att köpa det gamla godiset ibland för att "återfå" lördagsgodiskänslan man hade när man var liten! Tänk små tablettaskar typ pimpim, tuttifrutti eller varför inte ett godishalsband eller en traditionell påse polkagrisar? Hallå det är ju höst, mörkt, regnigt, kallt. Så klart man ska få unna sig! Om du vill vara nyttigare, köp t.ex danonino-yoghurt om du brukade äta det? =D Jag älskar att göra sånt här, jag är töntig jag vet haha men det är ju supermysigt om man tänker tillbaks lite på sina barndomsminnen! Inte för att vi är speciellt gamla, det är viktigt att skapa nya minnen också! 

It's October 3rd

|    Kofta - Odd Molly    |    Jeans - Dr. Denim    |    Linne - Vero Moda    |    Mössa - HPI    |
 
It's October 3rd! Officiella Mean Girls dagen! Jag hade gärna velat kolla på Mean Girls idag men jag har nämnligen ett stort jävla matteprov imorgon så det är vad jag har ägnat dagen åt, att plugga. Hoppas ni förstår mig med den dåliga uppdateringen... 
 
Annars är jag fortfarande sjuk. Jag var i skolan halva dagen innan jag åkte hem och vilade. Sen är jag sjukt ledsen över något knäproblem som jag har fått. Jag seriöst HALTAR när jag går för att det gör så fruktansvärt ont. Jag har haft så i en veckas tid nu men det blir inte alls bättre, så nu är jag lite orolig. Måste kolla upp det! 
 
Nu ska jag sova. Jag känner inte alls för att sitta uppe hela natten och plugga för att sedan vara en zombie imorgon på provet. Det känns endå som att jag kommer att misslyckas på detta prov så vad tjänar det till. Förlåt för att jag är en negativ bitch just nu. Sov gott ♡

Sjukling

Ser ni hur mysigt och fint mitt täcke är eller? :')<3333
 
Jag är hemma från skolan idag för att vila upp mig. Igår hade jag migrän hela kvällen och jag mådde så satans dåligt och var spyfärdig. Idag har jag inte migrän i alla fall pjuuuh, men jag har vanlig huvudvärk, känner mig trött i kroppen och hostar massa. Jag ska knapra alvedon, dricka téèêë och stanna i sängen hela dagen. Jobbigt att bli sjuk när jag har som mest att göra, behöver plugga men har inte orken. Krya på mig♡

Hösttips 1 - Höstdryck

 
Varannan dag fram tills höstlovet ska jag skriva ett ytligt litet tips som kan göra hösten lite roligare!

Tips 1: Skapa din egna personliga höstdryck!

Använd fantasin och utgå ifrån t.ex varm mjölk. Värm mjölken och blanda sedan i alla kryddor som kan tänkas vara goda. Kanel, kardemumma, kakao, vaniljsocker osv. Eller varför inte utgå ifrån kaffe och sedan blanda i kakao och kanel i kaffet? Eller för att vara på den säkra sidan, gå till närmsta café och köp hem en chaisirap eller ett chaipulver! Man kan ju också blanda chaipulver med oboypulver, det är helt fritt fram!
Det är du som bestämmer! Det roliga med det här är att det är typ helt omöjligt att det blir äckligt och att varje smak är unik, för du kommer aldrig lyckas blanda en exakt likadan höstdryck igen! =D Så blanda på nu hörrni, det är både roligt, gott och jättemysigt! Blanda ensam eller åt familjen och vänner! 
 
Ericas favoriter:
Oboy + kanel + kardemumma
Latte + kakao + vaniljsirap
Chaipulver från Espressohouse

Stressed out

|    Jeans - Dr. Denim    |    Linne - Odd Molly    |    Kofta - Joy (Hunkydory bild nr2)    |    Halsduk - Monki    |    Väska - Michael Kors    |
 
Den här kvällen har som vanligt spenderats med matteboken. Jag har vant mig vid att inte hitta på saker och träffa vänner på vardagar, jag har helt enkelt för mycket plugg för det. På fredag har jag terminens första matteprov. Det är jättestort och viktigt och jag är gråtfärdig. Matte 3c är jättesvårt och jag oroar mig för att jag kanske inte ens kommer få E?! Min nya mattelärare har sänkt FÖRSTÖRT mitt självförtroende helt och hållet.
 
Wäääää jag är stressad över så mycket just nu. Jag stressar över läxor som måste göras, och när läxorna uppslukar all min tid så blir jag stressad över att jag inte har tid för att träffa mina vänner, familj, träna eller ägna mig åt saker som jag faktiskt vill göra! Jag undrar om det är pga att jag stressar som jag blir sjuk så ofta också? Det skulle mycket väl kunna vara så. Men man får väl hålla ut, om mindre än en månad så är det höstlov! 

Tips mot höstdepp

 
Nu är det oktober alltså officiellt höst! Som alla vet så är det väldigt lätt att bli lite nere under hösten, både ledsen och trött. Därför kommer jag varannan dag fram tills höstlovet att skriva ett litet inlägg med ett tips om vad man kan göra föra att bota höstdeppen. Det kommer att vara mest småsaker, ganska ytliga, men stay tuned så får vi se om ni gillar det! Imorgon kommer första tipset upp! 

Gröna Lund och vodka vattenmelon

Jag och Signe på Grönan och tre bilder från Mikkis fest. Vi gav henne sexiga underkläder och en vodka vattenmelon drink!
 
Hej vänner! Nu har jag inte bloggat på jätteeeeelänge för att jag har varit upptagen med att "leva" (läs plugga). I fredags var jag på fest med Signe, Elsa, Sofia med flera! I lördags var jag och Signe på gröna lund och åkte karuseller, åt massa onyttig tivolimat och hade det skitkul. På kvällen firade vi Mikki som fyllde år och hade fest och efter det sov Vendela över hos mig! 
 
Tyvärr så har jag blivit sjuk, IGEN. Så surt!! Jag har inte tränat på snart en månad... Men jaja, det är inte hela världen. Igår hade jag skolfoto och idag var jag i skolan en kort stund innan jag gick hem tidigare för att jag mådde dåligt. Nu har jag en jobbig huvudvärk och ett sug efter glass, tur för mig att pappa precis köpte det åt mig då hihi! Nu ska jag vila lite, vi hörs senare!