Saker att göra på alla hjärtans dag

 
Det här "pojk/flickvänsfirandet" tar ju all fokus! Jag tycker och har alltid tyckt att alla hjärtans dag är en dag för alla man älskar. Självklart ska man fira med sin pojkvän/flickvän om man har en sådan men om man inte har det så har man ju vänner och familj att fira med!
 
Man kan samla ihop ett gäng kompisar och gå ut på restaurang eller bjuda hem och laga eget. Man kan bunkra upp med massor av choklad, godis, glass eller varför inte lyxa till det med chokladfondüe med jordgubbar framför en massa chickflicks. Man kan också överraska den där kompisen som är lite extra forever alone med en bukett rosor och choklad bara för ATT. Bara för att visa sin uppskattning till dem man älskar, som hela dagen går ut på! Eller bestämma att byta små presenter med närmsta kompisgänget. Eller ha en spakväll, ta ett bad eller baka en kladdkaka!
 
Jag tycker verkligen man bör ta vara på dagen och visa kärlek till alla runtomkring en. Samt passa på att göra något riktigt mysigt och äta choklad! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback