Hösttips 3 - Gå ut

Bild på mig från förra hösten
 
Tips 3: Försök vara ute mycket för att få dagsljus och hålla dig sysselsatt!
 
Nu när det börjar bli mycket mörkare ute så är det bra att vistas ute när det fortfarande är dagsljus. Detta gäller inte bara under hösten, utan faktiskt ännu mer under vintern när det kommer att vara ännu mörkare. Men eftersom att det fortfarande är okej temperatur ute, bara man klär på sig väl, så kommer det bara vara mysigt att vara ute (vilket det inte är på vintern direkt). Något man bör göra innan det blir för kallt är att ha en sista picknick. På med en varm jacka, mössa, halsduk, vantar och ta med en termos med en varm höstdryck! Sitt på en brygga med bästavännerna, det kommer ta lång tid tills ni kan göra detta igen... Annars kan man gå runt på stan eller kanske ta en powerwalk!


De med djur får inte dåligt samvete för att de inte äger kossor och grisar i sina hem, de har hundar och katter osv, djur som inte säljs som mat. Skulle hundkött säljas så skulle det vara annorlunda. Du är så pinsam, fisk bidrar till att förstöra för djuren också. bifångst, på en fisk går det typ 100 fiskar, inklusive flera utrotningshotade arter.
Kul med folk som säger : e vego men äter fisk pga det fångas ju naturligt, Samtidigt så slår fisket ut hela jävla ekosystemet.

Lär dig lite om hur det går till.Och skinn tas inte från djur som blir till kött. De tas från djur som är odlade för skinn.

2013-10-17 // 18:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback